Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bı ınsan hıc ıkıncı cıgıyı gormez mı. bır kere ovulasyon testını annem gordu de kadının kalbıne ınıyordu. ne kadar sevındı gebelık testı zannetmıs
Kız ben de hep silik görüyorum kanda negatif çıkıyor 😂

ne kadar sanslısın bır bılsen....
Şimdi eşimin anneannesinin 5 erkek 1 kızı var kız olan benim kaynana diğeri dayılar dayılardan 2si evli 3 u bekar evlilerden birinin 3 erkek diğerinin 2 erkek çocuğu var kaynanamda 2 erkek doğurmuş kayinpedere gelince annesi rahmetli olunca babası 2. Evliliği yapmış 2 erkek 1 kadın da onlarda var ama hiç alakaları yok üvey kardeşler olunca kp çok yanlızlık çekmiş o yüzden çok samimi değil onlarla yani

o zaman bnde mı versem :)
Seni gidi seni hemen buldun bi bahane
20201229_104607.webp

Günaydın kızlar 🥰
Bu gün doktor günü dua edin hayırlısı ile güzel haberler duyayım güzel haberler ile mutluğuna ortak olun inşallah 🤲
Heyecandan 7 dne beri uyanığım midem bulandı.
Dualarınıza ihtiyacım var 🤲🤲
Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin canım ❤️
Canım :KK200:

Günaydın kizlar nasılsınız
Ara ara girip okumaya haberlerinizi almaya çalışıyorum ama yetişemiyorum çok hızlısınız 😂😂
C Capanin Gururu Teyom cnm geçmiş olsun korona atlatmışsın sende iyi misin daha
Sağol canım çok şükür gayet iyiyim. Sen nasılsın?

Şimdi eşimin anneannesinin 5 erkek 1 kızı var kız olan benim kaynana diğeri dayılar dayılardan 2si evli 3 u bekar evlilerden birinin 3 erkek diğerinin 2 erkek çocuğu var kaynanamda 2 erkek doğurmuş kayinpedere gelince annesi rahmetli olunca babası 2. Evliliği yapmış 2 erkek 1 kadın da onlarda var ama hiç alakaları yok üvey kardeşler olunca kp çok yanlızlık çekmiş o yüzden çok samimi değil onlarla yani
Hahha kuzuu
Soyagaci cikartmaya calissan yetmez😁

Bıcı bıcı yapam da gidem gamzeli yeğenimi göğsüme basam anoo kubbanooo 😍🥰
Bende köye gidemedim 2 3 aydır yeğenlerimi özledim yaa köyde virüs artmıştı eşimin işinden dolayı askeriye misafirliğe gitmeyin kimse gelmesin emrini vermişti bizde virüs başını alıp gidince gidememiştik şimdi köyde herkes temizlenmiş inşallah bi kaç güne giderim ya

Bende köye gidemedim 2 3 aydır yeğenlerimi özledim yaa köyde virüs artmıştı eşimin işinden dolayı askeriye misafirliğe gitmeyin kimse gelmesin emrini vermişti bizde virüs başını alıp gidince gidememiştik şimdi köyde herkes temizlenmiş inşallah bi kaç güne giderim ya
Gidersin Allahın izniyle tatlım maalesef bu virüs bize yakınlarımızın kıymetini hayatı dolu dolu yaşamanın ne kadar güzel olduğunu pek çok şeyi hatırlattı

Back
X