Ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası

Mlkkrt3018

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
90
30
8
28
Herkese merhabalar klomen kullanımdan sonra 9Ekimde ovitrelle iğnesi kullandım 22ekim adet tarihimdi 23 Ekim sabahı idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Sağ kasığımda hafif ağrılar oluyor arada adet sancısı gibi girip çıkıyor sizce ne yapmalıyım

Herkese merhabalar klomen kullanımdan sonra 9Ekimde ovitrelle iğnesi kullandım 22ekim adet tarihimdi 23 Ekim sabahı idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Sağ kasığımda hafif ağrılar oluyor arada adet sancısı gibi girip çıkıyor sizce ne yapmalıyım
Sonuc ne oldu acaba aynı durumdayiz

İgneden 15 gün sonra test yapılır zaten çıkmasıyla adet olcaksiniz ignede geç döllenme ihtimali olmaz olur veya olmaz tek seçenek sadece klomenden olsaydı düşünülürse ama çatlatma iğnesi olduğu için yarın adet olursunuz yoksa da yarın birdaha test yapın yoksa doktora gdiin kist yapmış olabilir geçmiş olsun

İgneden 15 gün sonra test yapılır zaten çıkmasıyla adet olcaksiniz ignede geç döllenme ihtimali olmaz olur veya olmaz tek seçenek sadece klomenden olsaydı düşünülürse ama çatlatma iğnesi olduğu için yarın adet olursunuz yoksa da yarın birdaha test yapın yoksa doktora gdiin kist yapmış olabilir geçmiş

Back
X