- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.641
Ohh ne GüzelYürüyüşümü de yaptım birazdan eve gideceğim kızçeler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ne GüzelYürüyüşümü de yaptım birazdan eve gideceğim kızçeler
Karıştırdım öyleyseYok değiştirmedim aynı
Helal sana bee hiç mi fire vermez insanYürüyüşümü de yaptım birazdan eve gideceğim kızçeler
Bide canım siyah olanı tek başına yükler misin tam pik mi acaba net değil uzaktanEki Görüntüle 2745456
Kızlar renklerle işaretleme yaptım siyah olanı dün 3 gibi yaptım mavi olanı aksam 9 gibi yapınca silik gördüm 3 saat sıvı almadan yapmıştım öyle olunca kırmızı olanı da icim rahat etmedi gece 2 gibi yaptım oda silik cıktı
Sarı olanı bugün saat 1 de yaptim oda silik
Şimdi kafam karıştı ben yumutladim mı yumurtladiysam çatladı mı ki
LaRisaCca
Hayatımda istikrarlı olduğum tek konu nerdeyseHelal sana bee hiç mi fire vermez insan![]()
Sen iyi ol, arada yaz bize çok mutlu oluyorum görünceOhh ne Güzel![]()
Olabilir bu gece değilde sabah degerlendirebilecem eşim göreve gitti sabah gelecekKarıştırdım öyleysesen değerlendir bu günleri
![]()
Bide canım siyah olanı tek başına yükler misin tam pik mi acaba net değil uzaktan
Allah Allah var gibi geliyor boyle bakinca kafam yandi yarin sabah bir daha yapimBi bak
Ahahah yani çok soğuk değilAbowwww burası neden bu kadar soğuk yaAllah seni normal soğuk ne kizz
![]()
Heee bekliyorum ki adet olayımoffffff delisinnnnnnnnnnnnnnkuzuşşş diğer ay ztn tedavi olck ama korkuyorum kız nolck bnmm bu halimmm
![]()
Canımıniçi nasılsınMerhaba kızceler![]()
Kız ben de korktum tam ayarlara bakıyordum bişeyi bozdum sandımheee ben yolladım
LaRisaCca nedir ki sayfayı kapatma görevi verdim, siteyi bozdun resmen
pirinç pilavı, patatesli köfte, salata
afiyet olsun canım
Ahahah başına geleceği biliyorLaRisaCca adam gazabımdan korktu kalktı gitti değişti lastikleri. Araba kışlık botlarını giyindi
ben de eşim gelene kadar 2 odayı temizledim, halıları yıkatmaya yollamıştım, henüz sermemiştim,oraları serdim. Fırsat buldukça temizlik yapacağım. Bu ara kadın gelmekten korkuyor diye gelmeyecek.
Sağol kuzum benimoowww menün güzelmiş bbgm afyt olsun
Hayırlı olsun canım ben daha bekliyorumGeldi beklenenn baattt
![]()
Rozet o sana ödül vermişlerHahhayalnız olmadığıma sevindim.
Birde benim profilin altında Sesu yazıyor. O ne ki![]()
Ne kadar da doğru değil mi..Yapmıyorum artık bıraktım testleride ya, yumurtlamadan sonra göğüs ağrım vardı, bu sabah kalktığımda göğüslerimi yokladım ağrı yok, o an bendeki mutsuzluğu görmen lazımtüm inancımı kaybettim...
Kk ya giremeyince googlede dolaştım dün, birinin yazısına denk geldim, ve çok doğru
Eki Görüntüle 2745445
Güvenilir canım ben yaptım hep negatifKızlar bebe time gebelik testi ne kadar güvenilir sizce?
Canım siyah olan pik gibi duruyor ve yumurtan bugün çatlamış. Sana gün aşırı değerlendir demiştim eğer değerlendiriyorsan telaş etme yeterli olacak eşin gelince de değerlendir muhakkakEki Görüntüle 2745456
Kızlar renklerle işaretleme yaptım siyah olanı dün 3 gibi yaptım mavi olanı aksam 9 gibi yapınca silik gördüm 3 saat sıvı almadan yapmıştım öyle olunca kırmızı olanı da icim rahat etmedi gece 2 gibi yaptım oda silik cıktı
Sarı olanı bugün saat 1 de yaptim oda silik
Şimdi kafam karıştı ben yumutladim mı yumurtladiysam çatladı mı ki
LaRisaCca
Canım iğne etkisi geçmiş inşallah pozitife dönerKizlar 12.gunde negatif ciktiEki Görüntüle 2745489
Bizde konakladılar canımhatay'ın stadyumu iş yerimin tam karşısında trabzonspor geldi aranızda trabzonlu olan varmı![]()
Hayıt için güzel şeyler okuyoruz inşallah sana vesile olur kuzumLaRisaCca bende iyiyim canım çok şükür tedaviyi bıraktım kabuğuma çekildim artık ama adetleri düzenlemek için hayıt tohumu kullanıyorum bu ay herşeyin hayırlısı bakalım
Amin canım inşallahHayırlısı canım uygun zamanı bekliyordur inşallah![]()
Ahahah yani çok soğuk değil
Heee bekliyorum ki adet olayım
Canımıniçi nasılsın
Kız ben de korktum tam ayarlara bakıyordum bişeyi bozdum sandım
Ahahah başına geleceği biliyor
Sağol kuzum benim
Hayırlı olsun canım ben daha bekliyorum
Rozet o sana ödül vermişler
Ne kadar da doğru değil mi..
Güvenilir canım ben yaptım hep negatif
Canım siyah olan pik gibi duruyor ve yumurtan bugün çatlamış. Sana gün aşırı değerlendir demiştim eğer değerlendiriyorsan telaş etme yeterli olacak eşin gelince de değerlendir muhakkak
Canım iğne etkisi geçmiş inşallah pozitife döner
Bizde konakladılar canım
Hayıt için güzel şeyler okuyoruz inşallah sana vesile olur kuzum
Amin canım inşallah![]()
Dünü degerlendirdim bugün yok yarın degerlendircem teşekkür ederimCanım siyah olan pik gibi duruyor ve yumurtan bugün çatlamış. Sana gün aşırı değerlendir demiştim eğer değerlendiriyorsan telaş etme yeterli olacak eşin gelince de değerlendir muhakkak
Rahim ters ise yüz üstü yatmak iyi canım. Öyle bir sorunun var mı bilmiyorum. Belini sıcak tutman ne işe yarıyormuşHayırlı akşamlar hanımlar bugün yine çatlatma iğnesi vuruldum yarın ilk ilişki olacak
Ilişki sonrası yüzüstü yatmanın daha iyi olduğunu okumuştum esimin hızda sıkıntı var ne etsem bilemedim
Birde ilişki sonrası belimi sıcak tutmak için yaki vurmayı düşünüyorum
Canımsın...Sen iyi ol, arada yaz bize çok mutlu oluyorum görünce![]()
Çok şükür canım. Sen nasılsınAhahah yani çok soğuk değil
Heee bekliyorum ki adet olayım
Canımıniçi nasılsın
Kız ben de korktum tam ayarlara bakıyordum bişeyi bozdum sandım
Ahahah başına geleceği biliyor
Sağol kuzum benim
Hayırlı olsun canım ben daha bekliyorum
Rozet o sana ödül vermişler
Ne kadar da doğru değil mi..
Güvenilir canım ben yaptım hep negatif
Canım siyah olan pik gibi duruyor ve yumurtan bugün çatlamış. Sana gün aşırı değerlendir demiştim eğer değerlendiriyorsan telaş etme yeterli olacak eşin gelince de değerlendir muhakkak
Canım iğne etkisi geçmiş inşallah pozitife döner
Bizde konakladılar canım
Hayıt için güzel şeyler okuyoruz inşallah sana vesile olur kuzum
Amin canım inşallah![]()
Hsg çekildim bir sorun yok o konuda sıcak tutma konusunda kendim öyle düşündüm acaba fayda edermi diyeRahim ters ise yüz üstü yatmak iyi canım. Öyle bir sorunun var mı bilmiyorum. Belini sıcak tutman ne işe yarıyormuşrahim için bi yararı yok ama ilk defa duydum
Maalesef akintiya ne gebelik yada regli gelicek diyebiliyoruzz canimKızlar selam.. kokusuz beyaz akıntı niye olur? Reglim bir iki gün gecikti akıntı var. Kaybettiğim gebelikte de akıntı vardı ama o progesterondandı galiba. Gebelik olabilir mi? Bugün yaptığım test negatifti umudum yok ama..![]()