Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim foto yok ☺️

Amannnn haftasonu gümledi 😱

Ahahah ben yemedim ki sen yedin sen yapıcan 😂

Aşko yeni çatlamışsa girmeliydin 1-2 gün daha ama zaten öncesinde de birliktelik var bu da yeterlidir ❤️
Inşallah ya morelim bozuldu yeni çatlamadı bence salı günü çatladı ben cuma gitmiştim doktora ama bisey dicem benim iki yumurtam oluşmuştu doktor soldaki çatlamış dedi sagdakine noldu acaba?

Inşallah ya morelim bozuldu yeni çatlamadı bence salı günü çatladı ben cuma gitmiştim doktora ama bisey dicem benim iki yumurtam oluşmuştu doktor soldaki çatlamış dedi sagdakine noldu acaba?
Canını sıkma canım. Zaten iyi değerlendirmişsin

@Nureella umarım gerek kalmaz tüp bebeğe, ama diğer türlü de her ay beklemek umut etmek daha zor. Sen normal de hamile kalabildiğin için tüp bebekte şansın yüksek olur canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
@MelodiminEsi edaecoo edaecoo kızlar ben sizler gibi maharetli değilim 😂yürüyüşten dönerken ekler aldım ben de😂
Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu ve @cakltanesi kız bolbol aşerin. Canınız birşey istemese de zorla isteyin 😂ben bir gün hamile kalırsam eşime neler aldıracağım 😂
Ben başladım zaten geçen akşaö saat 8.30 kısıtlama başlıcak pişmaniye istedim gitti aldı 🙈🙈

Back
X