• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle(çatlatma iğnesi) yaptıranlar, beraber gün sayalım mııı

Tweety88

Tweety88
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
212
79
18
:KK54:Ben dün yani 28 Ağustos'ta yaptırdım. Yumurtam tembelmiş,önce geliştirmek için Serophene verdi. Sonrasında yumurta gelişmiş diyerek Ovitrelle verdi. Dün yaptırdım. Ama 3 4 saat sonra karnımda bi şişlik hissetmeye başladım rahatsızlık veriyo bana. Bi tuhafluk var karnımın içinde. Iğne günü birliktelik önerdi, sonrasında da gün aşırı dedi..
Ben çook sabırsızım. Bunları aynı dönemlerde yaşayan varmı? Beraber beklesek...​

:KK54:Ben dün yani 28 Ağustos'ta yaptırdım. Yumurtam tembelmiş,önce geliştirmek için Serophene verdi. Sonrasında yumurta gelişmiş diyerek Ovitrelle verdi. Dün yaptırdım. Ama 3 4 saat sonra karnımda bi şişlik hissetmeye başladım rahatsızlık veriyo bana. Bi tuhafluk var karnımın içinde. Iğne günü birliktelik önerdi, sonrasında da gün aşırı dedi..
Ben çook sabırsızım. Bunları aynı dönemlerde yaşayan varmı? Beraber beklesek...​
İnşallah hayırlısı ile hamiş olursun canım bende beklemedeyim

22 ağustosta yaptırdım.bende :)

5 gün var aramızda. Sende ağrı oldu mu peki? Ya ben iki gündür bi tuhafım. Ağrı desem değil, çok gazım var.dün gece gaz sancısı gibi ağrım oldu uyumuş kalmışım öyle. Bugünde oramda bi tuhaflik var 3.günü iğnenin

5 gün var aramızda. Sende ağrı oldu mu peki? Ya ben iki gündür bi tuhafım. Ağrı desem değil, çok gazım var.dün gece gaz sancısı gibi ağrım oldu uyumuş kalmışım öyle. Bugünde oramda bi tuhaflik var 3.günü iğnenin
Yok canım. ilaç kullanırken de iğneden sonra da belirti olmadı herkesin okuyorun bir suru belirti yazıyorlar ben.ayniyim acaba.bende mi.bise var diye düşünmüyor değilim :)

Slm arkadaşlar ben de 3 kez klomen+ovitrelle tedavisi gördüm.bir ay kullan bi ay kist bekle bi ay kullan bi ay kist diye diye 6 7 ay geçti. Yani 6 7 ay içinde 3 kez tedavi gördüm. Hala bi sonuç yok.sanırım benim yumurtalarımi catlatamiyor bu ovitrelle o da k işte dönüşuyar. Umarım sizler bu tedaviden olumlu sonuçlar alırsınız. Alırsınız da benim gibi bekleyenlere umut olursunuz.o kadar az ki bu tedaviden sonuç alan.

Bu arada igne olduktan sonra 12 gün bekleyeceksiniz diye bi durum yok.geçen ay igneden 6 gün sonra falan migde bulantisi sorunu oldu acile gittim kan değerinde 19 çıktı hamile olabilirsin 2 gün sonra tekrar yaptır artarsa değer hamilesin artmaz düşerse de iğnenin etkisiyle bu değer çıkmıştır 2 gün sonrasında da etkisini yitirmeye başlamıştır dendi.ki 2 gün sonra düşüş oldu

Yani çok merak ediyorsanız ki ben ederdim.2 gün ara ile kan testi yaptırıp durumu öğrenebilirsiniz.iyi veya kötü bi an önce

Yani çok merak ediyorsanız ki ben ederdim.2 gün ara ile kan testi yaptırıp durumu öğrenebilirsiniz.iyi veya kötü bi an önce
Bende u
Sen başka tedaviye başladın mi canım

Bende u

Sen başka tedaviye başladın mi canım
yok canım başlamadım. İki tedavimi ilçe de oldum.doktor ilk ignesi 21 mm de ikincisini 26 29 mm de vurdu.ikincisinde vurdurmaya bile gerek yokmuş çünkü o büyüklükte yumurtanin catlama olasılığı zaten çok çok azmış.

Sonrasında oze
yok canım başlamadım. İki tedavimi ilçe de oldum.doktor ilk ignesi 21 mm de ikincisini 26 29 mm de vurdu.ikincisinde vurdurmaya bile gerek yokmuş çünkü o büyüklükte yumurtanin catlama olasılığı zaten çok çok azmış.

Yaa benim umudum kırılıyoo :( olumsuzlukları okudukça. Bana yumurta boyu falan birşey söylemedi.Bende bilmeyince birşey sormadım.doktoruma sonsuz güveniyorum.Antalya da Ali Fuat Şengür. Belki bilen vardır. Iğneden sonra bugün 3.gün.ara ara ağrılarım oluyo, halsizim bugün, göğüs uçlarım çok hassas. Öf yaa :(

Sonrasında özel hastaneye geçmeye karar verdim rahim filmi sipermiyogram herşey bakıldı ve her şey iyi görünüyor.geçen ay özel hastanede klomen ovitrelle tedavisi gördüm bu ay yine kist gitsin diye bakıyorum
başka tedaviye geçilmesi lazim bence doktorunuz daha iyi bilir de inşalalh faydasını görürsün canim

Yaa benim umudum kırılıyoo :KK43: olumsuzlukları okudukça. Bana yumurta boyu falan birşey söylemedi.Bende bilmeyince birşey sormadım.doktoruma sonsuz güveniyorum.Antalya da Ali Fuat Şengür. Belki bilen vardır. Iğneden sonra bugün 3.gün.ara ara ağrılarım oluyo, halsizim bugün, göğüs uçlarım çok hassas. Öf yaa :KK43:[/QUOTe ignenin etkisi herkeste farklı oluyormuş sonuçta hormon etkilerini hissedebilirsin olumsuz olduğunu göstermez moralini yuksek tut

Yaa benim umudum kırılıyoo :KK43: olumsuzlukları okudukça. Bana yumurta boyu falan birşey söylemedi.Bende bilmeyince birşey sormadım.doktoruma sonsuz güveniyorum.Antalya da Ali Fuat Şengür. Belki bilen vardır. Iğneden sonra bugün 3.gün.ara ara ağrılarım oluyo, halsizim bugün, göğüs uçlarım çok hassas. Öf yaa :KK43:
e ignenin etkisi herkeste farklı oluyormuş sonuçta hormon etkilerini hissedebilirsin olumsuz olduğunu göstermez moralini yuksek tut

Back
X