Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamam test yapacaksinjzBen de pcos yok her şeyim gayet yerinde ben de 8 Aralık da iğne oldum. Bakalım bekliyorum
Yarın yapmayı düşünüyorum ama negatif olacak korkusundan yapasım gelmiyor pekNe zamam test yapacaksinjz
Siz yaptınız mı ya da yapacak mısınızMerhaba kizlar 10 aralikta ovitrelle igne oldum amh 0.85 baska sorunum yok. Yumurtam falan guzel gelisiyor sizce olur mu yoksa sadece pcoslularda mi etkili oluyor ovitrelle
Amh 0.85 dusuk ama doktorunuz bilgi vermedi mi yumurta rezervini gosteriyor o yani yumurta rezerviniz azMerhaba kizlar 10 aralikta ovitrelle igne oldum amh 0.85 baska sorunum yok. Yumurtam falan guzel gelisiyor sizce olur mu yoksa sadece pcoslularda mi etkili oluyor ovitrelle
Evet soyledi ultrasonda iyi gorunuyor ama testte az cikti dediAmh 0.85 dusuk ama doktorunuz bilgi vermedi mi yumurta rezervini gosteriyor o yani yumurta rezerviniz az
Ben yapmadim bilmiuorum yapmakta istemiyorum siz yaptiniz miSiz yaptınız mı ya da yapacak mısınız
Ben yapmadim bilmiuorum yapmakta istemiyorum siz yaptiniz mi
Evet kullaniyorumProgesteron kullanıyor musunuz
Adet ağrısı gibi bi ağrı yaptı mı acabaEvet kullaniyorum
Canım amh hiç takılma benim iki farklı hastane ölçüldü ikiside bambaşka sonuç verdi birisinde düşük birisinde yüksek çıktı. Önemli olan usg de görülen benceMerhaba kizlar 10 aralikta ovitrelle igne oldum amh 0.85 baska sorunum yok. Yumurtam falan guzel gelisiyor sizce olur mu yoksa sadece pcoslularda mi etkili oluyor ovitrelle
Yok yapmadi bende hic bi belirti yok suandaAdet ağrısı gibi bi ağrı yaptı mı acaba
Doktorumda oyle dedi insallah oyledir tesekkur ederimCanım amh hiç takılma benim iki farklı hastane ölçüldü ikiside bambaşka sonuç verdi birisinde düşük birisinde yüksek çıktı. Önemli olan usg de görülen bence
Ben de yapmadım henüz, belki yarın sabah yaparımBen yapmadim bilmiuorum yapmakta istemiyorum siz yaptiniz mi
Doktorumda oyle dedi insallah oyledir tesekkur ederimCanım amh hiç takılma benim iki farklı hastane ölçüldü ikiside bambaşka sonuç verdi birisinde düşük birisinde yüksek çıktı. Önemli olan usg de görülen bence
Belirtiniz var mi hicBen de yapmadım henüz, belki yarın sabah yaparım
Valla var birkaç belirtim ama pozitif alırsam anlamlı olacak. O yüzden ben artık hormonel olarak değerlendiriyorumDoktorumda oyle dedi insallah oyledir tesekkur ederim
Belirtiniz var mi hic