Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında normalde çok iyyiyim görümcemlerle k.valimle ama hassas bu konu şimdi benim için ondan sinirlendim.
Haklisin sonuçta herkesin gebeliği farklı aslında oda gitmeli yanlış yapıyor

Yaa çok yeni hamilesin fasulye tanesi kadar 6 haftalık 😍😍 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana da tez zamanda yorumların altına gebelik bilgilerimin yazılmasını nasip etsin 😅
Amin inşallah canım 🤲 ama doktor p tesi günü boş gebelik olabilir dedi.
Başka doktor kıbırdanma var gibi ama çok küçük şimdi net bişi yok dedi o yüzden endişemiz çok şimdi...

2 ay önce düğününe gittiğimiz kız hamileymiş. Millete gökten embriyo yağıyor, Bi bize düşmüyor 😂
30 Ekim'de düğün yapan arkadaş şimdi 7 haftalık 18 Eylül'de regl olmuş tam yumurtlama gerdek gecesine denk geldi 🤭

Aminn inşallah hayırlısı ile 🤲

İnşallah canım 🤲🥰

Evet doktor vajinal dedi. Arkadaşlar da açıkladı sağolsunlar ,🥰

Bende 1 kutu sonuna gelince başladı 2 gündür baş ağrısı çekiyorum doktora ilaç değişti progeston verdi vajinal yoldan etkisi düşük müş henüz kullanmadım yarın başlayacağım.

Tatlım evet sigara zarar veriyor ama elimde çok sigara içer evlenirken bile demişti saç sakal ve sigaranma dokunma gerisi ne istersen diye 🤭 gebelikler oluştu ama sonuçlar ona mı bilinmez Rabbim bilir.
Kuzum evet aslında bende bazen karışmayayım diyorum ama hırsımdan ona sataşıyorum iste 😂 bide bizde ileri hareketli sperm sayısında problem var ,düsük çıktı :(

Amin inşallah canım 🤲 ama doktor p tesi günü boş gebelik olabilir dedi.
Başka doktor kıbırdanma var gibi ama çok küçük şimdi net bişi yok dedi o yüzden endişemiz çok şimdi...
Alttan mı baktı peki boş gebelik derken çünkü bugün de ablam gidince normal muayenede boş kese olarak görmüş bebek yok demiş sonra alttan muayenede görmüş

Benimde kocam hatun der hep hoşuma gitti bi an kendimi canlandırdım ne yalan soylıyım bide 2 günlük gor3vde olunca özledim de ondan sanırım 😍
O bana hatun ben paşam derim 🥰🥰🥰
Bende bu süreçte annemdeyim diye eşim ya evde ya köyde hep kaldı bende özledim 🥰🥰

Ahahah bak @edaecoo bizim totemin işe yaradığı biri çıktı :))) tekrar teste gerek yok haftaya cum.tesi inşallah keseyi görmüş olursun

Kız otelde değil bizim evde ben otelde kalmam virüs varken 😂

😂😂😂 bazen evlenince kapının önüne koyası gelmiyo değil yani insanın 😂😂
Hahahah aynen kuzum 😂😂 atsan atılmaz satsan satılmaz bizim kocileer 😂

O bana hatun ben paşam derim 🥰🥰🥰
Bende bu süreçte annemdeyim diye eşim ya evde ya köyde hep kaldı bende özledim 🥰🥰
Çok çok dinlen bunun acısını çıkartırsınız bebiş gelsin hele bi 🤗

Alttan mı baktı peki boş gebelik derken çünkü bugün de ablam gidince normal muayenede boş kese olarak görmüş bebek yok demiş sonra alttan muayenede görmüş
Üstten bakan doktor boş olabilir dedi
Başka doktora gittim hastane ultrason doktoru düşük görünüyor kese deforme oldu dedi.
Asıl doktor alttan baktı oda kese çok küçük içinde kıbırdanma var sanki dedi.

Hahhaha yanlis yerimi aciyozz😁
Nasip olunca işte biz ne kadar çırpınırsak boş rabbim bian önce nasip etsin
Üstten bakan doktor boş olabilir dedi
Başka doktora gittim hastane ultrason doktoru düşük görünüyor kese deforme oldu dedi.
Asıl doktor alttan baktı oda kese çok küçük içinde kıbırdanma var sanki dedi.
Daha çok yeni ondandır stres yapma stres iyi değil tabi ister istemez yapacanda ne biliyim inşallah sağlıklı ilerler

Nasip olunca işte biz ne kadar çırpınırsak boş rabbim bian önce nasip etsin

Daha çok yeni ondandır stres yapma stres iyi değil tabi ister istemez yapacanda ne biliyim inşallah sağlıklı ilerler
İnşallah 🤲🤲🤲

Arada bi giriyorum canım, günlerdir hiç geçmeyen ama hafif bi baş ağrım var. Biraz iş yapıyorum nefes nefese kalıyorum, Adet olayım sonra bikaç gün içinde pcr testi yapacam acaba koronamı oldum. İlk defa test yapacam, acıyor mu yaaa🙈
Koronada öksürük şart mı? Yada ateş kesinlikle çokmu yüksek olmalı?

Bugün kırmızı oda çok duygusal yaa herbiri ayrı ayrı ağlatacak beni sanırım 😑
Bugün ne yemek yaptınız kızlar? Yarın için fikir olur bana 🌸
Kizlar merhaba ben daha oncede yazmistim buraya 🥰
Ovitrelle sonrasi 13.günümde betam 10.11
15.gün 16.37
17.gün yani bugun 37.35 cikti
Sizce iyimi cok endiseliyim progestan ve coraspin kullaniyorum doktor haftaya persembe gel dedi nasil gececek gunler hic bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
17.gün iğne etkisi yoktur herhalde 😅 bnce gayet iyi ilerlemiş😂😍😍

Canim cok tesekkür ederim Rabbim bekleyen herkese bu müjdeli haberi en kisa zamanda verir insallah.
Bu benim 3. Denememdi aslinda
1. Ve 2. Ay tutmadi 3. Ay yumurtam gelismedi 4. Ay yani bu ay tutturduk galiba 🥰
Canın sağlıkla ilerlesin maşallah tedavi olarak ne uyguladınız

Back
X