Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün nasıl canım sıkıldı nasıl 😔 eşim diyor ne istersen onu yapalım. Bebek istiyorum burda gülüşelim, emeklerin şenlik olsun 😔
Benim de öyle canım reklamlarda bebek görsem ağlıyorum sosyal medyada görsem ağlıyorum. çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor takdiri ilahi, hepimiz ilk denememizde hamile kalacağımızı zannediyorduk ama hayat insana neler gösteriyor. inşallah tez vakitte hepimiz olumlu sonuç alırız kucaklarımız dolar, evlerimiz şenlenir.

Bizde öyle hem kendimize hem birbirimizin üzülmesine üzülüyoruz. Evdeki bu eksiklik insanın içini çok buruklaştırıyor 😔
Aynen öyle canım. Ve gerçekten üzülüp üzülüp en son nasip denen noktaya geliyorum .. ve bence bu ümitsizlik beni tüketiyor hiç olmayacak gibi hissediyorum bazen :(

Benim de öyle canım reklamlarda bebek görsem ağlıyorum sosyal medyada görsem ağlıyorum. çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor takdiri ilahi, hepimiz ilk denememizde hamile kalacağımızı zannediyorduk ama hayat insana neler gösteriyor. inşallah tez vakitte hepimiz olumlu sonuç alırız kucaklarımız dolar, evlerimiz şenlenir.
Ben de hep bir sebep buluyorum ağlamak icin :( bebeklere kanka diyen bir doktor varya Erson Aksu diye çok sempatik bir doktor , babalara bebekleri verdiği anları izleyip izleyip ağladım biraz önce .. Bize de nasip olacak mı diye düşünüyorum sürekli

Maalesef hepimiz aynı hisleri zaman zaman yaşıyoruz. 😔
..Kader diyip geçme bak ne diyor sırrın sahibi ; biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık ..
Ne yapalım kuzum biz kendi halimizde çabalıyoruz Rabbim bizlerin de kucağını boş bırakmasın inşallah..

merhaba, bir şey sorucam ben sürekli erken adet görüyorum, hep 26 gün 25 gün hatta son zamanlarda 24 gün olduğu oluyor, yumurtlama ve çatlama da erken oluyor, aranızda böyle olan var mı ?
Benim de genelde öyle canım. O yüzden her ay bir önceki tarihten 4-5gün önceyi hesaplıyorum

Benim de genelde öyle canım. O yüzden her ay bir önceki tarihten 4-5gün önceyi hesaplıyorum
yumurtlamayı da mı öyle hesaplıyorsunuz? Geçen ay gittim ben doktora en son, baktı bi tane olgun yumurta vardı, bi sonraki gittiğimde erken çatlamış dedi, şimdi bir süre doktora gitmeyi düşünmüyorum her ay aynı şey daraldım biraz bırakmayı düşündüm ama böyle de içime sinmiyor hiç, ay napıcağımı bilemedim

Bana da aynısını verdi canım. Hamilelikte kullanılabiliyormuş. 2 kere daha yükleme yapalım dedi doktor 24 ve 26 haftalarda. Açıkçası düşünmüyorum yaptırmayı. Kontrollü ilerledikten sonra sorun olacağını sanmıyorum. Nasıl korkuttu beni yaa valla. Sanırım özel olduğu için de çok fazla detaylı bakmak istedi. Ama lap diye de söylenmezki 🤦🏼‍♀️ Ne kadar süredir kullanıyorsun sen ilacı ?
Bana ilacı verip 1 ay sonra gelmdedi ama ben gitmedim mayıstan beri kullanıyorum ilacı. Değerlerim de normal sınırlar içinde çıkıyo hep o yüzden gitmedim ama önümüzdeki hafta gidip baktırıcam bir ultrasonla.

Back
X