- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.070
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.961
Eşim diyor izleme bunu, evde korkacaksınBu boncuk aticakmi kendinii yav![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim diyor izleme bunu, evde korkacaksınBu boncuk aticakmi kendinii yav![]()
Kızlar hadi ben uyuyorum hepinize iyi gecelerBen ileteceğim canımseni kaybettiğini anlasın namussuz
![]()
Haha vallaa baslari hizlica sardimmEşim diyor izleme bunu, evde korkacaksın![]()
Çok gerçekçi oynamış
Kadin cidden iyii yaÇok gerçekçi oynamış
İyi geceler canım. Hadi bende kaçar. İyi geceler hepinize.Kızlar hadi ben uyuyorum hepinize iyi geceler
Teo m sen prizlerden fişleri çek ışıkları söndür kapıları pencereleri kontrol et kapıyı kilitle çık annem![]()
Neden aksesuarlarına özen göstermiyorsun. Hemen yarın bir koli test alıyorsun, şüphen olmasada şüphelenip yapacaksın, mesala şüphelenmediğine şüphelen, hiç beklemiyordum belirtim yoktu hikayelerini hiç okumadın mı sensürünmek şart canım
![]()
Neden aksesuarlarına özen göstermiyorsun. Hemen yarın bir koli test alıyorsun, şüphen olmasada şüphelenip yapacaksın, mesala şüphelenmediğine şüphelen, hiç beklemiyordum belirtim yoktu hikayelerini hiç okumadın mı sensürünmek şart canım
![]()
Ben iğneyi vurulduktan beri adet olacakmışım gibime geldi hele dün hepsini yaşadım ama bugün birşey yok çok şükür olmaz inşallah senin kaçıncı günün ignedeSelam guzel kk kadinlari
Adet belirtileri yasiyorum diye adet olacagim anlamina gelirmi![]()
Biz de proxeed ve koçak farm evicap’e toplama 300 küsür tl ödüyoruz :/ Doktora sorduk ama birebir muadilleri yokmuş. İşe yarasa ödediklerimiz göze batmayacak da işte. Umarım yarar. 2.kutuyu yeni aldık.Kızlarrr birşeyyy sorabilirmiyim genee... eşleriniz için hangi vitamini kullanıyorsunuz proxeed plus çok pahalı gelmeye başladı artık bize![]()
Yok cnm yapmam geç oldu anca uyuruzİyi madem fıtı fıtı da yaparsınız
Ye annesi ye bebeğine şifa olsun![]()
Insallah olmazsin adet sende bende aynen bazen oyle bir agri giriyorki adet oldum saniyorum bugun 9.gundeyimBen iğneyi vurulduktan beri adet olacakmışım gibime geldi hele dün hepsini yaşadım ama bugün birşey yok çok şükür olmaz inşallah senin kaçıncı günün ignede
Olsun olsun bol bol şifa olsunİyi madem fıtı fıtı da yaparsınız
Ye annesi ye bebeğine şifa olsun![]()
Şeyyyy eeeeee LuppoO masadaa haley gordumm![]()
Benim suçum değil eşim aldıSakinn beni luppoyla aldatmaa![]()
Woooowwww bu konuda gercekten profesyonelsin tatlım.. artık kimse burda eline su dökemez testler konusundaHeee o mu, ilk 6. Ay denemelerimde bikaç kez yapmıştım ve Pozitif gösteriyordu, hatta karbonat testide yaptım oda pozitifti, idrarı güneşe de koydum üstü buharlaşırsa hamileymişsin buharlaştıda...tabiikide hamile değildim.
Sonra öğrendim ki idrardaki asitten köpürüyormuş. Yapmayın çamaşır suyuna yazık![]()
Inşallah ya hasta oldum olacam sanki inşallah olmam benim 15. GünümInsallah olmazsin adet sende bende aynen bazen oyle bir agri giriyorki adet oldum saniyorum bugun 9.gundeyim
Canım bence denemeyelim çamaşır suyunu gebelikte solumak çok tehlikeli. Normalde de tehlikeli haftada 1 defa çamaşır suyu kokusuna maruz kalmak koah ihtimalini %50 arttırıyormuş. Birde gebelikte buharı direk bebeğe de gidiyo soluyunca