Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya işte ne biliyim üzülüyorum acaba degerlendiremedim mı diye ilk ovulasyon demem inşallah tutturmusumdur ağzından baall damliyir🍯 :KK76:
Canm günlere cok takılma ben aylardır daha dgrusu sadece bn degl burada ki herkes adet bitiminden başlayıp gün aşırı degerlendiriyo tutacagı varsa tutar ztn stres yalma

edaecoo edaecoo canım bugün çökertme fotosu atamadım çünkü aniden yemekli misafir gelince ve gün içinde temizlik filan yaptım geleceklerini söyledikleri için belen tava yaptım ama kısmetse yapınca sana atıcam
Tmm aşkooo hc skıntı degl ellerine saglk afyt bal şeker olsun 😘❣️

Aşko gidip yaptırsın pazartesi tahlillerini ne kaybederiz? En azından durumumuzu biliriz. Bende sivilce çıkmadı adet olacak gibi de durmuyorum şeffaf bi akıntılarım var sümük sümük beklemeye devam 😂

Sende ışık görüyorum 😂😂😂
Aynen kuzum hadi inşallah brsey ckmaz 🙈😊

Ya açıkçası geçen hafta şeffaf uzayan akıntılarım geliyordu ya acaba dedim geç yumurtlama mı olmuştu? Bi umut işte eğer öyle olduysa testlerde geç göreceğimdir adet de geçince müdahele etmeden beklemek istedim böyle bir ihtimale de sığındım içten içe yoksa kas gevşeticim var içerim ama böyle düşününce yapamadım 😁ayrıca ben sana haber vermeden toplaşma ayarlarmıyımm çılgın annee
Kusum ben senden bu ay bekliyorum biseyler daha oncede demistim.beklemende yarar var diye dusunuyorum 😙
Bitanecik lariiimm 🤗 😍

Aynen kuzum hadi inşallah brsey ckmaz 🙈😊
İnşallah canım benim 🌸
Sevdigimin gözlerini yolda yavuklumun gönlünü darda bırakmadan yettim larim 😂😂❤️
Gelll bebeğemmm 💋
Kusum ben senden bu ay bekliyorum biseyler daha oncede demistim.beklemende yarar var diye dusunuyorum 😙

Bitanecik lariiimm 🤗 😍
Kuzummm ❤️❤️ Canım benim keşke olsa adet olmasam iyi 😁
Hercai gecem bu akşam 😅😅pür dikkat ona bakıyorum siz nabersiniz güzellikler
İyi seyirler bebeğimm iyiyiz biz seni merak ettim ben ❤️
Ne yemek yaptın 😍
Aşkım belen tava pilav salata ayran yaptım ancak yetiştirebildim ❤️

Bugün ne yemek yaptınız kızlar? Yarın için fikir olur bana 🌸
Kusum adet gelmedigi surece umut var demektir. Allah buyuk belkide bu gecikme bebege kismettir. Is basi yaptigimiz icin yemegi kayivalidem yapiyo bu ara bugunde nohut pilav erik kompostosu vardi. Canim istiyodu valla iyide oldu. 😋

Bugün ne yemek yaptınız kızlar? Yarın için fikir olur bana 🌸
Benim koca yoktu evde pizza vardı bugün hazırciyim yarın ki menüm belli benim koca et pilav hastası yarın haşlama pilav cacık salata 😅

Benim koca bi film bulmuş tavsiye üzerine onu izliyoruz 2.5 saat sürüyomuş bide alt yazılı 😅
Hangi film kız 😁
Kusum adet gelmedigi surece umut var demektir. Allah buyuk belkide bu gecikme bebege kismettir. Is basi yaptigimiz icin yemegi kayivalidem yapiyo bu ara bugunde nohut pilav erik kompostosu vardi. Canim istiyodu valla iyide oldu. 😋
Mmhhh erik kompostoya bayılırımmm 😋
Benim koca yoktu evde pizza vardı bugün hazırciyim yarın ki menüm belli benim koca et pilav hastası yarın haşlama pilav cacık salata 😅
Ohhh yarasınnn 😍
Owwww hadi bakalım begenirsn bizede söle bbgm :)
SEN de izle kız fıtı fıtı yapın az 😂

Back
X