Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende bugün iğne vuruldum ama doktorum 15 gün sonra regl olmazsam sonra test yapmam gerektigini söyledi bekle istersen adet gününe kadarMerhaba kızlar bugün iğnenin 13.günü idrar testi negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mı?
Sabah test yaptım 15.gündü negatif çıktı hala adet olmadımMerhaba bende bugün iğne vuruldum ama doktorum 15 gün sonra regl olmazsam sonra test yapmam gerektigini söyledi bekle istersen adet gününe kadar
Bana evdeki testleri uygulama 15. Günden sonra kan testi ver dedi bence yarın bi HCG baktır inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızSabah test yaptım 15.gündü negatif çıktı hala adet olmadım
İnşallah teşekkür ederim açıkçası kan vermek için cesaretim yok negatifle yüzleşmek zor gelecek ilk önce testte çizgiyi görüp sonrasında kan vermek geliyor içimden. Senin iğneyle ilk denemen miBana evdeki testleri uygulama 15. Günden sonra kan testi ver dedi bence yarın bi HCG baktır inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız![]()
Evet benim ilk bugün oldum senin ilk mi peki ?İnşallah teşekkür ederim açıkçası kan vermek için cesaretim yok negatifle yüzleşmek zor gelecek ilk önce testte çizgiyi görüp sonrasında kan vermek geliyor içimden. Senin iğneyle ilk denemen mi
Evet benim de ilk. Adet olmadığım için hala içimde bi umut var bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızEvet benim ilk bugün oldum senin ilk mi peki ?
İnşallahEvet benim de ilk. Adet olmadığım için hala içimde bi umut var bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Klomen+ovitrelle kullandımİnşallahpeki iğne öncesi hangi ilacı kullandın
Ben femara + ovitrelle
İnşallah hamilesinizdir sonucunuzu buraya yazar mısınız testten sonraKlomen+ovitrelle kullandım
Tabi ki yazarımİnşallah hamilesinizdir sonucunuzu buraya yazar mısınız testten sonra![]()
Tabi ki yazarımhakkımızda en iyisi olsun inşallah
Evet 15.gün negatif çıktıTest yaptin mi
Erken gebelik testi yaptım. Gözlerim beni yanıltmıyorsa çok silik bi çizgi var gibiydi ama aynı zamanda yok gibiydi teste bakma açısına göre değişiyor sanki. O yüzden negatif olarak değerlendirdimErken gebelik testi mi yaptınız kaset test mi