Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teo ben erzurumluyum. Universiteye istanbula geldik gelis o gelis . Burdada duzgun kar yagmiyo. Esimle iki uc sene 2 3 gunluk kar yaguslarina denk gwldik ama benki keske bi kere kar topu oynayalim deseydi valla ondan romantigi yok diye cok sevinirdim.
Kar bence erzurumun olmazsa olmazi canim. En cok kari ozluyorum
Teo ben erzurumluyum. Universiteye istanbula geldik gelis o gelis . Burdada duzgun kar yagmiyo. Esimle iki uc sene 2 3 gunluk kar yaguslarina denk gwldik ama benki keske bi kere kar topu oynayalim deseydi valla ondan romantigi yok diye cok sevinirdim.
Kar bence erzurumun olmazsa olmazi canim. En cok kari ozluyorum
Selam kızlaaar adetime 7 gün kaldı göğüslerime bastırıyorum azcık acısında şüpheleneyim diye tık yok sadece belim ağrıyor o da bütün gün sandalyede oturup ders anlatmaktandır. Size sorum şu ki sizce yine de her şeye rağmen kan vermeye ne zaman gideyim
Canım gebe kalmadan önce ovulasyondan adete kadar göğüs ve kasık ağrım olurdu. Doğumdan sonra ilk süt zamanları hariç h göğüs ağrım olmadı kanallar açıldı da ondan mıdır acaba bilemiyorum
Kizlar merhaba bugün Ovitrelle sonrasi 13.gunum.
igneden sonraki 8.gün beta degerim ( ignenin etkisiyle )12.35
10.gün 4.38 e dustu
13.gün yani bugün sabah ilk idrarla test yaptim cikmadi aksam uzeri normal testle deniyim birde dedim birden 2. Cizgi cikti gittim hemen acile kan vermeye kan sonucum 10.11 cikti.