- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.221
Termal giyip yürüyüşe çıkıyolarmış iyi terletiyomuşTiroid
ilani kullandım geçti tiroid ama kiloları kaldı l haliyle ama vercem inat ettim termal takım falan aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Termal giyip yürüyüşe çıkıyolarmış iyi terletiyomuşTiroid
ilani kullandım geçti tiroid ama kiloları kaldı l haliyle ama vercem inat ettim termal takım falan aldım
At buraya bi bakalımYerleşme esnasında kimyasal yada sizinkilere erken düşük diyorlardır.
Kızlar benden dün bi et parçası geldi fotosunuda çektim. Kürdanla falan baktım kan değildi etti
Bu neyin nesi. Burayamı koysam, yada midesi bulanan olur kabul edene özelden mi atsam. Biri beni aydınlatsın lütfen.
Bikacgun çıktım da faydasını geoudm araya hafya donu gordi kaldi bugun de hastaneye gdiiyim yün kaldi yarına aetikTermal giyip yürüyüşe çıkıyolarmış iyi terletiyomuş
Ay acaba yumurta mı kistleştide düştümü2 buçuk, 3 cm uzunluğunda
Eki Görüntüle 2749155
Yatım hatası hımmmm anladım lariciiimYa hani sesli klavye kullanıyorum ya bazen yatım hatası olabiliyor :))
Ben 2 hafta önce düşük yaptığımda aynı böyle bir kanamayla düşük oldu bende peçeteyle inceledim baya ama benimki sertti böyle damarlı damarlıydı bu tamamen jel gibi duruyor aylecim bence seninki kimyasal oldu eğerki kan versen kanda 30-40 değer çıkardı2 buçuk, 3 cm uzunluğunda
Eki Görüntüle 2749155
canım iyi düşün Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inşallah..bende iyiym canım mücadeleye devamm ne olsun bir gelişme yok şimdilikİyiyim canım iyiyim diyim iyi olalım :) bu aralar havalardan heralde başım ağrıyo. Bebiş iyi sanırım haftaya salı gidicem dr a ikili tarama testi var bakalım ne çıkıcak yaşımda 36 olunca risk yüksek çıkabiliyormuş o yüzden testleri araştırıyorum. Amniyosentez sıvısı alıyolarmış o biraz tehlikeliymiş alternatifi varmı yok mu ne kadar tutuyo bunlarla beynimi yakıyorumevde boş oturmak kötü. Sen napıyosun nasılsın?
Cqnım adetim hiç gecikmez 2 gün gecikmişti, buda sertti, flaşlı foto çektim,Ben 2 hafta önce düşük yaptığımda aynı böyle bir kanamayla düşük oldu bende peçeteyle inceledim baya ama benimki sertti böyle damarlı damarlıydı bu tamamen jel gibi duruyor aylecim bence seninki kimyasal oldu eğerki kan versen kanda 30-40 değer çıkardı
Tatlım bu arada düşük olarak değerlendirme çünkü kalp atışı duyulmadan düşük diye sınıflandırmıyolar. Bazen pıhtılı olabiliyo adetlerim benim. Bölünmeyen küçük et parçacıkları gibi. Adet olucağımız zaman rahim içi parçalar halinde dökülür ve her ay kendisini yenilermiş. Belki öyle bişeydir.2 buçuk, 3 cm uzunluğunda
Eki Görüntüle 2749155
Pıhtı bazen bende de oluyor canım, ama bu başka bişeydiTatlım bu arada düşük olarak değerlendirme çünkü kalp atışı duyulmadan düşük diye sınıflandırmıyolar. Bazen pıhtılı olabiliyo adetlerim benim. Bölünmeyen küçük et parçacıkları gibi. Adet olucağımız zaman rahim içi parçalar halinde dökülür ve her ay kendisini yenilermiş. Belki öyle bişeydir.
Benimkilerin 6+4 te kalbi durdu hafif bir kanama oldu. iğneyle kanama durdu ama 9. haftada küretaj oldumKızlar günaydın, aranızda erken düşük yapan var mı?
kan tahlili verdin mi? kimyasal ya da düşükse de hala bhcg yüksektir2 buçuk, 3 cm uzunluğunda
Eki Görüntüle 2749155
Yekrar Vermedim, yumurtlamanın 10. Gününde kan verdim negatifti. 2 gün geç geldi adetim, gelincede böyle bişey geldi adetin 1. Günükan tahlili verdin mi? kimyasal ya da düşükse de hala bhcg yüksektir
eğer kimyasalsa elinde belge olsun genetik test yaptırırsın. daha önce yaptırmadın dimi? 2 düşük ya da kimyasal istiyorlarmış test için. ben bu ay pıhtılaşma yaptırdım ama genetik yapmadılar.Yekrar Vermedim, yumurtlamanın 10. Gününde kan verdim negatifti. 2 gün geç geldi adetim, gelincede böyle bişey geldi adetin 1. Günü
hoşgeldnnn beybiisiiiiimiribaaaaaaaaaa kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Burda devlet sistemi farklı canım. Ama tabii prosedürleri bilmiyorum. Kıbrıslıyım ben.eğer kimyasalsa elinde belge olsun genetik test yaptırırsın. daha önce yaptırmadın dimi? 2 düşük ya da kimyasal istiyorlarmış test için. ben bu ay pıhtılaşma yaptırdım ama genetik yapmadılar.
Tatlım gerçekten bilgim yokPıhtı bazen bende de oluyor canım, ama bu başka bişeydikimyasal da böyle parçalar geliyor mu?