Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2745456
Kızlar renklerle işaretleme yaptım siyah olanı dün 3 gibi yaptım mavi olanı aksam 9 gibi yapınca silik gördüm 3 saat sıvı almadan yapmıştım öyle olunca kırmızı olanı da icim rahat etmedi gece 2 gibi yaptım oda silik cıktı
Sarı olanı bugün saat 1 de yaptim oda silik
Şimdi kafam karıştı ben yumutladim mı yumurtladiysam çatladı mı ki 🙄🤔
LaRisaCca LaRisaCca
Bide canım siyah olanı tek başına yükler misin tam pik mi acaba net değil uzaktan

Bide canım siyah olanı tek başına yükler misin tam pik mi acaba net değil uzaktan
20201222_173445.webp

Abowwww burası neden bu kadar soğuk ya 😱 Allah seni normal soğuk ne kizz😂
Ahahah yani çok soğuk değil 😂
offffff delisinnnnnnnnnnnnnn :rapci: kuzuşşş diğer ay ztn tedavi olck ama korkuyorum kız nolck bnmm bu halimmm :KK43::KK43:
Heee bekliyorum ki adet olayım
Merhaba kızceler 🥰
Canımıniçi nasılsın ❤️💋
heee ben yolladım :KK70:
LaRisaCca LaRisaCca nedir ki sayfayı kapatma görevi verdim, siteyi bozdun resmen :KK70:

pirinç pilavı, patatesli köfte, salata

afiyet olsun canım
Kız ben de korktum tam ayarlara bakıyordum bişeyi bozdum sandım 😂😂
LaRisaCca LaRisaCca adam gazabımdan korktu kalktı gitti değişti lastikleri. Araba kışlık botlarını giyindi :KK70: ben de eşim gelene kadar 2 odayı temizledim, halıları yıkatmaya yollamıştım, henüz sermemiştim,oraları serdim. Fırsat buldukça temizlik yapacağım. Bu ara kadın gelmekten korkuyor diye gelmeyecek.
Ahahah başına geleceği biliyor 😂😂😂
oowww menün güzelmiş bbgm afyt olsun
Sağol kuzum benim
Geldi beklenenn baattt
😁💩
Hayırlı olsun canım ben daha bekliyorum 😁
Hahha😁 yalnız olmadığıma sevindim.
Birde benim profilin altında Sesu yazıyor. O ne ki🤔
Rozet o sana ödül vermişler
Yapmıyorum artık bıraktım testleride ya, yumurtlamadan sonra göğüs ağrım vardı, bu sabah kalktığımda göğüslerimi yokladım ağrı yok, o an bendeki mutsuzluğu görmen lazım🤣 tüm inancımı kaybettim...🤭
Kk ya giremeyince googlede dolaştım dün, birinin yazısına denk geldim, ve çok doğru😂
Eki Görüntüle 2745445
Ne kadar da doğru değil mi..
Kızlar bebe time gebelik testi ne kadar güvenilir sizce?
Güvenilir canım ben yaptım hep negatif 😂
Eki Görüntüle 2745456
Kızlar renklerle işaretleme yaptım siyah olanı dün 3 gibi yaptım mavi olanı aksam 9 gibi yapınca silik gördüm 3 saat sıvı almadan yapmıştım öyle olunca kırmızı olanı da icim rahat etmedi gece 2 gibi yaptım oda silik cıktı
Sarı olanı bugün saat 1 de yaptim oda silik
Şimdi kafam karıştı ben yumutladim mı yumurtladiysam çatladı mı ki 🙄🤔
LaRisaCca LaRisaCca
Canım siyah olan pik gibi duruyor ve yumurtan bugün çatlamış. Sana gün aşırı değerlendir demiştim eğer değerlendiriyorsan telaş etme yeterli olacak eşin gelince de değerlendir muhakkak
Canım iğne etkisi geçmiş inşallah pozitife döner
hatay'ın stadyumu iş yerimin tam karşısında trabzonspor geldi aranızda trabzonlu olan varmı :rapci:
Bizde konakladılar canım ❤️
LaRisaCca LaRisaCca bende iyiyim canım çok şükür tedaviyi bıraktım kabuğuma çekildim artık ama adetleri düzenlemek için hayıt tohumu kullanıyorum bu ay herşeyin hayırlısı bakalım
Hayıt için güzel şeyler okuyoruz inşallah sana vesile olur kuzum
Hayırlısı canım uygun zamanı bekliyordur inşallah 🤲😇
Amin canım inşallah ❤️

Canımıniçi nasılsın ❤️💋

Sağol kuzum benim

Canım siyah olan pik gibi duruyor ve yumurtan bugün çatlamış. Sana gün aşırı değerlendir demiştim eğer değerlendiriyorsan telaş etme yeterli olacak eşin gelince de değerlendir muhakkak

Amin canım inşallah ❤️

Sen nasilsin tatlimmm 🥰

Dünü degerlendirdim bugün yok yarın degerlendircem teşekkür ederim 💜

Hayırlı akşamlar hanımlar bugün yine çatlatma iğnesi vuruldum yarın ilk ilişki olacak
Ilişki sonrası yüzüstü yatmanın daha iyi olduğunu okumuştum esimin hızda sıkıntı var ne etsem bilemedim
Birde ilişki sonrası belimi sıcak tutmak için yaki vurmayı düşünüyorum

Hayırlı akşamlar hanımlar bugün yine çatlatma iğnesi vuruldum yarın ilk ilişki olacak
Ilişki sonrası yüzüstü yatmanın daha iyi olduğunu okumuştum esimin hızda sıkıntı var ne etsem bilemedim
Birde ilişki sonrası belimi sıcak tutmak için yaki vurmayı düşünüyorum
Rahim ters ise yüz üstü yatmak iyi canım. Öyle bir sorunun var mı bilmiyorum. Belini sıcak tutman ne işe yarıyormuş 🙄 rahim için bi yararı yok ama ilk defa duydum

Canımıniçi nasılsın ❤️💋

Sağol kuzum benim

Amin canım inşallah ❤️
Çok şükür canım. Sen nasılsın 🥰

Rahim ters ise yüz üstü yatmak iyi canım. Öyle bir sorunun var mı bilmiyorum. Belini sıcak tutman ne işe yarıyormuş 🙄 rahim için bi yararı yok ama ilk defa duydum
Hsg çekildim bir sorun yok o konuda sıcak tutma konusunda kendim öyle düşündüm acaba fayda edermi diye :işsiz:
Birde kaynanam hep yakı ile hamile kalmis bir umut iste

Kızlar selam.. kokusuz beyaz akıntı niye olur? Reglim bir iki gün gecikti akıntı var. Kaybettiğim gebelikte de akıntı vardı ama o progesterondandı galiba. Gebelik olabilir mi? Bugün yaptığım test negatifti umudum yok ama.. 😐
Maalesef akintiya ne gebelik yada regli gelicek diyebiliyoruzz canim🥰

Back
X