Ovitrelle(çatlatma iğnesi) yaptıranlar, beraber gün sayalım mııı

başka tedaviye geçilmesi lazim bence doktorunuz daha iyi bilir de inşalalh faydasını görürsün canim
Önerin için sağol tatlm.ama doktorum da bi sorun göremediği için biraz daha bu tedaviyi uygulamaktan yana benim yumurtam çatlamıyo sanırım. Ben de hemen o olmadı diğeri deyip telaslanmiyorum.Rabbim istediği zaman verecek inanıyorum ve bekliyorum.

Önerin için sağol tatlm.ama doktorum da bi sorun göremediği için biraz daha bu tedaviyi uygulamaktan yana benim yumurtam çatlamıyo sanırım. Ben de hemen o olmadı diğeri deyip telaslanmiyorum.Rabbim istediği zaman verecek inanıyorum ve bekliyorum.
İnşallah canım zamanı var demek ki

Herkese merhaba bende yeni üye oldum ve bilgi paylasimlarini çok begendim. Bende 5 eylül de catlatma ignesi yaptirdim 2 yumurtqligimda da 4 er tane gelişmiş yumurta olduğunu söyledi doktorum öncesinde klomen kullandım ve doktorum bu ayın 11 inde progestan a başlamamı12 gün kullanmamı söyledi kasiklarim da cok ağrı oluyo 2 gündür kramp gibi umarım kist olusmaz allah isteyen herkese hayırlısıyla kavuştursun inşallah

Herkese merhaba bende yeni üye oldum ve bilgi paylasimlarini çok begendim. Bende 5 eylül de catlatma ignesi yaptirdim 2 yumurtqligimda da 4 er tane gelişmiş yumurta olduğunu söyledi doktorum öncesinde klomen kullandım ve doktorum bu ayın 11 inde progestan a başlamamı12 gün kullanmamı söyledi kasiklarim da cok ağrı oluyo 2 gündür kramp gibi umarım kist olusmaz allah isteyen herkese hayırlısıyla kavuştursun inşallah

Amiin canımm güzel haberlerini alırız inşallah

Selam bende 6eylul Olivetti catlatma to oldum bende sadece biraz bel agrisi var acaba me olur sonuc biri 25digeri 15cnm yumurtalarin

Selam bende 6eylul Olivetti catlatma to oldum bende sadece biraz bel agrisi var acaba me olur sonuc biri 25digeri 15cnm yumurtalarin
Hayırlısı olur inşallah ben yumurta boyunu bilmiyorum doktor söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi ilkkez tedaviye başladım umutla beklicez artık. İlk kullanisın mi igneyi

Selam tugba benim bir oglum var ikinci olmuyor sebebsiz olarak sol tup tikanmis ikikere klomen kullandim bu ay 10tane menegon ignesinden ve ayin 6sinda oliver t catlatma oldum insallah hepinize hayirlisi olur Cok merak ediyorum ise yarayacakmi

Selam tugba benim bir oglum var ikinci olmuyor sebebsiz olarak sol tup tikanmis ikikere klomen kullandim bu ay 10tane menegon ignesinden ve ayin 6sinda oliver t catlatma oldum insallah hepinize hayirlisi olur Cok merak ediyorum ise yarayacakmi
Ben 1 buçuk yıldır korunmuyorum rahim filmi çektirdim 2 tüpte tıkalı çıktı ama açtı işlem sırasında eşim sipermiyogram yaptırdı sperm sayisi ve hareketliliği alt sınırda çıktı. Yumutlama problemim yok ama yine de klomen verdi 5 inde de iğnemi yaptırdım bekliyorum bakalım 11 inde de progestan a başla dedi 12 gün kullanıcam sonra kontrol allah isteyen herkese versin insallah beklemek yoruyor insani

Ben de yarim saat once oldum igneyi, 1 tane 20mm yumurtam var benim. Doktor yarin gece 11-12 gibi, bir de sabah iliski olsun dedi. Cumartesi kontrolum var. Cok heyecanliyim.

Selam kızlar bende mayıs ayında 19 haftalık bebeğimi kaybettim. kalbi durdu. çok üzgünüm ve resmen tutunacak dal arıyorum. dr. a gittim sorun yok ama yinede klomen ve ovitrelle igne tedavisi gördüm bu ay ilk defa. igneyi 6 eylülde yaptım. bende bekliyorum inş bu ay güzel haber alırım ve sağlıklı kucağıma alabileceğim hayırlı mutlu evlatlarım olur.

Selam kızlar bende mayıs ayında 19 haftalık bebeğimi kaybettim. kalbi durdu. çok üzgünüm ve resmen tutunacak dal arıyorum. dr. a gittim sorun yok ama yinede klomen ve ovitrelle igne tedavisi gördüm bu ay ilk defa. igneyi 6 eylülde yaptım. bende bekliyorum inş bu ay güzel haber alırım ve sağlıklı kucağıma alabileceğim hayırlı mutlu evlatlarım olur.
Geçmiş olsun umarım bukez sağlıkla bebeğin olur kucağına alırsın. Progestan verdimi doktorun

Geçmiş olsun umarım bukez sağlıkla bebeğin olur kucağına alırsın. Progestan verdimi doktorun
Teşekkür ederm. inş hepimiz. Hayır vermedi. 5 gün günde 1 kez klomen kullandım. 50 mg ve ovitrelle ignemide hatta sen evde kendin göbekten yap dedi yaptım bende

Selam herkese insallah guzel haberler aliriz birsey sorucam igneden sonra Surekli birliktelik lazimmi biz o saati kacirmayalim diye hep tetikteyiz sonrada ayaklarimi duvara kaldiriyotum siz yapiyormusunuz yoksa sacma birseymi

Evet düşük riski olmaması icinmis. Daha önce düşük olmadı benim ama verdi yinede ilaçların biri bitmeden diğeri başlıyor zaten. Buarada bişey sormak istiyorum çok ciddi kramp gibi sancılarım var kasiklarim da bacaklarımı zor hareket ettiriyorum doktorumu arayıp söyledim minoset icebilirsin dedi ama normalmi bukadar anlamadım çok fazla oluyo özellikle birliktelikten sonra çok oluyo sizde de varmi ?

Selam herkese insallah guzel haberler aliriz birsey sorucam igneden sonra Surekli birliktelik lazimmi biz o saati kacirmayalim diye hep tetikteyiz sonrada ayaklarimi duvara kaldiriyotum siz yapiyormusunuz yoksa sacma birseymi
Ayakları kaldırmanın tıbben bi geçerliliği yokmuş spermler zaten hareketli olduğu için ilerliyomus. Ben saat 4 te iğne yaptirdim doktorum saat vermedi bugün dinlen yarın birlikte olun gün aşırı dedi

valla ayakları kaldırma olayını ben de yapıyorum :halay:

Back
X