Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gebe kalmadan önce ovulasyondan adete kadar göğüs ve kasık ağrım olurdu. Doğumdan sonra ilk süt zamanları hariç h göğüs ağrım olmadı 🤷🏼‍♀️ kanallar açıldı da ondan mıdır acaba bilemiyorum
Aynen canım her ihtimal olabilir. Bende bazı ay kesin oldu dedim olmadı bu ay yok gibi dedim yine olmadı her türlü olmadı yani ama sizler hep diyorsunuz ya adet olmadan umut hep var 😍
Canım daha çok erken umutlanmak için ama kan tahlili yaptırmak istiyorsan adete iki gün kala gidebilirsin🤗

Kız sus ne açık ediyon 😂😂

Üstün yaratıcılık ödülünü vermek üzere C Capanin Gururu Teyom u sahneye davet ediyorum 😂

Canım bir şey olacağı yok yeni ay yeni umut inşallah 🌸🤗

Tüm Türkiye öpüşsün 😂😂
bu ay sırf falcının aralık demesinin umuduyla onun gazından yapıcam 😅

Kizlar merhaba bugün Ovitrelle sonrasi 13.gunum.
igneden sonraki 8.gün beta degerim ( ignenin etkisiyle )12.35
10.gün 4.38 e dustu

13.gün yani bugün sabah ilk idrarla test yaptim cikmadi aksam uzeri normal testle deniyim birde dedim birden 2. Cizgi cikti gittim hemen acile kan vermeye kan sonucum 10.11 cikti.

sizce hamilemiyimdir ?
İki gün sonra kan ver mutlaka ☺️ benim çünkü azaldıktan sonra hiç artış olmamıştı tekrar

Kizlar merhaba bugün Ovitrelle sonrasi 13.gunum.
igneden sonraki 8.gün beta degerim ( ignenin etkisiyle )12.35
10.gün 4.38 e dustu

13.gün yani bugün sabah ilk idrarla test yaptim cikmadi aksam uzeri normal testle deniyim birde dedim birden 2. Cizgi cikti gittim hemen acile kan vermeye kan sonucum 10.11 cikti.

sizce hamilemiyimdir ?

Sabahki testi ve ogleden sonrakini paylasiyorum simdi
Eki Görüntüle 2745153
Canım testin belirgin çıkmış zaten değerin de düştükten sonra tekrar yükselmiş demekki gebelik kana geçmiş artık iki gün sonra tekrar ver en az iki kat artmış olması gerekiyor hayırlı olsun
Aynen canım her ihtimal olabilir. Bende bazı ay kesin oldu dedim olmadı bu ay yok gibi dedim yine olmadı her türlü olmadı yani ama sizler hep diyorsunuz ya adet olmadan umut hep var 😍

bu ay sırf falcının aralık demesinin umuduyla onun gazından yapıcam 😅
Hadi yap bakalım😂😂
AYY bayıldmmmm çok güzelll durmuş tırnaklarında bir harika 😍
Duyguş neredesin sen ya😍

Canım testin belirgin çıkmış zaten değerin de düştükten sonra tekrar yükselmiş demekki gebelik kana geçmiş artık iki gün sonra tekrar ver en az iki kat artmış olması gerekiyor hayırlı olsun

Hadi yap bakalım😂😂

Duyguş neredesin sen ya😍
Bbgm ölü gibiyim yaşamıyorum şimdi oğluma bakıp eve gidicm inşallah uyuyana kdr sohbet ederz :) sn nasılsn bugn balım

Birinci kattaki soba kurmuss
Baca tikaliymiss heryer siyah kurum olmus
Eve gelince krizz gecirdimmm.
Kendime.gelemiyorumm😁
Canım temizleyebildin mi 😱 çok pis oluyor o ya
😂 ne izliyon tv de ki halimi hatrımı sormuyon
Olsun olsun gelsinde güzel zamanlar gelick kuzucummm :) o yüzden gelmesi bile bir nimet şu anda💃🏾💃🏾😅
Ahhhhhhhhhhhh 😍😍😍😍 başlasınnnnnn yeni ayyy
Ayy ben bugnde temizlik yapamadm bu saat oldu yeni geçtm eve yarına allah kerim 😂 glba bu hfta böyle gidck cumayı bulck bnm temizlk işi 😂😂😂
CAnım benim sen çalışıyosun aynı zamanda. Yorma kendini bu kadar zaten gün boyu evde kimse yok senin evin hep temiz kalır ❤️

Yaaaa kuzum kıyamammm allahm ne igrenc bisey naptn peki temizleyebildn ni
Oglen aradilar gel diye
Yogundu cikamadim yedek anahtlargirin dedimm
Bacaci gelmis tek tek bakmisa
Tulleri indirdimm,koltuklar silindii ,halilari topladim yikatcamm vee yerleri camlari sildimm.
Yeni aksam yemegii yedimmmm koyy evinee ciktikkk
Kayinvalidemi aramistimm acizz annee diyee
😁😁

Back
X