Ovitrelle çatlatma iğnesi

brrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
1.371
681
38
Merhaba kızlar bugün iğnenin 13.günü idrar testi negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mı?

Fikri olan var mı?

?

Merhaba kızlar bugün iğnenin 13.günü idrar testi negatif çıktı. Pozitife dönme ihtimali var mı?
Merhaba bende bugün iğne vuruldum ama doktorum 15 gün sonra regl olmazsam sonra test yapmam gerektigini söyledi bekle istersen adet gününe kadar

Merhaba bende bugün iğne vuruldum ama doktorum 15 gün sonra regl olmazsam sonra test yapmam gerektigini söyledi bekle istersen adet gününe kadar
Sabah test yaptım 15.gündü negatif çıktı hala adet olmadım

Bana evdeki testleri uygulama 15. Günden sonra kan testi ver dedi bence yarın bi HCG baktır inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🥰
İnşallah teşekkür ederim açıkçası kan vermek için cesaretim yok negatifle yüzleşmek zor gelecek ilk önce testte çizgiyi görüp sonrasında kan vermek geliyor içimden. Senin iğneyle ilk denemen mi

İnşallah teşekkür ederim açıkçası kan vermek için cesaretim yok negatifle yüzleşmek zor gelecek ilk önce testte çizgiyi görüp sonrasında kan vermek geliyor içimden. Senin iğneyle ilk denemen mi
Evet benim ilk bugün oldum senin ilk mi peki ?

Erken gebelik testi mi yaptınız kaset test mi
Erken gebelik testi yaptım. Gözlerim beni yanıltmıyorsa çok silik bi çizgi var gibiydi ama aynı zamanda yok gibiydi teste bakma açısına göre değişiyor sanki. O yüzden negatif olarak değerlendirdim

Back
X