Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım rapor için tam olarak ne yapılması gerekiyor? Aşamalarını söyleyebilir misin?
Önce şartları sağlamak gerekiyor canım. 24 yaşı ve üstü olmak, 3 yıl evli olmak, 2 başarısız aşılama, 900gün sgk primi. Şayet ileri düzey erkek ya da kadın infertilitesi varsa 2 aşılama şartı kalkıyor.

Ben değerlendiriyorum da içeri gidiyomu gidenler acaba onu bilemiyorum, inşallah gidiyodur 🤲🏻🤲🏻
Tatlım Dr adet geliyorsa gidiyordur demiş 🤔 dene bakalım nasılsa aşılama olacak bu ay olmazsa. İnşallah hiç gerek kalmaz
Yok kusum sitem yok. Bende guzel guzel begene begene okudum hepsini. Sonra konulara yabanci kaliyom.
Sorma ben de 3 günlük mesaj okuyunca yamuldum kaldım 😂 ama konulara hakimim çok şükür
Bukdr yordunn yarin hep yatcaksin😡
O yataktan goruntu atiyosunn
Görüntülü ararım bebeğim :KK8:
Hele yarın da yaz bu kadar nasıl büküyorum seni 😂😂simgoş falo hala bebe demiyor 🤣🤣
En son moralimi bozdu sildim gitti keratayı 😂 kısmetsiz hissettiriyor

Önce şartları sağlamak gerekiyor canım. 24 yaşı ve üstü olmak, 3 yıl evli olmak, 2 başarısız aşılama, 900gün sgk primi. Şayet ileri düzey erkek ya da kadın infertilitesi varsa 2 aşılama şartı kalkıyor.
Aaa bende hem amh düşüklüğü var hem de sol tüpte tıkalı. 4 senelik evliyiz. Ama 900 günüm yok yani normal ev hanımı yapamıcak mı bu heyet raporunu 😔😔

Aaa bende hem amh düşüklüğü var hem de sol tüpte tıkalı. 4 senelik evliyiz. Ama 900 günüm yok yani normal ev hanımı yapamıcak mı bu heyet raporunu 😔😔
Amh düşüklüğünü saymıyorlar maalesef canım. Benim sağ tüpüm alındığı halde mecburen 2 aşılama yaptırdım. 900 gün senin şart değil eşinin de oluyor

Back
X