• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Çatlatma İğnesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi smnr06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

smnr06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2025
5
0
1
29
Merhaba hanımlar, 13 Kasım sabah ovitrelle iğne vurundum. Akşamını ve ertesi gününü değerlendirdim. Lakin kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var ayrıca gece çok ateş basıyor, ayaklarım yanıyor bunlar iğnenin yan etkisi diye biliyorum ama yanmam çok ve beni çok etkiliyor uyuyamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba hanımlar, 13 Kasım sabah ovitrelle iğne vurundum. Akşamını ve ertesi gününü değerlendirdim. Lakin kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var ayrıca gece çok ateş basıyor, ayaklarım yanıyor bunlar iğnenin yan etkisi diye biliyorum ama yanmam çok ve beni çok etkiliyor uyuyamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Bunları yaşaman çok doğal canım hiç belirti yaşamayan ve senin yaşadıklarının fazlasını yaşayanlar var malesef iğne böyle yapıyor 🥹

Klomen ve ovitrelle ilk defa kullanıyorum. Bilgim olmadığı için sormak istedim. Peki iğnenin etkisi tahmini ne zaman gidiyor? Bu arada teşekkür ederim yorumunuz için.

Klomen ve ovitrelle ilk defa kullanıyorum. Bilgim olmadığı için sormak istedim. Peki iğnenin etkisi tahmini ne zaman gidiyor? Bu arada teşekkür ederim yorumunuz için.
Ben de 2 ay üst üste klomen ve ovitrel ile tedavi oldum. Çatlatma iğnenin etkisi en erken 10. Günde gitti.

Back
X