Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne iş yapıyodun beybisi sen

Ben boğa yım bana da bu yorum geldi :)

Sıkıntı yok canım adetim 8 gün geçti dün kan testi yaptırdım 2.9 doktor adet olmazsan 1 hafta sonra gel hcg bakalım yine negatifse ilaç vericem dedi. Kısa çalışma devam ettiği sürece ben de evdeyim kuzum

Valla ben dün erken uyuyakalmışım bugün de ömür için erken kalktım bir de merveyi merak ediyorum gözüme uyku girmedi
Optisyenim canısı bir gözlük mağazasında mesul müdürüm 😘

bılınce de duygularına engel olamıyorsun kı. bılıorum en erken 12. gunde ogrenebılırım ama hala ne yapaılırım nasıl bılebılırımın derdındeyım:)
Senin imkanın var ondan yoksa beN ilk günden itibaren kan verirdim günlük rutin olurdu 😁😁

Bütün eltiler mi aynı ya

Senin ağzından çıkanı kulağın duydun :))) tövbe de şükür et
Tobe tobe 😄😄 Ben akıllanmam eşim 2 kardeş bi kaynım var o kadar ailede görümcelik yapabilecek tek kadın vardı oda kaynanam oldu gerisi hep erkek kv kardeşleri onların çocukları kıza hasret bi aileye gelin gelmisim😄😄 o yüzden çok istiyorum ilk evladım kız olsun da hemen adımı değişecem prensesin annesi haha 😁😁😁😁

Tobe tobe 😄😄 Ben akıllanmam eşim 2 kardeş bi kaynım var o kadar ailede görümcelik yapabilecek tek kadın vardı oda kaynanam oldu gerisi hep erkek kv kardeşleri onların çocukları kıza hasret bi aileye gelin gelmisim😄😄 o yüzden çok istiyorum ilk evladım kız olsun da hemen adımı değişecem prensesin annesi haha 😁😁😁😁
ne kadar sanslısın bır bılsen....

Ben de kızımın adını kendi adım koyayım. Simge çok tatlı canım simge filan desinler 😂

Back
X