Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ben soruyu nasıl sordunuz bulup göremedim ama gonal f kullanıyorum üç aydır filan. özelde gidiyorum doktora. üç ay için rapor çıkarıyor iğnenin fiyatı da düşüor biraz
Canım gonal fyle büyütüp çatlatma yaptı demi.. kaç yumurtan oluştu inşallah bebeğin bekletmeden gelir 🥰

Kuzum adetin 3. Gününden itibaren sabah akşam kullandim 5 gün boyunca hiç kontrole vs cagirmadi, bu ay ilk kullanımım zaten ovulasyonuda ilk defa kullanıyorum belki böyle deneyip diğer aya kalırsam çağıracak bilemiyorum :)
Haydee hayirlisii bakalimm canumm
Bu ay gelsinn bebisin🥰

Daha önce baha bi espirisini yapmıştık ben eczaneyle pazarlık yaptım canım gonalf 450 olanı 450 ye aldık. Gonalf 900 olanı 850 almıştık. Yarı yarıya nerdeyse söylediğim fiyatlar eczanesinede bağlı sanırım. Dr una sor bi tanıdığı bir eczane var mı yakınlarda varsa eğer oraya gidip şu dr un hastasıyım tavsiyesiyle geldim şu ilacı alıcam ama uygun bir fiyattan verebilir misin de. Ben öyle yapmıştım.
Kuzu gonal f yle olmuştu değilmi ☺️

Canım gonal fyle büyütüp çatlatma yaptı demi.. kaç yumurtan oluştu inşallah bebeğin bekletmeden gelir 🥰
canim üç aydır filan gonal fle büyütüp çatlatma yapıyoruz ama şöyle bir ay 35 mm olmuş yumurtam yani cok büyümüş o ay zaten tutmadı, geçen aylar da üç dört yumurtam vardı olmadı. zaten çatlatmayı bir dominant yumurta için yapıyor hepsinin büyümesini beklemyor çoğul gebelik ihtimaline karşı. bu ayda erken büyümüş adetmin 8. günü 20 mm olmuş ama çatlatma yaptık ve rahim filmi cekildi. insallah gelir bu ay olmasa da:dua: amh değerim 5 benim sorun orada sanırım

canim üç aydır filan gonal fle büyütüp çatlatma yapıyoruz ama şöyle bir ay 35 mm olmuş yumurtam yani cok büyümüş o ay zaten tutmadı, geçen aylar da üç dört yumurtam vardı olmadı. zaten çatlatmayı bir dominant yumurta için yapıyor hepsinin büyümesini beklemyor çoğul gebelik ihtimaline karşı. bu ayda erken büyümüş adetmin 8. günü 20 mm olmuş ama çatlatma yaptık ve rahim filmi cekildi. insallah gelir bu ay olmasa da:dua: amh değerim 5 benim sorun orada sanırım
Ay hadi inşallah gelsin minnoşlar artık :) bende rahim filmi çekindim geçen ay 2 ay femara kullandım hsgden önce olmadı bu ay kendimiz denedik ocakta gonal f denicez bendede çikolata kisti var eşimde varikosel onlar engelliyor sanıeım ben geçen sene hamile kaldım fakat 36.haftada sebepsiz bebeğimin kalbi durdu şimdide gebe kalamıyorum :(

Ay hadi inşallah gelsin minnoşlar artık :) bende rahim filmi çekindim geçen ay 2 ay femara kullandım hsgden önce olmadı bu ay kendimiz denedik ocakta gonal f denicez bendede çikolata kisti var eşimde varikosel onlar engelliyor sanıeım ben geçen sene hamile kaldım fakat 36.haftada sebepsiz bebeğimin kalbi durdu şimdide gebe kalamıyorum :KK43:
Asilamami dunuyorsunuz bu ay canim🥰

Ay hadi inşallah gelsin minnoşlar artık :) bende rahim filmi çekindim geçen ay 2 ay femara kullandım hsgden önce olmadı bu ay kendimiz denedik ocakta gonal f denicez bendede çikolata kisti var eşimde varikosel onlar engelliyor sanıeım ben geçen sene hamile kaldım fakat 36.haftada sebepsiz bebeğimin kalbi durdu şimdide gebe kalamıyorum :KK43:
gonal f vurulup catlatma mı olacaksınız yoksa aşılama mı? benim doktorum aşılama önermiyor cok düsük bir ihtimal diyor olmazsa tüp bebek düşün bir kaç ay ara verip dedi. bende bu aydan sonra ara vermeyi düsünüyorum.. aslında c life diye bir macundan bahsediyor herkes bu ara verdiğim dönemde bir de onu deneyeyim dedim

gonal f vurulup catlatma mı olacaksınız yoksa aşılama mı? benim doktorum aşılama önermiyor cok düsük bir ihtimal diyor olmazsa tüp bebek düşün bir kaç ay ara verip dedi. bende bu aydan sonra ara vermeyi düsünüyorum.. aslında c life diye bir macundan bahsediyor herkes bu ara verdiğim dönemde bir de onu deneyeyim dedim
Aşılama bende doktorları dinledim yüzde 20 diyolar tutma oranı oyüzden riskli ve pahalı bir işlem o yüzden gonal f çatlatmayla olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum

Clife ve naturallen diye macunlar var ama vakit kaybı gibi geliyor artık banaonlar

Aşılama bende doktorları dinledim yüzde 20 diyolar tutma oranı oyüzden riskli ve pahalı bir işlem o yüzden gonal f çatlatmayla olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum
hiç gonal f kullanmadınız değil mi daha önce? ben 900lüğü raporlu 500 tlye aldım. sanki önceki sorularda o da vardı.
bir de hiç çift çizgi görmedim yani hamile kalamadım bir türlü iki yıl oldu

Hayır kuzum gonal fyle büyütüp çatlatma yapılıyormuş onu denicez aşılamanın tutma oranı pek yokmuş yüzde 20 falan o şansta beni bulmaz zaten..
Doktorum eger este sperm sorunu varsa asilamadaki orani biraz daha yuksek goruyoruz demisti

Back
X