Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah 😂😂 en gebe ödülünü vericem sana çok gebe ödülünü de ayşoş a vericem

😂 enişteye olunca ödül aradan çıkardım sahneye gerek kalmadı 😂

Olsa koyulaşma var mı diye bak dicektim
🤣🤣 ay inşallah kızlar geneyim haberinize veririm size ya bilmiyorum ama şuan duygulandım biran 😔

😂😂 mikroppppp beni aldattın yanılttınnn yaptın birşeyler işte 😂

Ahhh kuzumm yaa ocakta hepimiz müjdemizi verelim inşallahhh

Eheheheh 😂 özlem demirdöven mi ne var instada ben de onun tarifiyle yapıyorum hep

Gel edelim bebeğim 🤗🌸 gönlümüzün kapıları sana sonuna kadar açık

Aşko bizde de durumlar aynı adeti bekliyorum testlerim negatif çok şükür 😂 yeni ay yeni umut

Kuzum sen de kendine birşeyler bul yapıcak 🌸

Neler aldırcan kız 😂 ixaomi 😂😂😂

Canım sen yarın gündüz git hemen 5 dk polis çevirirse düşük tehlikem var acile gidiyorum de

Ohhh yarasın canım sefanız olsun 😍

Kısır yaptım yedik :) sonra eve gitti saat 5 te fırınlar filan kapanıyor ya ceza yemeyeyim dedi gitti

Canım çok iyi yaparsın eğer bu sende takıntı olduysa rahat kafayla tedavi almak daha iyi olur hatta belki gerek bile kalmaz o sırada ❤️

Aramızdaki tek fark olmamıştır olmamıştır deyip bir daha yapıyoruz biz 😂
Bnde yapıyorumm vallahi belki sonradan tutar die geç döllenme olur umuduyla 😂😂 ben bir önceki müdürde cok rahattm sürekli işte bile düşünüyodum şimdi vaktm yok aklıma gelmiyo belkide iyi olur bu durum :)

🤣🤣 ay inşallah kızlar geneyim haberinize veririm size ya bilmiyorum ama şuan duygulandım biran 😔
Niye kız 😂 gebesindir inşallah
Bnde yapıyorumm vallahi belki sonradan tutar die geç döllenme olur umuduyla 😂😂 ben bir önceki müdürde cok rahattm sürekli işte bile düşünüyodum şimdi vaktm yok aklıma gelmiyo belkide iyi olur bu durum :)
Her işte bir hayır vardır kuzum. Hadi sende ilişki var umutlusun bende yok ben niye umutluyum hiç bilmiyorum 😂

Ahahah 😂😂 en gebe ödülünü vericem sana çok gebe ödülünü de ayşoş a vericem

😂 enişteye olunca ödül aradan çıkardım sahneye gerek kalmadı 😂

Olsa koyulaşma var mı diye bak dicektim
Ben gebelik testi kullandım ama ovulasyon testi hiç kullanmadım oda aynı gebelik testi gibi mı oluyor? Ay ilk gebelik testi deneyimimi de anlatım nasıl yapılacağını bilmiyordum heyecandan üzerinize okumadım direk gidip üzerine çişimi yapmıştım 😀

Ben gebelik testi kullandım ama ovulasyon testi hiç kullanmadım oda aynı gebelik testi gibi mı oluyor? Ay ilk gebelik testi deneyimimi de anlatım nasıl yapılacağını bilmiyordum heyecandan üzerinize okumadım direk gidip üzerine çişimi yapmıştım 😀
Anaa ben de öyle yapmıştım 😂😂

Ahahahahah 😂😂😂😂 çok tatlısın yaaa. Gebelik testi daha farklı canım kullanman gerekirse sana anlatırız detaylıca
Bnde eger bir gün kaza da olsa hamile kalırsm kendime dogum hediyesi alcm süpürge 😂😂😂😂😂😂
Al kız senin neyin eksik 😂

Ahahahahah 😂😂😂😂 çok tatlısın yaaa. Gebelik testi daha farklı canım kullanman gerekirse sana anlatırız detaylıca

Al kız senin neyin eksik 😂
Ogrendim sonradan gebelik testini yapmayi 1 bucuk yillik evliyim belki 10 kere yapmisimdir test en son yaptigimda silik cizgi cikmisti ama daginik bir sekilde ertesi gunu hasta olunca yapmicam artik test falan dedim ama duramayıp yapacam heralde

Back
X