- 8 Aralık 2020
- 522
- 1.378
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.801
Ahahahen gebe ödülünü vericem sana çok gebe ödülünü de ayşoş a vericem
enişteye olunca ödül aradan çıkardım sahneye gerek kalmadı
Olsa koyulaşma var mı diye bak dicektim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahen gebe ödülünü vericem sana çok gebe ödülünü de ayşoş a vericem
Bnde yapıyorumm vallahi belki sonradan tutar die geç döllenme olur umuduylamikroppppp beni aldattın yanılttınnn yaptın birşeyler işte
Ahhh kuzumm yaa ocakta hepimiz müjdemizi verelim inşallahhh
Ehehehehözlem demirdöven mi ne var instada ben de onun tarifiyle yapıyorum hep
Gel edelim bebeğimgönlümüzün kapıları sana sonuna kadar açık
Aşko bizde de durumlar aynı adeti bekliyorum testlerim negatif çok şüküryeni ay yeni umut
Kuzum sen de kendine birşeyler bul yapıcak
Neler aldırcan kızixaomi
Canım sen yarın gündüz git hemen 5 dk polis çevirirse düşük tehlikem var acile gidiyorum de
Ohhh yarasın canım sefanız olsun
Kısır yaptım yedik :) sonra eve gitti saat 5 te fırınlar filan kapanıyor ya ceza yemeyeyim dedi gitti
Canım çok iyi yaparsın eğer bu sende takıntı olduysa rahat kafayla tedavi almak daha iyi olur hatta belki gerek bile kalmaz o sırada
Aramızdaki tek fark olmamıştır olmamıştır deyip bir daha yapıyoruz biz![]()
Ben de derim düşük şüphem var yürüye yürüye acile gidiyorumMisafirlik yasak değil mi çıkmış iskenderuna geliyomuş dicem![]()
Niye kızay inşallah kızlar geneyim haberinize veririm size ya bilmiyorum ama şuan duygulandım biran
![]()
Her işte bir hayır vardır kuzum. Hadi sende ilişki var umutlusun bende yok ben niye umutluyum hiç bilmiyorumBnde yapıyorumm vallahi belki sonradan tutar die geç döllenme olur umuduylaben bir önceki müdürde cok rahattm sürekli işte bile düşünüyodum şimdi vaktm yok aklıma gelmiyo belkide iyi olur bu durum :)
Ben gebelik testi kullandım ama ovulasyon testi hiç kullanmadım oda aynı gebelik testi gibi mı oluyor? Ay ilk gebelik testi deneyimimi de anlatım nasıl yapılacağını bilmiyordum heyecandan üzerinize okumadım direk gidip üzerine çişimi yapmıştımAhahahen gebe ödülünü vericem sana çok gebe ödülünü de ayşoş a vericem
Bnde eger bir gün kaza da olsa hamile kalırsm kendime dogum hediyesi alcm süpürgeLaRisaCca çok fenasın kız yiyecek dışı şeyler aşereceğimi biliyorsun
ama cinim de dedi ya pahalısını al diye, ne yani aşermeyeyim mi
![]()
Tamam bunu söylediğin iyi oldu böyle böyle dicekmiş derimBen de derim düşük şüphem var yürüye yürüye acile gidiyorum![]()
![]()
Anaa ben de öyle yapmıştımBen gebelik testi kullandım ama ovulasyon testi hiç kullanmadım oda aynı gebelik testi gibi mı oluyor? Ay ilk gebelik testi deneyimimi de anlatım nasıl yapılacağını bilmiyordum heyecandan üzerinize okumadım direk gidip üzerine çişimi yapmıştım![]()
AhahahahahBen gebelik testi kullandım ama ovulasyon testi hiç kullanmadım oda aynı gebelik testi gibi mı oluyor? Ay ilk gebelik testi deneyimimi de anlatım nasıl yapılacağını bilmiyordum heyecandan üzerinize okumadım direk gidip üzerine çişimi yapmıştım![]()
Al kız senin neyin eksikBnde eger bir gün kaza da olsa hamile kalırsm kendime dogum hediyesi alcm süpürge![]()
Eşim hâlâ aklına geldikçe gülüyorAnaa ben de öyle yapmıştım![]()
Kız zaten ihbara gerek yok bunu deyince direkt 3050 lirayı yazarlarTamam bunu söylediğin iyi oldu böyle böyle dicekmiş derim![]()
Gitti ixaomiKız zaten ihbara gerek yok bunu deyince direkt 3050 lirayı yazarlar![]()
Bir kere de bana verdi bu şerefi bir daha da göremedkAma ödülleri ben veriyordum. Niye çağırmadın beni![]()
Nerdeeeen nereye gelmişimEşim hâlâ aklıma geldikçe gülüyor![]()
Lariis ovulasyon testii ikiside full pikmi cikmaliiOvülasyon testin var mı canım evde
Ogrendim sonradan gebelik testini yapmayi 1 bucuk yillik evliyim belki 10 kere yapmisimdir test en son yaptigimda silik cizgi cikmisti ama daginik bir sekilde ertesi gunu hasta olunca yapmicam artik test falan dedim ama duramayıp yapacam heraldeAhahahahahçok tatlısın yaaa. Gebelik testi daha farklı canım kullanman gerekirse sana anlatırız detaylıca
Al kız senin neyin eksik![]()
Ahahah fazlaydın canım kıskançlıktan sana söylemedimBir kere de bana verdi bu şerefi bir daha da göremedkkıyafetimi fln mı begenmedn kız
LaRisaCca dogru söyle yoksa saçım mı makyajım mı hangisi ekskti
![]()
Büyüdünnn büyüdünnn kk yla büyüdünnnNerdeeeen nereye gelmişimresmen çağ atlamışım
![]()