- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.081

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lariii sende yokmu bişeey bu ay
Canım henüz kırmızıları görmedik ama durumlar adetin habercisiLariii sende yokmu bişeey bu ay![]()
Canım benim normal adetlerinde önce pembe kahve leke mi gelir yoksa direk sökülür mü? Bugün test yaptın mı
Aynen canım.. damdan düşeni damdan düşen anlar. Rabbim duysun dualarımızı![]()
Yaa ay hadi hayırlısı olsun bakalımCanım henüz kırmızıları görmedik ama durumlar adetin habercisi![]()
Kuzum benim bildiğim 2 güne bir iki katı artması gerekmiyormu e seninki 2 katı oluyor bir tek 722den 1030çıkması değeri anormal gözüküyor diğer değerlerin hep iki katı artmış 4 günde 4 katı olmuşkesedemi bi bozukluk var acaba
Ovitrelle den sonra 14.gun kan testi yaptim negatifti sonrada uzulmeyim diye yapmadim tutunma boyle biseymi aceba ama gec kaldi bilmiyorumkiPembe leke genellikle tutunma diyorlar gecikmiste niye test yapmadın iyi dayanmışsın![]()
Ya yerleşmemidir diyosunLaRisaCca utanarak soyluyorum Canim normalde direk gelir veya kahverengi olur ama bu cok pembe ve asiri az birseydi test yapmaya korktum kan testinden sonra
![]()
Aşko o bugün adet oldu yeni aya yoğunlaşacakYaa ay hadi hayırlısı olsun bakalımİnşallah kırmızıları görmeyiiz
ay larii ayseee diye bi arkadaş vardı aşılama yaptıran bu ay silik testlerini atıyordu nolduu o arkadaş ay inşallah vardırr
Yaaa insallahYa yerleşmemidir diyosun
Aşko o bugün adet oldu yeni aya yoğunlaşacak![]()
Ahhhh inşallah canımSenin de şu stresin bitse de rahatlasak artık balım ya derin bir oh çeksek![]()
Rabbim sevincini yarım bırakmaz inşallah canım benim Kurban olduğum bu kadar sevinç gözyaşlarını inşallah hüzün gözyaşlarına çevirmez dualarımdasın inşallah herşey güzel olacakCanım doktorlar 5+3 Ken baktı küçük dediler boş dediler kese deforme dediler ama erken dedielr
Benim ilki de 6 haftalık kalbi durdu 8.hafta kontrolde fark edildi.
2. Si anlamdım zaten pco dedikelri an geçilme sandım regl olunca kontrole gidince doktor düşük yapıyon dedi. Kimyasal gebelik.
2 sene üzerine sevindik ama Rabbim salı günü sevincimiz tam mı yarım mı gösterecek inşallah. Ne gelirse Allah'tan![]()
Belki de geç döllenme oldu olumlu düşün canım inşallah bebişin seninledirOvitrelle den sonra 14.gun kan testi yaptim negatifti sonrada uzulmeyim diye yapmadim tutunma boyle biseymi aceba ama gec kaldi bilmiyorumki
Görünür artık bitanem güzel düşünelimAhhhh inşallah canım
Tanış ebe dedi Perşembe gel dedi
Dedim yok salı zor bekliyorum gelim gözükmese Perşembe uğne geleyim.![]()
YaaYa yerleşmemidir diyosun
Aşko o bugün adet oldu yeni aya yoğunlaşacak![]()
Amin canım inşallahRabbim sevincini yarım bırakmaz inşallah canım benim Kurban olduğum bu kadar sevinç gözyaşlarını inşallah hüzün gözyaşlarına çevirmez dualarımdasın inşallah herşey güzel olacakHiç genetik test yaptırdınmı ? Yada bu ay kan pıhtılaşma hapı felan kullanıyormusun yada iğne
Insallah kizlar yaBelki de geç döllenme oldu olumlu düşün canım inşallah bebişin seninledir
İyi geceler tatlım.İyi geceler kızlar
seviliyorsunuz
Rabbim tez vakitte kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah![]()
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorumAmin canım inşallah
Genetik test yaptırmadım.
Şimdi folikasit coraspirin ve progestqn kullanıyorum.
Canım sen yine de çok umutlanma olmaya da bilir çünkü. Ama varsa ne mutluYaaa insallahama 14.gun negatifti olabilirmi Of sabah test yapmam lazim heycanlandirdiniz beni Kizlar
![]()
İnşallah canım benimYaaneyse inşallah yeni aya yeni umutlar
![]()
İyi geceler tatlı rüyalar kuzuşİyi geceler kızlar
seviliyorsunuz
Rabbim tez vakitte kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah![]()
İnşallah bu ay gebe kalmışsındır canım benimInsallah kizlar yanasil Mutlu olurum yarin test yapsammi