- 5 Aralık 2020
- 372
- 1.101
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.721
1 adet 13mm allah ol der olu verir çok dua ettim allahım sonun da bize nasip ettiNe güzel anlatmıssınız tane tane.peki kaç yumurtanız olustu kaç mm idi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 adet 13mm allah ol der olu verir çok dua ettim allahım sonun da bize nasip ettiNe güzel anlatmıssınız tane tane.peki kaç yumurtanız olustu kaç mm idi
Janikomm özledik daaKuzum bi sakin ol. Bak stres butun hormonlari vucudu vede bebegi etkiliyor. Bunubsende biliyosun.suan kesin bile olmayan bisey icin bu kadar kendini yipratma. Once sakin ol ve herseyin iyi olacagina inan. Evet gebe kalmak kolay degil. Evet gebeligin kendiside kolay degil ve bir com insan bi suru sorun yasayarak doğum yapiyor. Senin hersey elinin altinda doktorun kontrollu. Gerekli tedbirleri aliyorlar. En onemlisi bu degilmi. Herseyin tedavisi var cok sukur. Buda gecer. Ama senin bu kadar aglaman sana iyi gelmez.
Dur kiz burdayim.. Ara arada geldim zati. Aksam ustu is yemek cay derkem ancak geldim. Neyse cezam raziyim patron.
![]()
Teşekkür ederim mimar hanım bu mühim bilgi içinLaRisaCca
MelodiminEsi
cakltanesi bu arada ben bu gebelik denemelerimde catlatma ignesi sonrasi iliskilerde yuz ustu yatma pozisyonunu denedim. Belki faydasi olmustur. Denemekten zarar gelmez
![]()
Canım bünyeye göre çok değişiyor benim adet öncesi göğsüm ağrımaz ama 3 ay klomen kullanmıştım hep ağrıdı ama gebelik yoktuKızlar hayırlı akşamlar çatlatma iğnesinin 9. Günü göğüs hassasiyeti olanlar var mı. Bugün 12. Günüm ve hala geçmedi. İğnenin etkisi hala devam ediyor olabilir mi![]()
Anladım canım teşekkür ederimJanikomm özledik daa
Teşekkür ederim mimar hanım bu mühim bilgi için
Canım bünyeye göre çok değişiyor benim adet öncesi göğsüm ağrımaz ama 3 ay klomen kullanmıştım hep ağrıdı ama gebelik yoktu
Janikomm özledik daa
Teşekkür ederim mimar hanım bu mühim bilgi için
Canım bünyeye göre çok değişiyor benim adet öncesi göğsüm ağrımaz ama 3 ay klomen kullanmıştım hep ağrıdı ama gebelik yoktu
ivitAnamm bizim haydardedeoğlu mu
Kız yine mi fikir değiştinGelecekse gelsin dr a gidicemher 30 saniyede bir fikir değiştiriyorum başkent e sinirlendim yine Bülent hocadan randevu aldım kesin son kararım
![]()
Bebekim detay verebilir misinLaRisaCca
MelodiminEsi
cakltanesi bu arada ben bu gebelik denemelerimde catlatma ignesi sonrasi iliskilerde yuz ustu yatma pozisyonunu denedim. Belki faydasi olmustur. Denemekten zarar gelmez
![]()
Canim soyleki ayaklarimi kaldirmadim.acikcasi ise yaradiginida pek dusunmuyorum ayaklari yukari kaldirmanin. Bu yatis seklini daha onceBebekim detay verebilir misinne zaman yüzüstü yattın? Hiç ayaklarını kaldırmış mıydın?
Canim benim bi suredir ne beyaz ne tam sari ara bi akintim var. Idrar yolunda falan bi sorun yoktu.Kızlar bir soru sorucam hamilelik döneminizde sarı akıntınız oldu mu hiç![]()
Anoyyyy tüp müüivithaftaya randevum var
Benim çok akıntım oluyordu sarı beyaz .. normalde adet öncesi de oluyordu ama hala akıntım başlamadı ne tuhaf bir adet öncesi yaşıyorum Ya rabbimKızlar bir soru sorucam hamilelik döneminizde sarı akıntınız oldu mu hiç![]()
Bi çılgınlık yapsam mı bu ayCanim soyleki ayaklarimi kaldirmadim.acikcasi ise yaradiginida pek dusunmuyorum ayaklari yukari kaldirmanin. Bu yatis seklini daha onceLaRisaCca resimli paylasmisti. Iliskiden bi kac dakika sonra yuzustu yattim sag bacagimida yukari dogru cekmistim.bunu bi kac yerde daha okumustum faydali diye. Daha sonra banyoya kalktigimdada ber zamankinden cok daha az sperm disari cikmisti.
Tatlım bende son beraberlikte ilk ayak dikleyip bel altına yastık koydum sonra yüz üstü yattım hiç kalkmadan. Sabah duş aldım işe gittim.Bebekim detay verebilir misinne zaman yüzüstü yattın? Hiç ayaklarını kaldırmış mıydın?
Kız bu şimdi mi söylenir zıpır seniTatlım bende son beraberlikte ilk ayak dikleyip bel altına yastık koydum sonra yüz üstü yattım hiç kalkmadan. Sabah duş aldım işe gittim.![]()
Demiştim sanırım öyle hatırlıyorum hatta hemen duş almam demiştim.Kız bu şimdi mi söylenir zıpır senitamam bebekkkiimmm ben de yapiciim bu ay ne çok yapacak şeyim var
![]()
Sağ ol bebeğimDemiştim sanırım öyle hatırlıyorum hatta hemen duş almam demiştim.
Canim benim bi suredir ne beyaz ne tam sari ara bi akintim var. Idrar yolunda falan bi sorun yoktu.
Benim bir ara turuncu gibi olmuştu dr progestan fitil kullanıyosun ne kadar dikkat etsende mikrop kapmış olabilir dedi fitil verdi bitane çıkıyo içinden onu kullandım bişey yoktu. Şimdi farkettim yine sarı amaAnoyyyy tüp müü
Benim çok akıntım oluyordu sarı beyaz .. normalde adet öncesi de oluyordu ama hala akıntım başlamadı ne tuhaf bir adet öncesi yaşıyorum Ya rabbim