Allahtan Ümit kesilmez canım olur inşallah. Ilk dememdi evet. Saolaa ne guzel ıkız bıde :) bende ıkı yumurta olusmustu.12 ıle 36 saat arasında girdik ilişkiye.ama sonrasında 5 gun gıremedık eşim olmadıgı ıcınoyusden umut yok bende bu ay ıcın.sende kac tane olustu ılk denemedemı olduu ? allah bağışlasın
Arkadaslar hazir konu acilmisken bende bisey soriyim.bu catlatma ignesi yumurta catlamayincamiyapiliyor.benim gecen ay yumurtam catladi takip etti dr.gelecek ay igne yapariz dedi neden oyle dedi anlamadim
SİZİN OLDUMU BEBEK PEKİ ?canım benimde yumurtam normalde kendiliğinden çatlıyor ama dr banada iğne vermişti bir ay çünkü iğneyi vurulduktan sonra saat hesabı yaptı o saatte mutlaka o iş olsun demişti ihtimalleri arttırmaya çalışıyorlar sanırım.
hayır..SİZİN OLDUMU BEBEK PEKİ ?
Evet çok şükür ikizlerim oldu 8 gün sonra 1 yaşına girecekler inşallah darısı isteyenlere inşallah[/QUOTE][QUOTI="temmuzsogugu: 375160"]
Peki Igneden sonra bebek oldumu acaba
Allah bagislasin. Uzun omur versin rabbim. Sizde sorun var miydi. Ne durumlarda kullaniliyor bu igne acaba.bende belki asilama olucam. Ama once bunu mu denemek lazim kiEvet çok şükür ikizlerim oldu 8 gün sonra 1 yaşına girecekler inşallah darısı isteyenlere inşallah
Canım benim yumurtalarım tembeldi sanırım ve prolaktin hormonum yüksekti. Önce prolaktini düşürdük sonra yumurtalar için iğne kullandım ve istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruldum. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah[/QUOTE]Allah bagislasin. Uzun omur versin rabbim. Sizde sorun var miydi. Ne durumlarda kullaniliyor bu igne acaba.bende belki asilama olucam. Ama once bunu mu denemek lazim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?