Ovitrelle(çatlatma iğnesi) yaptıranlar, beraber gün sayalım mııı

Evet düşük riski olmaması icinmis. Daha önce düşük olmadı benim ama verdi yinede ilaçların biri bitmeden diğeri başlıyor zaten. Buarada bişey sormak istiyorum çok ciddi kramp gibi sancılarım var kasiklarim da bacaklarımı zor hareket ettiriyorum doktorumu arayıp söyledim minoset icebilirsin dedi ama normalmi bukadar anlamadım çok fazla oluyo özellikle birliktelikten sonra çok oluyo sizde de varmi ?
Canim peki birliktelikten sonra özellikle oluyor dedin mi doktora belki iliskiyi yasaklar bir müddet kaç haftaliksin

Canim peki birliktelikten sonra özellikle oluyor dedin mi doktora belki iliskiyi yasaklar bir müddet kaç haftaliksin
P.tesi günü catlatma ignesi yaptirdim ertesi gün başladı ağrılar doktor yaptirmadan once söylemişti sağ ve solda 4 er tane büyümüş yumurtam varmış oyüzden sancı ve kramp gibi olabilir onlar baskı yapar minoset icebilirsin sadece demişti aradigimda da belirttim normal dedi kist ten şüphelendim inşallah değildir ağrı icib kontrole cagirmadi gelmene gerek yok dedi bayram sonrası kontrolüm var 11 inde de progestan a başlıcakmisim 12 gün kullanıcam

P.tesi günü catlatma ignesi yaptirdim ertesi gün başladı ağrılar doktor yaptirmadan once söylemişti sağ ve solda 4 er tane büyümüş yumurtam varmış oyüzden sancı ve kramp gibi olabilir onlar baskı yapar minoset icebilirsin sadece demişti aradigimda da belirttim normal dedi kist ten şüphelendim inşallah değildir ağrı icib kontrole cagirmadi gelmene gerek yok dedi bayram sonrası kontrolüm var 11 inde de progestan a başlıcakmisim 12 gün kullanıcam
Anladım yumurtan fazlaymis normal o zaman baskı yapmasi .. sana ilişki suresini nasıl verdi doktor iğne ertesi sonrada gün aşırı mi

O Zaman ayaklar havaya bebeler kucaklara Birde herkeste bir ayri var. Bır his var bende hiç birşey yok offff

Selam herkese insallah guzel haberler aliriz birsey sorucam igneden sonra Surekli birliktelik lazimmi biz o saati kacirmayalim diye hep tetikteyiz sonrada ayaklarimi duvara kaldiriyotum siz yapiyormusunuz yoksa sacma birseymi

Valla canım ben bildiğim amuda kalktim yaa. Kocaman yastık koydum belimin altina,ayaklarimi diktim bazanın başlığına. Doktor dedi bana ayaklarini yüksek biyere koy yarim saat 45 dk kdr kalkma dedi.ben biraz abarttim sanırım :)

Ya kizlar benim aniden bi sancı giriyo. Adetimin normalde yarın yada yarından sonra gelmesi lazım ama akınyım bi geliyo bi hafifliyo.yalnız varya sabah bir sanci girdi karnima ölüyorum sandım tansiyonum düştü berbat bi ağriydi.ama Allahtan cabuk geciyo. Bi 1saat önce yine ayni agri girdi. Çok korkuyorum yaa

O ağrı kramplar bende de oluyo çok zorluyor malesef :( bende de hiç olumlu bi his yok boşa kürek çekiyorum gibi geliyo okadar hormon ilacı kullanıyorum bide inşallah biriniz den hamileyim haberini alırız da kalanlarimiza da umut olur

İnşallah dedığın gibi olur evet ılk yapısım. Hakkı'mda ne hayırlıysa o nasip olsun inşallah inşallah bekleyen herkes ve banada nasıp olur

Selam kızlar ben bugun adet oldum normal adet günüm ayın 27si olmalıydı neden bukadar çabuk oldu catlatmanın 12.gunu

selam kızlar bende bekliyorum adetime son 2 gün inşallah isteyen herkese ve bana Allahım bekletmesin versin. 6 eylülde vurmuştum bende çatlatma iğnesini.

Bende adet Olcam sanırım kasıklarıma ara ara sancı giriyo :( 24 u normal adet tarihim buarada erken gebelik testi yaptım sonuç negatif

Back
X