Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkuyorum kuzum endişeliyim. Sürekli bişey arıyorlar. Vitamin değerlerim de yine düşük. Nasıl olacak bilmiyorum
Kuzum üzüülme bnm arkadaşımında öyleydi ve üstüne kansızlıgı vardı haftada 2 kez kan takıyorlardı skntılı geçirdi ama çok şükür bebegine kavuştu kuzenimdede hamilelik şekeri vardı yedklerine içtiklerine dkkt etti hiç bir sorun yaşamadı içini ferah tut herşey yolunda sıkma canını ❣️

Niye fıtıfıtı mı yaptın 😂
Yok be aşkmm 😂😂 çok istedi ama vermedm kötüym vallahi gözlerm kapnıyo daha bu saaten bugn baya yogundm yine adana bölge gelmişti annemde yemegi yedm dedm çamaşır kurcm anne iniym bn indm dedm aman km kurck geç yataga 😂😂

Kuzum üzüülme bnm arkadaşımında öyleydi ve üstüne kansızlıgı vardı haftada 2 kez kan takıyorlardı skntılı geçirdi ama çok şükür bebegine kavuştu kuzenimdede hamilelik şekeri vardı yedklerine içtiklerine dkkt etti hiç bir sorun yaşamadı içini ferah tut herşey yolunda sıkma canını ❣️
Canım hamilelik şekerinde sadece diyet mi yaptı yoksa insülin kullandı mı

Evet klomen ve iğneyle ilk denemede kaldım canım haftaya kontrolüm var kızlar bugün kan verdim 62 den 142 yükselmiş perşembe bi daha kan vericem bakalım heyacan endişe mutluluk bi arada allahım isteyen herkse nasip etsin biz 3 senedir korunmasız ilişkiye rağmen olmadı stres çok vardı belki o tetikledi bilemem herseyin bi vakti saati var derdim o zman bu zmanmış kendinizi üzmeyin vakti vardır bi çok doktora gittim kontrole verdikleri ilaç inofolic kombi ama şimdi ki doktorum evimin yakınında bi özel hastane de dur dedim buraya alayım randevuyu sonuc 18 kasım da doktora gittim ilk adetin 3.günü hormon aynı gün klomen başladım insülin direncimin olduğunu öğrendim matofin versi fitil vajinal krem iğne antibiyotik monodoks antibiyotik verdi 30 kasım günü gittim progestan estrofem ovitrelle verdi 4 aralık cuma günü vurdum bu arada toplam 3 kere falan ilişki oldu 1 gün arayla nasip olacaksa her türlü oluyor kasmayın yani bunu anladım hala şoktayım 18 aralıkta çift çizgi mi gördüm iğnenin 15.günüydü öncesinde yaptım negatifti 15.gün öncesinde yapma bu pazar kan verdim iyice netleştirdim hamileliği bugün de kan verdim 142 git gide yükseliyor değerim allah isteyen herkse versin uğrastırmadan önceki gittiğim doktorlar bilmiyor mu bu ilaçları verebilirdi ama nasip bu doktorumaymış hayırlısı herseyin yoruldum kız yaza yaza 😊😊😊😊😊🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ne güzel anlatmıssınız tane tane.🧡🌿 peki kaç yumurtanız olustu kaç mm idi

Canım adetten hemen önce akıntı çok yoğunlaşır 🤗🌸 gebelik testin negatifse uzun süre gecikme yoksa adet olursun muhtemelen. Ben de şuan senin gibiyim test negatif adet olmam gerekiyordu bugün olmadım akıntım var bekliyorum
Gelecekse gelsin dr a gidicem 😃 her 30 saniyede bir fikir değiştiriyorum başkent e sinirlendim yine Bülent hocadan randevu aldım kesin son kararım 😁😁

Yaa bugün saksımı boyayacaktım vaktim olsaydı. Aklıma sen geldin 🤗🌸 senden heves ettim

Harika öyleyse kaçırdığın gün yok inşallah bu ay gebe kalırsın tatlım ❤️

Canımm kadınlara ayaklarını belini sıcak tut derler çünkü yumurta sıcağı sever sperm serini. O yüzden kadınlara duştan önce sıcak duş önerirler. Doğru biliyorsun uygulamanın da zararı olmaz aksine faydası olur. Ters rahim ya da değil yüzüstü pozisyon spermler içeri daha hızlı ilerlediğinden ve kaçak çok azaldığından herkese öneriliyor inşallah vesilen olur ❤️

Seni görünce daha iyi oluyorum fıstığım 🥰

Canım adetten hemen önce akıntı çok yoğunlaşır 🤗🌸 gebelik testin negatifse uzun süre gecikme yoksa adet olursun muhtemelen. Ben de şuan senin gibiyim test negatif adet olmam gerekiyordu bugün olmadım akıntım var bekliyorum

İnşallah canımıniçi 🤗

Naber kısss

Sen niye ağlıyorsun hayatım bebeği strese sokarsın Allah korusun ,bir şeyin yok çok şükür Allaha ağlama her şey güzel olacak şeker yüklemesi bütün gebelere de yapılıyor zaten
Yaa teşekkür ederim inşallah 💜

IMG_20201222_213503.webp
iyilesmis bu azcik bakim dedim😁

Ayyy napiim. Ağlamaktan içim çıktı. Şeker yüklemesi yapılacak yarın bir de guatrdan şüphelendi usg çekilecek. Siz ne yaptınız ne var ne yok ?

Korkuyorum kuzum endişeliyim. Sürekli bişey arıyorlar. Vitamin değerlerim de yine düşük. Nasıl olacak bilmiyorum
Kuzum bi sakin ol. Bak stres butun hormonlari vucudu vede bebegi etkiliyor. Bunubsende biliyosun.suan kesin bile olmayan bisey icin bu kadar kendini yipratma. Once sakin ol ve herseyin iyi olacagina inan. Evet gebe kalmak kolay degil. Evet gebeligin kendiside kolay degil ve bir com insan bi suru sorun yasayarak doğum yapiyor. Senin hersey elinin altinda doktorun kontrollu. Gerekli tedbirleri aliyorlar. En onemlisi bu degilmi. Herseyin tedavisi var cok sukur. Buda gecer. Ama senin bu kadar aglaman sana iyi gelmez.
A archi88 yi gören olursa kelepçelesin pencereye cezaya olsun kaçamasın 😂
Dur kiz burdayim.😂. Ara arada geldim zati. Aksam ustu is yemek cay derkem ancak geldim. Neyse cezam raziyim patron.😂

Back
X