- 27 Ekim 2020
- 84
- 289
- 8
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.521
ınankı yat kalk sukret hatta sukur namazı falan kılBir kv ve gorumce vakası bazen üzülüyordum görümcem yok eltim yok diye bu aralar şükür ediyoruı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınankı yat kalk sukret hatta sukur namazı falan kılBir kv ve gorumce vakası bazen üzülüyordum görümcem yok eltim yok diye bu aralar şükür ediyoruı
Bütün eltiler mi aynı yaallah bana bır eltı vermıs. tovbe yarabbım şeytana pabucunu ters gıydırır. allahından bulasıca
Senin ağzından çıkanı kulağın duydun :))) tövbe de şükür etBir kv ve gorumce vakası bazen üzülüyordum görümcem yok eltim yok diye bu aralar şükür ediyorum![]()
Optisyenim canısı bir gözlük mağazasında mesul müdürümNe iş yapıyodun beybisi sen
Ben boğa yım bana da bu yorum geldi :)
Sıkıntı yok canım adetim 8 gün geçti dün kan testi yaptırdım 2.9 doktor adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım yine negatifse ilaç vericem dedi. Kısa çalışma devam ettiği sürece ben de evdeyim kuzum
Valla ben dün erken uyuyakalmışım bugün de ömür için erken kalktım bir de merveyi merak ediyorum gözüme uyku girmedi
Senin imkanın var ondan yoksa beN ilk günden itibaren kan verirdim günlük rutin olurdubılınce de duygularına engel olamıyorsun kı. bılıorum en erken 12. gunde ogrenebılırım ama hala ne yapaılırım nasıl bılebılırımın derdındeyım:)
demekkı belırtı olmadan da oluyor. herkes gogus agrısı falan dıyor ama bnde de ne agrı ne bısey normalde olan akıntım bıle yokHiç olmadı sıfır.. ne göğüs ya da göğüs ucu ağrısı ne vücudumda kasıklarımda.. sıfır
hepsı aynı lanet bnceBütün eltiler mi aynı ya
Senin ağzından çıkanı kulağın duydun :))) tövbe de şükür et
İlkokuldayken gözlük takmak çok havalı birşey zannederdimOptisyenim canısı bir gözlük mağazasında mesul müdürüm![]()
Canım herkesin gebeliği nasıl farklıysa belirtileri de farklk hatta hiç olmaya da bilir. Aynı kişinin farklı gebeliklerinde de durum hep aynı olmazdemekkı belırtı olmadan da oluyor. herkes gogus agrısı falan dıyor ama bnde de ne agrı ne bısey normalde olan akıntım bıle yok
Öyle vallahepsı aynı lanet bnce
İnsanı kışkırtıyorlar ve cevap verince topik sahibi şöyle böyle tartışma çıkıyorvallahı su bdv 'ye konu accam bnde bunlarla nasıl bas edılır dıye de ordada cok yanlıs anlasılıyor ınsan :)
Tobe tobeBütün eltiler mi aynı ya
Senin ağzından çıkanı kulağın duydun :))) tövbe de şükür et
ne kadar sanslısın bır bılsen....Tobe tobeBen akıllanmam eşim 2 kardeş bi kaynım var o kadar ailede görümcelik yapabilecek tek kadın vardı oda kaynanam oldu gerisi hep erkek kv kardeşleri onların çocukları kıza hasret bi aileye gelin gelmisim
o yüzden çok istiyorum ilk evladım kız olsun da hemen adımı değişecem prensesin annesi haha
![]()
o zaman bnde mı versem :)Senin imkanın var ondan yoksa beN ilk günden itibaren kan verirdim günlük rutin olurdu![]()
Ben de kızımın adını kendi adım koyayım. Simge çok tatlı canım simge filan desinlerTobe tobeBen akıllanmam eşim 2 kardeş bi kaynım var o kadar ailede görümcelik yapabilecek tek kadın vardı oda kaynanam oldu gerisi hep erkek kv kardeşleri onların çocukları kıza hasret bi aileye gelin gelmisim
o yüzden çok istiyorum ilk evladım kız olsun da hemen adımı değişecem prensesin annesi haha
![]()
Kız saçmalama otur 7. Gün daha :)))o zaman bnde mı versem :)
Ayy allah korusunİlkokuldayken gözlük takmak çok havalı birşey zannederdim![]()
ya bı ınsan hıc ıkıncı cıgıyı gormez mı. bır kere ovulasyon testını annem gordu de kadının kalbıne ınıyordu. ne kadar sevındı gebelık testı zannetmısKız saçmalama otur 7. Gün daha :)))
bir derdim var :)Bdv neresi![]()
Öyle deme göz doktoru amca dinlendirici yazdı da benim de bir gözlüğüm oldu çok şükür arkadaşlarımdan geri mi kaldaydımAyy allah korusungözlükçü olduğum halde ben bile takınmam
![]()
Bir derdim varBdv neresi![]()