- 10 Ekim 2023
- 49
- 18
- 3
- 23
- Konu Sahibi birmelek45
-
Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde sadece sol tarafım agrıyo inşallah bende hamileyimdirİğneden sonraki 14.gün kesin sonuca ulaşırsınız. Benim de tek taraflı kasık ağrım olmuştu ve hamileydim
Bence daha çok erken 14 de kesin sonuç veriyo canını sıkma bikaç gün daha bekliyip tekrar yap inşallah gebesindirrselamlar, 9 şubatta çatlatma iğnesi oldum, 12 şubatta da aşılama oldum. sağ yumurtalıkta sürekli ağrım ve göğüslerde büyüme aşırı hassasiyet oldu. hatta 2-3 gün önce meme ucunda cok kaşıntım oldu ve geçti. hala göğüslerim cok hassas ve büyük. akşamları yatarken de sağ yumurtalığımda hafif ağrılar oluyor. ama bugün 11. günüm ve testim <2 çıktı. Galiba negatif ya da erken mi yaptım tekrar yapmalı mıyım. ne dersiniz ?çok üzgünüm.
inşallah, teşekkür ederim. pazartesi tekrar deneyeyim.Bence daha çok erken 14 de kesin sonuç veriyo canını sıkma bikaç gün daha bekliyip tekrar yap inşallah gebesindirr
Bende 1 Mart'ta kan vericem inşallah ikimizde gebeyizdirinşallah, teşekkür ederim. pazartesi tekrar deneyeyim.
Benim de 11. Gün 1.20 çıktı 14. Gün 10.75 çıktı bugün 15 merakla bekliyorum inşallah düşmemiştirselamlar, 9 şubatta çatlatma iğnesi oldum, 12 şubatta da aşılama oldum. sağ yumurtalıkta sürekli ağrım ve göğüslerde büyüme aşırı hassasiyet oldu. hatta 2-3 gün önce meme ucunda cok kaşıntım oldu ve geçti. hala göğüslerim cok hassas ve büyük. akşamları yatarken de sağ yumurtalığımda hafif ağrılar oluyor. ama bugün 11. günüm ve testim <2 çıktı. Galiba negatif ya da erken mi yaptım tekrar yapmalı mıyım. ne dersiniz ?çok üzgünüm.
Nasıl çıktı sonucunuz hayrolsun.Benim de 11. Gün 1.20 çıktı 14. Gün 10.75 çıktı bugün 15 merakla bekliyorum inşallah düşmemiştir
Bir gün sonra 13 oldu iki gün sonra tekrar kan verdim 16 oldu doktor yükselişi normal değil kimyasal ya da dış gebelik iğneyle düşürmemiz lazım dedi pazartesi gel dedi bjgün adet gümüm lekelenme yaşıyorum şuan ne yaşadığımı bende bilmiyorumNasıl çıktı sonucunuz hayrolsun.
Rabbim hayırlısını versin üzülmeyin olur muBir gün sonra 13 oldu iki gün sonra tekrar kan verdim 16 oldu doktor yükselişi normal değil kimyasal ya da dış gebelik iğneyle düşürmemiz lazım dedi pazartesi gel dedi bjgün adet gümüm lekelenme yaşıyorum şuan ne yaşadığımı bende bilmiyorum
Kan verdiniz mi?Bende 1 Mart'ta kan vericem inşallah ikimizde gebeyizdir
Sonucunuz ne oldu acaba inşallah hamilesinizdirBende 1 Mart'ta kan vericem inşallah ikimizde gebeyizdir
20 Mart'ta kesin sonuç alırsın hayırlı haberlerle inşallah6 martta ovitrelle vuruldum ne zaman gebelik testi yapmalıyım
Ben de 29 şubatta vuruldum adet olacakmışım gibi ağrı geliyor arada doktorum 15inde olmazsan test yap demişti sabırsızlıkla bekliyorum6 martta ovitrelle vuruldum ne zaman gebelik testi yapmalıyım
İnşallah çok teşekkür ederim20 Mart'ta kesin sonuç alırsın hayırlı haberlerle inşallah
Aslında olmaz yine net bilgi olurİnşallah çok teşekkür ederim17-18 Mart gibi yapsam erken mi olur
Bende 28 Şubat'ta vuruldum canim aramızda bir gün var ama ben dayanamayıp bugün kan testi verdim kasiklarimda şiddetli bı ağrı var üç gündür regl ağrısı gibi strese girdim yoksa bileyim adetimi beklerim en azından diyeBen de 29 şubatta vuruldum adet olacakmışım gibi ağrı geliyor arada doktorum 15inde olmazsan test yap demişti sabırsızlıkla bekliyorum
Benim de iki gündür ağrım var ve şişkinlik var ama başka belirti de yok ben 17sine kadar beklicemBende 28 Şubat'ta vuruldum canim aramızda bir gün var ama ben dayanamayıp bugün kan testi verdim kasiklarimda şiddetli bı ağrı var üç gündür regl ağrısı gibi strese girdim yoksa bileyim adetimi beklerim en azından diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?