Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün iyiyim hamdolsun kuzum. Okul kafamı dağıttı biraz. Bir de sevdiğim kişiler vardı keyifliydi 😊
En güzel şey huzurlu bir iş ortamında sevdiğin insanlarla çalışmak ❤️
Owww kesinlikle ve tırnak şeklinde çok güzel kuzu 😊 benim bir yeğenim var bebeklikten beri aynı böyle tırnakları ne şans ama
Sağ ol canım Pandemi sürecinde kendi manikürümüzü kendimiz yapmaya alıştık bir de tırnak şeklimizi biz daha iyi bildiğimiz için yakışan şekli verebiliyoruz galiba 🥰
Geçen ay 2. aşılamayı bile negatif görmeme rağmen, hiç umudum tükenmiyor🤷🏻‍♀️ piskolojik sorunlarımmı var bilemiyorum ki😅
Canım aşılama da zaten şans %15 normalde yani normal birliktelikte de şans zaten bu kadarsa ve normalde gebe kalmamız bizi bu kadar zorluyorsa Aşılamada çok umutlu sonra da umutsuz olmama gerek yok 😂
İyi şükür şimdi bir minik yemek yapcam ayaklandım artık. 🤗
Benim doktorum hareket edenlerde tüp bebeğin tutma olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor ❤️

Sağ ol canım Pandemi sürecinde kendi manikürümüzü kendimiz yapmaya alıştık bir de tırnak şeklimizi biz daha iyi bildiğimiz için yakışan şekli verebiliyoruz galiba 🥰

Canım aşılama da zaten şans %15 normalde yani normal birliktelikte de şans zaten bu kadarsa ve normalde gebe kalmamız bizi bu kadar zorluyorsa Aşılamada çok umutlu sonra da umutsuz olmama gerek yok 😂

Benim doktorum hareket edenlerde tüp bebeğin tutma olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor ❤️
Bence de ya ama ben çok hiperaktifim hareketlerim ayı gibi bu da 3. Gündü ya az yatayım dedim bi yerde 5. Gün transferi o gün ya da ertesi gün yerleşirmiş diye okudum. O süreye tamamldım kalktım. 🤗

Bende hep unuturum bu tarz şeyleri canım.
Hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende.
Sadece 1. Aşılamamı yaptığımda aşılamam çok ağrılı geçmişti, doktor beceriksizdi sanırım ama doktor rahim ağzın yan duruyordu fln dedi, idrara sıkışık değildim sanırım o yüzden böyle olmuştu.
Çünkü 2. Aşılamam inanki 15 saniyede yapıldı, çünkü idrara sıkışıktım.
Ve rahim filmin sanırım yaklaşık 8 ay önce yaptım, herşey yolundaydı. Hormonda da en ufak bir sorun yok. Ama bebek olmuyor...:KK43:
Yani kuzum yine de sorun olmaması iyidir 🙏🏻 nasip işte ya nasipte öteye gidemiyoruz. Oluşumundan doğumuna kadar aslında bir mucize, biz çevreyle kıyaslayarak biraz fazla yıpranıyoruz

Evet gerçekten iş ortamı çok önemli. Ben bu sene tayin alabilseydim eminim kafam çok daha rahat olacaktı ama o da nasip olmadı.
Ben de hep düz kesiyorum canım bana da o şekilde yakılıyor gibime geldi, geç farkettim ama olsun 😊

3 yıl evli olsa da 2 aşılama şartı var diye biliyorum bize rapor çıkmadı aşılama yaptırmadık diye
Bunu aşılama için yazmıştım canım. Tüp bebek için bunlara ilaveten 2 aşılama şart zaten. Ben aşılamaları bir nevi o yüzden yaptırdım.

Bence de ya ama ben çok hiperaktifim hareketlerim ayı gibi bu da 3. Gündü ya az yatayım dedim bi yerde 5. Gün transferi o gün ya da ertesi gün yerleşirmiş diye okudum. O süreye tamamldım kalktım. 🤗
Sen dikkat et yine de canım. Test günün ne zaman hayırlısı ile ❤️

Çok savrulma tabi canım 😁 canım benim testi ne zaman yapmanı söyledi doktor?
Yani kuzum yine de sorun olmaması iyidir 🙏🏻 nasip işte ya nasipte öteye gidemiyoruz. Oluşumundan doğumuna kadar aslında bir mucize, biz çevreyle kıyaslayarak biraz fazla yıpranıyoruz

Evet gerçekten iş ortamı çok önemli. Ben bu sene tayin alabilseydim eminim kafam çok daha rahat olacaktı ama o da nasip olmadı.
Ben de hep düz kesiyorum canım bana da o şekilde yakılıyor gibime geldi, geç farkettim ama olsun 😊
Eminim sana herşey yakışıyordur prenses ❤️😍

Bende hep unuturum bu tarz şeyleri canım.
Hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende.
Sadece 1. Aşılamamı yaptığımda aşılamam çok ağrılı geçmişti, doktor beceriksizdi sanırım ama doktor rahim ağzın yan duruyordu fln dedi, idrara sıkışık değildim sanırım o yüzden böyle olmuştu.
Çünkü 2. Aşılamam inanki 15 saniyede yapıldı, çünkü idrara sıkışıktım.
Ve rahim filmin sanırım yaklaşık 8 ay önce yaptım, herşey yolundaydı. Hormonda da en ufak bir sorun yok. Ama bebek olmuyor...:KK43:
Canım bana aşılama yapıldığında idrara sıkışık değildim hatta idrarın varsa yap demişlerdi teknikleri farklı oluyo sanırım 🙄 birde aşılamadan sonra biz eve gelirken biraz dolandık acı sızı bişey hissetmeyince... markete falan girdik nedense biraz rahattık😅 eve geldim sanki sperm akmış gibiydi ama şırıngada o kadar yoktu sanırım ben dr beni kandırdı sandım. Rahim içine girmedi sanırım öyle bırakıverdi sanmıştım. Hala o gelen akıntı neydi anlam veremiyorum sende olmuşmuydu öyle akıntı gibi bişey beyaz

Canım evlilik yıldönümünüz mü 😍

Bir dönem onlara takmıştım da sanırım sonra çok sıkıldım gitgide sadeleştim, saçlarım profilindeki gibiydi uzattım ne bileyim bi değişik oldum 😂
Evet canım düğünümüz bugün oldu nikahı 25 ağustosta yapmıştık 🥰 1. Yılımız oldu. Benim kıyafetlerde öyle renkli renkli bir ara saçım griydi sonra mavi yaptım siyah oldu sarı oldu 😅😅 renklerden vazgeçemiyorum ya ama yaşla beraber biraz duruluyo insan hafif soft ama renkli yine

Back
X