- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.001
Geçmiş olsun canım iyileş de kahvelerin paylaş yine bizimleEvet cnm bnmki niyese bu tedavi surecimde beni çoğu kez. Hastanelik etti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım iyileş de kahvelerin paylaş yine bizimleEvet cnm bnmki niyese bu tedavi surecimde beni çoğu kez. Hastanelik etti
Aminnn canımıniçiii inşallah ilk gebeliğimizde muradımıza ererizHepimiz için sağlıklı gebelikler diliyorum Rabbim denbize anne olma duygusunu tattırsın hayırlı sağlıklı evlatlar müjdelesin tez vakitte inşallah kuzum
![]()
Sağol canım benimDozların düşük o yüzden normal uzaması canım
Afiyet olsun canım benim![]()
Ben 100 vuruyordum buna rağmen 1 hafta vurmuştum 4 gün 50 yapmış bana az geldi.. süreci uzatmış gibi.. yani aslında dr az dozla yumurta gelişiminin nasıl olacağını görmek istemiş sonra bakmış ki gelişmiyor dozu arttırmış ve çok yumurta olmasını da istemiyor anladığım kadarıyla.Sağol canım benimDozlar aşılama için uygun canım aslında.
Ara okuyorum cnm sizi ama hızınıza yetismek ne mümkünburcusami den haberi olan var mı ? Naptı acaba
Kuzum o süreçte kaç yumurtan oluştu? Benim hep bir yumurtam olgunlaşıyor iki olsa en azından daha bir umudum olacak. Tüp bebekte nasıl fazla yumurta olgunlaşır?Ben 100 vuruyordum buna rağmen 1 hafta vurmuştum 4 gün 50 yapmış bana az geldi.. süreci uzatmış gibi.. yani aslında dr az dozla yumurta gelişiminin nasıl olacağını görmek istemiş sonra bakmış ki gelişmiyor dozu arttırmış ve çok yumurta olmasını da istemiyor anladığım kadarıyla.
Ara okuyorum cnm sizi ama hızınıza yetismek ne mümkün![]()
Canım bi keresinde 6 yumurtayla hamile kalamadım :) bir aşılamada da 4 yumurtayla ikiz gebe kaldım. Klomende ilk deneme 1 , 2. Deneme 2 yumurta 3. Deneme kaçtı hatırlamıyorum ama hepsi negatifti zaten nasıl pozitif olsun? Perde varmışKuzum o süreçte kaç yumurtan oluştu? Benim hep bir yumurtam olgunlaşıyor iki olsa en azından daha bir umudum olacak. Tüp bebekte nasıl fazla yumurta olgunlaşır?
Ah ya boşa gitmiş zaman ve ilaçlar hepsi de doktorun görmemesi sebebiylemerak ettim seni napıyosun? Aklıma düştün
Canım bi keresinde 6 yumurtayla hamile kalamadım :) bir aşılamada da 4 yumurtayla ikiz gebe kaldım. Klomende ilk deneme 1 , 2. Deneme 2 yumurta 3. Deneme kaçtı hatırlamıyorum ama hepsi negatifti zaten nasıl pozitif olsun? Perde varmış
Aynen öyle.. ben kadere inanırım bu yüzden olan olaylardan elbette etkileniyorum ama beni yaralamasına müsade etmiyorumAh ya boşa gitmiş zaman ve ilaçlar hepsi de doktorun görmemesi sebebiyleyaşanması gerekiyormuş işte. Rabbim istemeden yaprak kıpırdamaz
Amin cnm amin inşallah ama eşim bana 1 hafta öncesinden yaklaşıyor daha çok sancım olmasın diyeAllah Allah.. Rabbim şifanı versin canım benim![]()
Canım merhaba bu kimyasal gebelik durumu beni baya çökertti hiç yazamadım kusura bakma@GulYuzlumm canım sen de hep aklımdasın seni merak ediyorumNasılsın?
Teşekkür ederim cnm. Ayy inşallah cnm inşallahGeçmiş olsun canım iyileş de kahvelerin paylaş yine bizimle![]()
Namaz kıldım mutfak toparladım
Ahahah enişte zeki kızım :))) alacağımı alayım da diyorAmin cnm amin inşallah ama eşim bana 1 hafta öncesinden yaklaşıyor daha çok sancım olmasın diye![]()
Canım benim .. zor günler yaşadın böyle bir durumda kusur mu olur. Seni merak ettim . İnşallah kısa sürede tekrar gebe kalacaksınCanım merhaba bu kimyasal gebelik durumu beni baya çökertti hiç yazamadım kusura bakma![]()
Kaçırma bu günleri kaçırmaNamaz kıldım mutfak toparladım
Eğer ise gitmeyecekse geceye kalır yoksa yoksa zor![]()
İnşallah canım bu ay kimyasaldan sonra ilaç veremem dedi doktor hiç korunmadan devam et dedi klomen kullanmak istiyordum aslında ama doktor vermediAhahah enişte zeki kızım :))) alacağımı alayım da diyor
Canım benim .. zor günler yaşadın böyle bir durumda kusur mu olur. Seni merak ettim . İnşallah kısa sürede tekrar gebe kalacaksın
Kaçırma bu günleri kaçırma![]()
Valla napayım evde zaman geçiriyorum ev isiyle oyalanmaya çalışıyorum.. Bi kac takviye kullanıyorum bat bekliyorummerak ettim seni napıyosun? Aklıma düştün
Canım bi keresinde 6 yumurtayla hamile kalamadım :) bir aşılamada da 4 yumurtayla ikiz gebe kaldım. Klomende ilk deneme 1 , 2. Deneme 2 yumurta 3. Deneme kaçtı hatırlamıyorum ama hepsi negatifti zaten nasıl pozitif olsun? Perde varmış