- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.972
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sağ sağlim uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeolsun canım benim üzülme. dediğin gibi ne zaman olacağı zaten belli. biz sadece elimizden geleni yapıp geri kalanı Allaha bırakıyoruz![]()
Hangi doktora gttin cnmLaRisaCca bu ay rahim filmi çektirdim yapışıklık var mıydı bilmiyorum ama basınçla su an tamamen açık dedi doktor. Anneannemin sebebi belli değil zamanında hiç doktora gidememiş ama anneminki prolaktin yüksekliğiymiş, doktorlar cok uzun süre anlamamış eski zaman.. test yapmamışlar en son bir doktor yaptırmış ve yüksek çıkınca tedavi olmuş. Doktora sorduğumda genetik bir şey değil sendeki merak etme dedi ama yine de ailede böyle olunca insan erken başlamak istiyor
cnm benim kistimde hep sağda ama sol tarafım ağrıyor onunla ilgisi yok sanırım bencede denemeleri bırakmamalısın ne mucizeler okuyoruz olucağı varsa oluyor :)Kızlar ben de birşey sorayım. Benim yumurtlama dönemi hemen hemen. Sağ tarafımda ağrı var. Muhtemelen sağ tarafta oluştu. Ama benim sağ tüpüm yok. Bu durumda denemeler işe yaramaz mı demek olur? Ben aşılama ve tüp bebek olmayınca normal yolla olma umudu taşımıyorum zaten. Ama takviye kullandığımız için en azından boş geçmesin diye değerlendirelim dedik.
Günaydın ben varım parmak kaldırayım hemengünaydınn cağnımm kızlarsıradaki gebeler kim bakalımmm
![]()
oyyy inşallah çok güzel hberler alırsınz bbgmGünaydın canlarım
Geldik doktora bekliyoruz hayırlısı ile güzel haberler alırım inşallah
Dualarınız benimle olsun lütfen![]()
ayy maşallah sağlıkla ilerlesin ovü takibiylemi gebe kaldınGünaydın ben varım parmak kaldırayım hemen10 haftalık bebişim henüz
![]()
günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyleGünaydın canlarım
Geldik doktora bekliyoruz hayırlısı ile güzel haberler alırım inşallah
Dualarınız benimle olsun lütfen![]()
canım testi kurallarına uyarakmı yaptın sıvı almadan ve 12-4 arası yapılyor diye biliyorumOvu testi yaptım ama koyu değil. Oysa takvime ve belirtime göre yarın yumurtlama günü. Ona göre bayağı silik
birde ilk çişle yapılmıcakmışcanım testi kurallarına uyarakmı yaptın sıvı almadan ve 12-4 arası yapılyor diye biliyorum
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydınnnnn
Omur-un Hatunu güzel haberlerle dön kuzum
Nureella kız çakma nasıl oluyor
kendi derdimiz yetmiyor Bi de bu görmemişler çıkıyor
Gelbemucizem iyi vakit geçirmeceler canım
edaecoo H halleycik bize de iş yerinde dinlenmelerrrrr
MelodiminEsi nasılsın canım
LaRisaCca sen cezalısın ponçiğim. Dün gece bekledim de gelmedin
Ayseee1987 kuzuşşş sen nasılsın?
canım ovulasyon testinin ölçtüğü ml de önemli. daha hassas bi test gerekiyor olabilir. bi kaç gün devam et belli olur , eger pik göremezsen hassasiyeti sana uygun değildir.Ovu testi yaptım ama koyu değil. Oysa takvime ve belirtime göre yarın yumurtlama günü. Ona göre bayağı silik
Kuzu gonal f yle olmuştu değilmi![]()