Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah yani çok soğuk değil 😂

Heee bekliyorum ki adet olayım

Canımıniçi nasılsın ❤️💋

Kız ben de korktum tam ayarlara bakıyordum bişeyi bozdum sandım 😂😂

Ahahah başına geleceği biliyor 😂😂😂

Sağol kuzum benim

Hayırlı olsun canım ben daha bekliyorum 😁

Rozet o sana ödül vermişler

Ne kadar da doğru değil mi..

Güvenilir canım ben yaptım hep negatif 😂

Canım siyah olan pik gibi duruyor ve yumurtan bugün çatlamış. Sana gün aşırı değerlendir demiştim eğer değerlendiriyorsan telaş etme yeterli olacak eşin gelince de değerlendir muhakkak

Canım iğne etkisi geçmiş inşallah pozitife döner

Bizde konakladılar canım ❤️

Hayıt için güzel şeyler okuyoruz inşallah sana vesile olur kuzum

Amin canım inşallah ❤️
Insallah doner 😍 LaRisaCca LaRisaCca insallah erkendirde positifi gorurum

Ayyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?
Stres herseyin başi canim
Uzmee kizini🥰
Her gebe bir degill ve bebeginnsaglikli bunu dusun annesi🥰

Sen nasilsin tatlimmm 🥰
Yaa bugün saksımı boyayacaktım vaktim olsaydı. Aklıma sen geldin 🤗🌸 senden heves ettim
Dünü degerlendirdim bugün yok yarın degerlendircem teşekkür ederim 💜
Harika öyleyse kaçırdığın gün yok inşallah bu ay gebe kalırsın tatlım ❤️
Hayırlı akşamlar hanımlar bugün yine çatlatma iğnesi vuruldum yarın ilk ilişki olacak
Ilişki sonrası yüzüstü yatmanın daha iyi olduğunu okumuştum esimin hızda sıkıntı var ne etsem bilemedim
Birde ilişki sonrası belimi sıcak tutmak için yaki vurmayı düşünüyorum
Canımm kadınlara ayaklarını belini sıcak tut derler çünkü yumurta sıcağı sever sperm serini. O yüzden kadınlara duştan önce sıcak duş önerirler. Doğru biliyorsun uygulamanın da zararı olmaz aksine faydası olur. Ters rahim ya da değil yüzüstü pozisyon spermler içeri daha hızlı ilerlediğinden ve kaçak çok azaldığından herkese öneriliyor inşallah vesilen olur ❤️
Çok şükür canım. Sen nasılsın 🥰
Seni görünce daha iyi oluyorum fıstığım 🥰
Kızlar selam.. kokusuz beyaz akıntı niye olur? Reglim bir iki gün gecikti akıntı var. Kaybettiğim gebelikte de akıntı vardı ama o progesterondandı galiba. Gebelik olabilir mi? Bugün yaptığım test negatifti umudum yok ama.. 😐
Canım adetten hemen önce akıntı çok yoğunlaşır 🤗🌸 gebelik testin negatifse uzun süre gecikme yoksa adet olursun muhtemelen. Ben de şuan senin gibiyim test negatif adet olmam gerekiyordu bugün olmadım akıntım var bekliyorum
Insallah doner 😍 LaRisaCca LaRisaCca insallah erkendirde positifi gorurum
İnşallah canımıniçi 🤗
Hellöğ kızlar 😊🥰
Naber kısss
Ayyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?
Sen niye ağlıyorsun hayatım bebeği strese sokarsın Allah korusun ,bir şeyin yok çok şükür Allaha ağlama her şey güzel olacak şeker yüklemesi bütün gebelere de yapılıyor zaten

Hsg çekildim bir sorun yok o konuda sıcak tutma konusunda kendim öyle düşündüm acaba fayda edermi diye :işsiz:
Birde kaynanam hep yakı ile hamile kalmis bir umut iste
Canım yakı sadece kaslarını ısıtır yapıştırdığın yerde. Rahim içine kadar gitmez ısısı. Birde zaten spermin yaşaması için vücut sıcaklığında ortam olması lazım. Isı değişimi olursa spermler ölür. Kızlar yine yanlışım varsa düzeltsinler beni.

Canım yakı sadece kaslarını ısıtır yapıştırdığın yerde. Rahim içine kadar gitmez ısısı. Birde zaten spermin yaşaması için vücut sıcaklığında ortam olması lazım. Isı değişimi olursa spermler ölür. Kızlar yine yanlışım varsa düzeltsinler beni.
Canım yumurta sıcağı sever spermler serini sever. Sperm erkeğin testisindeyken serinde kalmalı. Bizim vücudumuza girdikten sonra bulunduğu ortam da değişiyor❤️❤️

Canımm kadınlara ayaklarını belini sıcak tut derler çünkü yumurta sıcağı sever sperm serini. O yüzden kadınlara duştan önce sıcak duş önerirler. Doğru biliyorsun uygulamanın da zararı olmaz aksine faydası olur. Ters rahim ya da değil yüzüstü pozisyon spermler içeri daha hızlı ilerlediğinden ve kaçak çok azaldığından herkese öneriliyor inşallah vesilen olur ❤️
Rabbim her isteyene versin onun yaratmak için maddeye ihtiyacı yok

Canım kıyamam şeker yüklemesi neredeyse tüm gebelere yapılıyor. İdrarında şeker çıktı mı? Tiroid hormonlarında hamilelikde düşüklük oluşabiliyor belki kanda falan çıktıysa dr un emin olmak için usg istemiştir. Normal kontroller bunlar neden üzüyosun kendini 🙄

3AD926BA-682F-4F72-9D5C-7B63D4C9A92B.webp

Canım kıyamam şeker yüklemesi neredeyse tüm gebelere yapılıyor. İdrarında şeker çıktı mı? Tiroid hormonlarında hamilelikde düşüklük oluşabiliyor belki kanda falan çıktıysa dr un emin olmak için usg istemiştir. Normal kontroller bunlar neden üzüyosun kendini 🙄
Amann kimin idrarında şeker çıkmış ? İyi bişey değil vücutta şeker kaçağı var demektir

C
Stres herseyin başi canim
Uzmee kizini🥰
Her gebe bir degill ve bebeginnsaglikli bunu dusun annesi🥰
anım öyle de sürekli bir aksilik çıkıyor Allah beterinden korusun hergün avuçla vitamin içiyorum. İnşallah yarın bişey çıkmazda biraz rahatlarım

Kuzucum neden ağlıyorsun ki çözümü olmayan bir şey mi sanki ☹️ guatrdan bende de şüphelenilmişti usg istendi tabi bebeğimi kaybettiğim için gerek kalmadı ama 4 haftalıktan ultrason gününe kadar hep ilaç kullandım. Hiç tahlil yaptırmış mıydın? Üzülme çiçeğim ya bizim bir hoca bebeğine 7 yıl sonra kavuştu 9 ay da iğne yaptı kendi kendine. Okulda bile yapıyordu. Çok şükür birçok şeyin çözümü var artık tıpta

Back
X