Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimiz için sağlıklı gebelikler diliyorum Rabbim den 🤲🏻 bize anne olma duygusunu tattırsın hayırlı sağlıklı evlatlar müjdelesin tez vakitte inşallah kuzum 🤲🏻❤️
Aminnn canımıniçiii inşallah ilk gebeliğimizde muradımıza ereriz ❤️

Sağol canım benim 😘 Dozlar aşılama için uygun canım aslında.
Ben 100 vuruyordum buna rağmen 1 hafta vurmuştum 4 gün 50 yapmış bana az geldi.. süreci uzatmış gibi.. yani aslında dr az dozla yumurta gelişiminin nasıl olacağını görmek istemiş sonra bakmış ki gelişmiyor dozu arttırmış ve çok yumurta olmasını da istemiyor anladığım kadarıyla.

Ben 100 vuruyordum buna rağmen 1 hafta vurmuştum 4 gün 50 yapmış bana az geldi.. süreci uzatmış gibi.. yani aslında dr az dozla yumurta gelişiminin nasıl olacağını görmek istemiş sonra bakmış ki gelişmiyor dozu arttırmış ve çok yumurta olmasını da istemiyor anladığım kadarıyla.
Kuzum o süreçte kaç yumurtan oluştu? Benim hep bir yumurtam olgunlaşıyor iki olsa en azından daha bir umudum olacak. Tüp bebekte nasıl fazla yumurta olgunlaşır?

Ara okuyorum cnm sizi ama hızınıza yetismek ne mümkün 😆
😁 merak ettim seni napıyosun? Aklıma düştün
Kuzum o süreçte kaç yumurtan oluştu? Benim hep bir yumurtam olgunlaşıyor iki olsa en azından daha bir umudum olacak. Tüp bebekte nasıl fazla yumurta olgunlaşır?
Canım bi keresinde 6 yumurtayla hamile kalamadım :) bir aşılamada da 4 yumurtayla ikiz gebe kaldım. Klomende ilk deneme 1 , 2. Deneme 2 yumurta 3. Deneme kaçtı hatırlamıyorum ama hepsi negatifti zaten nasıl pozitif olsun? Perde varmış

Canım bi keresinde 6 yumurtayla hamile kalamadım :) bir aşılamada da 4 yumurtayla ikiz gebe kaldım. Klomende ilk deneme 1 , 2. Deneme 2 yumurta 3. Deneme kaçtı hatırlamıyorum ama hepsi negatifti zaten nasıl pozitif olsun? Perde varmış
Ah ya boşa gitmiş zaman ve ilaçlar hepsi de doktorun görmemesi sebebiyle 😕 yaşanması gerekiyormuş işte. Rabbim istemeden yaprak kıpırdamaz

Ah ya boşa gitmiş zaman ve ilaçlar hepsi de doktorun görmemesi sebebiyle 😕 yaşanması gerekiyormuş işte. Rabbim istemeden yaprak kıpırdamaz
Aynen öyle.. ben kadere inanırım bu yüzden olan olaylardan elbette etkileniyorum ama beni yaralamasına müsade etmiyorum ❤️

Amin cnm amin inşallah ama eşim bana 1 hafta öncesinden yaklaşıyor daha çok sancım olmasın diye😁
Ahahah enişte zeki kızım :))) alacağımı alayım da diyor
Canım merhaba bu kimyasal gebelik durumu beni baya çökertti hiç yazamadım kusura bakma 😔
Canım benim .. zor günler yaşadın böyle bir durumda kusur mu olur. Seni merak ettim . İnşallah kısa sürede tekrar gebe kalacaksın
Namaz kıldım mutfak toparladım :KK70:
Eğer ise gitmeyecekse geceye kalır yoksa yoksa zor :rolleyes:
Kaçırma bu günleri kaçırma 😂

Ahahah enişte zeki kızım :))) alacağımı alayım da diyor

Canım benim .. zor günler yaşadın böyle bir durumda kusur mu olur. Seni merak ettim . İnşallah kısa sürede tekrar gebe kalacaksın

Kaçırma bu günleri kaçırma 😂
İnşallah canım bu ay kimyasaldan sonra ilaç veremem dedi doktor hiç korunmadan devam et dedi klomen kullanmak istiyordum aslında ama doktor vermedi 😔 bende bal çörek otu tarçın yaptım içine ayrıyetten ceviz ve fındık kırdım attım onu 10 gün boyunca yedik o bitincede keçiboynuzu pekmezine başladık iki gündür bakalım Allahtan hayırlısı yumurtalarım hiç büyümezken geçen ay hiç klomen felan kullanmadan büyümüş çatlamış doktorumda şaşırdı heralde bal çörek otunun etkisi oldu hsg de etki etmiştir diye düşünüyorum Bakalım bu ay inşallah gebelik olurda tutunur 😒🤲🏻

Valla napayım evde zaman geçiriyorum ev isiyle oyalanmaya çalışıyorum.. Bi kac takviye kullanıyorum bat bekliyorum☺️bi yanim umutlu bi yanim Umutsuz.. Bazen iyiyim tevekkül deyim bazen kötüyüm ağlıyorum.. Sen nasılsın? Ara sıra baktım senin 1 den fazla kaybın mi var? Uzmezsem merak ettim

Back
X