Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen hafta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi ya ondan sonra ilişkiye girmedim ben girmem gerekiyor muydu? Doktor bana iğneden bir gün önce başlayıp perşembe gününe kadar yapacaksınız dedi cumada geleceksin dedi bizde öyle yaptık cuma gittiğimde de çatlamış dedi bende unuttum sormayı zarar verir belki diyede yapmadım. Yapmali miydim sizce?

Kızlar geçen hafta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış dedi ya ondan sonra ilişkiye girmedim ben girmem gerekiyor muydu? Doktor bana iğneden bir gün önce başlayıp perşembe gününe kadar yapacaksınız dedi cumada geleceksin dedi bizde öyle yaptık cuma gittiğimde de çatlamış dedi bende unuttum sormayı zarar verir belki diyede yapmadım. Yapmali miydim sizce?
Geçmiş olsun ama belki olmustur o günü değerlendirmen lzım gerçi bizde 30 kasım oldu 2 aralık oldu 4 aralık iğne oldum 5 aralık oldu baska da yok görev gibi oluyor garip

Bence yok daha koyu olmaliydi bence 🥰
Canım benim foto yok ☺️
Aminnn bbgm hepmze 😂😂 aynen yavrucagımın tuvalet ihtiyacı var maam ihtiyacı var olmaz ki ama bakmazsk 😂 Yarın birde bnmki akşam yemegine kalır kesn mi kesn ne temizlik ne dünya ne felek artık 😒😒
Amannnn haftasonu gümledi 😱
LaRisaCca LaRisaCca kız ekler yedim diye kalktım biraz spor yapacam. Hadi kalk bakalım 😊
Ahahah ben yemedim ki sen yedin sen yapıcan 😂
Aşko yeni çatlamışsa girmeliydin 1-2 gün daha ama zaten öncesinde de birliktelik var bu da yeterlidir ❤️

Sonn kezz denemee
1608408220488..webp

Geçmiş olsun ama belki olmustur o günü değerlendirmen lzım gerçi bizde 30 kasım oldu 2 aralık oldu 4 aralık iğne oldum 5 aralık oldu baska da yok görev gibi oluyor garip
Ama ben pazar günü vuruldum ya iğneyi 6 sında ayın sekizinde sabah 6 gibi aşırı derece kasiklarimda ağrı oldu ve yoğun akıntı geldi doktorda bana gider gitmez sordu agrin ve akintin oldu mu diye evet deyince tamam çatlamış dedi bende salı günü çatlamıştır zaten ondan önce ve sonra yaptık zaten bi daha yapmaya gerek yok diye düşündüm bide doktor yüzde 50 gebelik var deyince riske atmak istemedim 😔

Yarin adett ztn kuzum gec gelmezsee
Vucudumu taniyorummm azcok
🥰
Sen de benim gibisin .. ben de salı günü olcam. Hayırlısı kuzum
Lari beni unutuyorsun aşk olsun
Seni unutmak mümkün mü sana unutulmazlık ödülünü vermek üzere C Capanin Gururu Teyom u sahneye davet ediyorum :sampiyon: 😂😂
Kızlar ben tek ellle göreve gidiyorum hazır bende adamda evdeyken değerlendireyim 🙈🤣
Gazan mübarek olsun nur ummm ❤️❤️❤️❤️

Canım benim foto yok ☺️

Amannnn haftasonu gümledi 😱

Ahahah ben yemedim ki sen yedin sen yapıcan 😂

Aşko yeni çatlamışsa girmeliydin 1-2 gün daha ama zaten öncesinde de birliktelik var bu da yeterlidir ❤️
Allah canını almasn yaaaa 😂😂😂 C Capanin Gururu Teyom teo olmazsa bn mi geliyim yapıym bn gömdüm sufle 😂 Ama belkim fıtı fıtı yapıp uyurum oda bi spor 😂😂

Back
X