Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırıp hamile kalanlar? Yardımcı olur musunuz?

Kardelen060492

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
1.656
1.421
133
Kızlar merhaba, 16martta doktoruma gittm sağ tarafta 18.5mm çok kaliteli 1 yumurtamın olduğunu söyledi 19martta (adetimin 16.günü) ovitrelle yaptırmamı söyledi. 19 martta sabah 10da çatlatma iğnesi yaptırdım. Eşimle o günde dahil 4gün üst üste birlikte olduk. İğnenin 4.günü kasık ağrılarım başladı hafif bel ağrısı. 5.günden sonra üst bacaklarımın arka kısmında ağrı oluştu ve kasık ağrım devam ediyordu. 7.8.9. Günününde günde en fazla 2olmak üzere baş dönmesi yaşadım. Ve idrarım çok koyu renkli ve tortu vardı. Kasık ağrım çok az olmak üzere devam etti ve 8.9.günlerde iştahımın çok arttığını farkettim durmadan karnımdan sesler geliyor falan. Bugün 10.günü iğnenin ve ben sabah idrarda gebelik testi yaptım çok silik çıktı hayalet çizgi gibi. Sizce gebe olabilir miyim? Yoksa hala ilacın etkisi midir?

Kızlar bi de 2 gündür akşamın 8inde uykum geliyo. Normalde gece 12de 1 de uyurum. Yorgunluk hiç iş yapmak istemiyorum falan

Canim 10.gün çok çok erken sen testi yapmaya devam et her gun silikmi ve gün geçtikce koyulaşiyormu bende bu ay ovitrelle ile hamile kaldim benim de 10 11 12 13 günler surekli silikti 14.gün tamamen koyulaşti ve test tuttum şukur hamileyim belirtim hiç yok diyebilirim idrarim hala çok açık akintim yok denecek kadar az gogus agrisini sadece 2 gün çektim kan testi vermeseydim hamile oldugumu asla bilemezdim

Bende hastanede çalışıyorum. Acaba pazartesi günü işe gittiğimde bi kan mı versem 12.gün. Kanda belli olmaz mı canım? Bakar mısın bi sabah ki gebelik testime hayali bi gölge var hiç böyle çıkmazdı bembeyaz olurdu t tarafı. fotoğrafta çok belli değil ama.

Eklentiler

• 6DBD7A48-05BF-4664-8B01-540B459615EF.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 518
Canım evet var benim testim gibi çıkmiş senin yine telefonda çekerken çıkmiş benim cikmiyodu cekimde ben bile zar zor goruyodum bence daha kan verme 14.günü bekle çok dusuk bi beta çikicak ve kafan karisicak 14.gün verdim ben koyulasmisti 47.69 çikti canim

Bu şekilde 47.69 .cikti

Eklentiler

• 20200321_152106.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 441
Yaaaa canım çok teşekkür ederim moral oldun bana❤❤❤ 14.günü kan vereyim o zaman ben çok teşekkür ederm umarım bende güzel haberler alırımmm
Inşallah canim guzel haberler alirsın benim onceki ignemde 11 gün tamamen negatifti kimisine 14.güne kadar etkisi var diyolar ama arastirdigim kadariyla 12.güne kadar igne etkisi kalanlarin sayisi cok az

Merhaba cnm.yumurta takibi yaptirdinmi.yoksa doktora oylesine gorunmeye gittigindemi doktoreun igne verdi

Merhaba cnm.yumurta takibi yaptirdinmi.yoksa doktora oylesine gorunmeye gittigindemi doktoreun igne verdi
Yumurta takibi yaptı canım adetimin 3.günü gitmiştim. 8gün sonra gel dedi gittiğimde 14mm idi 2gün sonra tekrar gittim 18.5mm olmuş rahim kalınlığın çok iyi yumurta kaliteside çok güzel dedi 3gün sonra ovitrelle iğne yaptır dedi. Ayın 19unda yaptırdım işte

Peki ilac kullandinmi o surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…