- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #55.541
Haha cahil ben 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben de hep silik görüyorum kanda negatif çıkıyorya bı ınsan hıc ıkıncı cıgıyı gormez mı. bır kere ovulasyon testını annem gordu de kadının kalbıne ınıyordu. ne kadar sevındı gebelık testı zannetmıs
Aslında konularını okuyosundur da orası olduğunu bilmiyosundurHaha cahil ben![]()
hoşbuldum canımCanım hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın. Yumurtlama döneminde lekelenme olması doğaldır endişelenme :)
Şimdi eşimin anneannesinin 5 erkek 1 kızı var kız olan benim kaynana diğeri dayılar dayılardan 2si evli 3 u bekar evlilerden birinin 3 erkek diğerinin 2 erkek çocuğu var kaynanamda 2 erkek doğurmuş kayinpedere gelince annesi rahmetli olunca babası 2. Evliliği yapmış 2 erkek 1 kadın da onlarda var ama hiç alakaları yok üvey kardeşler olunca kp çok yanlızlık çekmiş o yüzden çok samimi değil onlarla yanine kadar sanslısın bır bılsen....
BeybimmHoşgeldin beyb![]()
Şu kk da elti ve kv ile iyi olan bi ben varım heraldeBir kv ve gorumce vakası bazen üzülüyordum görümcem yok eltim yok diye bu aralar şükür ediyorum![]()
ne olacak bu halımız hıc bılmıyorum....Kız ben de hep silik görüyorum kanda negatif çıkıyo
aman Allah bozmasın cnımBeybimm
Şu kk da elti ve kv ile iyi olan bi ben varım heralde![]()
Aminn Amin canım herkesin huzuru yerinde olsun inşallahaman Allah bozmasın cnım
Hadi güzel haberlerle inşallahhoşbuldum canımay inşallahhh :) çok çok teşekkür ederimm.
![]()
Kız sus dilini ısırBeybimm
Şu kk da elti ve kv ile iyi olan bi ben varım heralde![]()
ne olacak bu halımız hıc bılmıyorum....
Seni gidi seni hemen buldun bi bahaneo zaman bnde mı versem :)
Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin canımGünaydın kızlar
Bu gün doktor günü dua edin hayırlısı ile güzel haberler duyayım güzel haberler ile mutluğuna ortak olun inşallah
Heyecandan 7 dne beri uyanığım midem bulandı.
Dualarınıza ihtiyacım var![]()
Güünnnoooo![]()
Sağol canım çok şükür gayet iyiyim. Sen nasılsın?Canım
Günaydın kizlar nasılsınız
Ara ara girip okumaya haberlerinizi almaya çalışıyorum ama yetişemiyorum çok hızlısınız
C Capanin Gururu Teyom cnm geçmiş olsun korona atlatmışsın sende iyi misin daha
Günaydınlarrrr![]()
![]()
![]()
![]()
Hahha kuzuuŞimdi eşimin anneannesinin 5 erkek 1 kızı var kız olan benim kaynana diğeri dayılar dayılardan 2si evli 3 u bekar evlilerden birinin 3 erkek diğerinin 2 erkek çocuğu var kaynanamda 2 erkek doğurmuş kayinpedere gelince annesi rahmetli olunca babası 2. Evliliği yapmış 2 erkek 1 kadın da onlarda var ama hiç alakaları yok üvey kardeşler olunca kp çok yanlızlık çekmiş o yüzden çok samimi değil onlarla yani
Teoooocuk misafirin var ne pisrcem bi foto sey edersin dimiGünaydınlarrrr![]()
![]()
![]()
![]()
Bende köye gidemedim 2 3 aydır yeğenlerimi özledim yaa köyde virüs artmıştı eşimin işinden dolayı askeriye misafirliğe gitmeyin kimse gelmesin emrini vermişti bizde virüs başını alıp gidince gidememiştik şimdi köyde herkes temizlenmiş inşallah bi kaç güne giderim yaBıcı bıcı yapam da gidem gamzeli yeğenimi göğsüme basam anoo kubbanooo![]()
Gidersin Allahın izniyle tatlım maalesef bu virüs bize yakınlarımızın kıymetini hayatı dolu dolu yaşamanın ne kadar güzel olduğunu pek çok şeyi hatırlattıBende köye gidemedim 2 3 aydır yeğenlerimi özledim yaa köyde virüs artmıştı eşimin işinden dolayı askeriye misafirliğe gitmeyin kimse gelmesin emrini vermişti bizde virüs başını alıp gidince gidememiştik şimdi köyde herkes temizlenmiş inşallah bi kaç güne giderim ya