Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben 5 kasım 11:00 da yaptım.Öyle ağrı felan bende de olmadı çok.Bugün yaptıysanız yazırn hafif ağrı olabilirArkadaşlar ovitrelle iğneyi yaptıktan sonra ağrı sancı vs yaşayan var mı ben yaptım ve normalim şuan işe yaramayacak mı kafam çok karışık
Yaa bende bugün 12.0 da yaptım merak ettim çatlama belirtisi oluyor mu diye inşallah doğru zamana denk gelir hepimiziznMerhaba, ben 5 kasım 11:00 da yaptım.Öyle ağrı felan bende de olmadı çok.Bugün yaptıysanız yazırn hafif ağrı olabilir
Bende 24 ekimde yaptırdım bekliyorum..Yaa bende bugün 12.0 da yaptım merak ettim çatlama belirtisi oluyor mu diye inşallah doğru zamana denk gelir hepimizizn![]()
Hiç test yaptırmadınızmı? 29 ekimde ovitrelle oldum 31inde aşılama oldum çok ağrım olduğu için dün muayene oldum başka bir hastanede yumurtalar olduğu gibi duruyor çatlamamış dedi. Ama belki bunların haricinde çatlayıp döllenen vardır dedi. Moraller bozuk malesef. Bende pcos varda çatlamıyor yumurtalarımBende 24 ekimde yaptırdım bekliyorum..![]()
Evde erken gebelik testi yapıyorum ama güvenemiyorum çok korkuyorum.. 3 gündür düzenli yapıyorum çok silik çıkıyor ama ya tamamen silinirse bide kan için sürekli artmıs mi falan diye bakıp daha fazla stres olmak istemiyorum. Bi süre daha testle bakıcam çizgi koyulaşırsa umutlu olmaya başlicam inşallah.. 2.5 yıldır deniyorum pcos+hipotroidim var.. hsg çektirdiniz mi hiç?Hiç test yaptırmadınızmı? 29 ekimde ovitrelle oldum 31inde aşılama oldum çok ağrım olduğu için dün muayene oldum başka bir hastanede yumurtalar olduğu gibi duruyor çatlamamış dedi. Ama belki bunların haricinde çatlayıp döllenen vardır dedi. Moraller bozuk malesef. Bende pcos varda çatlamıyor yumurtalarım
Çektirdim temiz çıktı. Benim 2. Aşılamam bu ama ilkini özelde yaptırdım bu devlette. Ama bence sanki zamanı gelmiş sizinkinin.12 günde iğnenin etkisi geçiyor diye biliyorum.Evde erken gebelik testi yapıyorum ama güvenemiyorum çok korkuyorum.. 3 gündür düzenli yapıyorum çok silik çıkıyor ama ya tamamen silinirse bide kan için sürekli artmıs mi falan diye bakıp daha fazla stres olmak istemiyorum. Bi süre daha testle bakıcam çizgi koyulaşırsa umutlu olmaya başlicam inşallah.. 2.5 yıldır deniyorum pcos+hipotroidim var.. hsg çektirdiniz mi hiç?
Benim tüplerim tıkalıydi ikiside.. bugüne kadar sadece hsg yapsam belki de çoktan olurdu da nasip.. elimde 4 tane test var onları bitirip baktırıcam bakalım. İnşallah sizinde benimde tez zamanda olur. Şu saat olmuş halâ buralardayiz zor gerçektenÇektirdim temiz çıktı. Benim 2. Aşılamam bu ama ilkini özelde yaptırdım bu devlette. Ama bence sanki zamanı gelmiş sizinkinin.12 günde iğnenin etkisi geçiyor diye biliyorum.
İnşallah olur. Belirtiniz varmı benim göğüslerim acıyor biraz. 2 gün adet sancım oldu bugün hiç ağrım olmadı. Ondan önce aşılamadan beri sol yumurtalık ağrım vardı.Benim tüplerim tıkalıydi ikiside.. bugüne kadar sadece hsg yapsam belki de çoktan olurdu da nasip.. elimde 4 tane test var onları bitirip baktırıcam bakalım. İnşallah sizinde benimde tez zamanda olur. Şu saat olmuş halâ buralardayiz zor gerçekten
Nerdeyse hiç yok. Kasığımda batmalar oluyor ama bunu zaten çok sık yaşıyorum açıkçası. Onun dışında hiçbir şey yok. Bide benim aşılama değil sadece çatlatma iğnesi oldum femara kullanıp. Aşılama nasıl bir fikrim yok ama inşallah gebesindirİnşallah olur. Belirtiniz varmı benim göğüslerim acıyor biraz. 2 gün adet sancım oldu bugün hiç ağrım olmadı. Ondan önce aşılamadan beri sol yumurtalık ağrım vardı.
Yaaa çok üzüldümHiç test yaptırmadınızmı? 29 ekimde ovitrelle oldum 31inde aşılama oldum çok ağrım olduğu için dün muayene oldum başka bir hastanede yumurtalar olduğu gibi duruyor çatlamamış dedi. Ama belki bunların haricinde çatlayıp döllenen vardır dedi. Moraller bozuk malesef. Bende pcos varda çatlamıyor yumurtalarım