ovitrelle çatlatma iğnesi

erson

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
32
3
6
35
Ankara
arkadaşlar merhaba, daha önce de konu açmıştım çatlama iğnesi (fostimun) ve en son dün ovitrelle vuruldum. ama inanılmaz bir şişkinlik -gebe gibi- ve kasıklarımda ağrı var dünden beri geçmedii kullanan var mı ne zaman geçer

arkadaşım bilmiyorum tüp bebekmi aşılama mı için kullandın bu iğneyi ama ohss diye bir durum var. yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu şişme ve karında sıvı birikmesi. önemli bir durum. ihmal etme kontrol ettir çünkü tedaviyi bile etkiler....

Tesekkur ederim arkadasim yumurta catlatma ignesi olarak yapildi bana. gecmezse kesim gidicem.icimi ferha tutmaya calisiyorum ancak burda yazilanlari okuyunca sok oldum

merhaba arkadaslar bende 2 yıllık evlıyım sizler gibi cocuk sahıbı olmak ıcın mucade edenım.evlılıgımın ılk yılında polip cıktı rahımımde cocuk olusumuna engel oldugu ıcın amelıyat olmustum takıp sonrası yıne cocuk olmayınca doktorumu degıstırdım.bu sefer yıne polip goruldu 1 yıl ıcerısınde senesı dolmadan.moralım cok bozulmustu ya alınmadı yada hemen olustu onun adı konulmadı.neysekı tekrardan kucuk bı operasyon gecırerek alındı.polıp dısında hıcbır sıkıntım yoktu eşimdede.ıkıncı doktorum dırek catlatma takıbıne gecmemı soyledı amelıyattan 2 ay sonra adet takıbı derken yumurta takıbınde ıkı yumurtam olmustu.ıkı ıgne verdı.12 ıle 36 saat arasında ilişki ve ılıskı sonrası 5 gunluk ılıskı verdı.hersey guzeldı yumurtalarım falanda.ama asıl sıkıntı eşimin birden işi geregı il dışı çıktı 12 ıle 36 saat arası ılıskıye gırdık ucuncu gunu 4 gunlugune ıl dısına cıktı.moralım cok bozuldu sureklı agladım.ama yapacak bısey yoktu.umudumuz rabbım.kesın hamıle kalıncak bır sartta yok bu takıpte.suan beklemedeyım hem eşimi hemde sonucu.ama kasıklarımda karnımın altında acayıp agrılar olustu.süreklide idrara cıkıyorum.iğne sonrası bu belırtılerı yasadınızmı ??

O agriyi bilirim ben bende bir kere oldum igne hayatimda ilk kez boyle bir adet agrisi yasadim isteydim dayanamadim agladim izin aldim normal yani bu agrilar..

Bende vuruldum benim ağrımamıştı ama doktorum şiddetli Ağrı yaşayabileceğimi söylemişti.

Bende vurulmustum acayip bi şişlik oluyor adetimde çok agrili geçti sonra düzelti geciyor yani merak etme

Arkadaslar hazir konu acilmisken bende bisey soriyim.bu catlatma ignesi yumurta catlamayincamiyapiliyor.benim gecen ay yumurtam catladi takip etti dr.gelecek ay igne yapariz dedi neden oyle dedi anlamadim

[QUOTI="eylul2807, post: 37749288, member: 375160"]Bende vuruldum benim ağrımamıştı ama doktorum şiddetli Ağrı yaşayabileceğimi söylemişti.[/QUOTE]
Peki Igneden sonra bebek oldumu acaba

[QUOTI="temmuzsogugu: 375160"]
Peki Igneden sonra bebek oldumu acaba[/QUOTE]
Evet çok şükür ikizlerim oldu 8 gün sonra 1 yaşına girecekler inşallah darısı isteyenlere inşallah

aa ne guzel ıkız bıde :) bende ıkı yumurta olusmustu.12 ıle 36 saat arasında girdik ilişkiye.ama sonrasında 5 gun gıremedık eşim olmadıgı ıcın oyusden umut yok bende bu ay ıcın.sende kac tane olustu ılk denemedemı olduu ? allah bağışlasın

Allahtan Ümit kesilmez canım olur inşallah. Ilk dememdi evet. Saol

Arkadaslar hazir konu acilmisken bende bisey soriyim.bu catlatma ignesi yumurta catlamayincamiyapiliyor.benim gecen ay yumurtam catladi takip etti dr.gelecek ay igne yapariz dedi neden oyle dedi anlamadim

canım benimde yumurtam normalde kendiliğinden çatlıyor ama dr banada iğne vermişti bir ay çünkü iğneyi vurulduktan sonra saat hesabı yaptı o saatte mutlaka o iş olsun demişti ihtimalleri arttırmaya çalışıyorlar sanırım.

SİZİN OLDUMU BEBEK PEKİ ?

merhaba bende yeni üyeyim arkadaşlar aranıza katıldım hep yazılanları okuyordum bbende üye olmak bilgilerim bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim ben de bu ay çatlatma iğnesi oldum ikici denemem ilk denememde hareketlilik olmuştu fakat tutmadı doktorum öyle söyledi şimdi adetime 3 günüm kaldı bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz :) işallah herkese nasip olur bebiş

[QUOTI="temmuzsogugu: 375160"]
Peki Igneden sonra bebek oldumu acaba
Evet çok şükür ikizlerim oldu 8 gün sonra 1 yaşına girecekler inşallah darısı isteyenlere inşallah[/QUOTE]
Allah bagislasin. Uzun omur versin rabbim. Sizde sorun var miydi. Ne durumlarda kullaniliyor bu igne acaba.bende belki asilama olucam. Ama once bunu mu denemek lazim ki

Evet çok şükür ikizlerim oldu 8 gün sonra 1 yaşına girecekler inşallah darısı isteyenlere inşallah
Allah bagislasin. Uzun omur versin rabbim. Sizde sorun var miydi. Ne durumlarda kullaniliyor bu igne acaba.bende belki asilama olucam. Ama once bunu mu denemek lazim ki[/QUOTE]
Canım benim yumurtalarım tembeldi sanırım ve prolaktin hormonum yüksekti. Önce prolaktini düşürdük sonra yumurtalar için iğne kullandım ve istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruldum. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah bagislasin. Uzun omur versin rabbim. Sizde sorun var miydi. Ne durumlarda kullaniliyor bu igne acaba.bende belki asilama olucam. Ama once bunu mu denemek lazim ki
Canım benim yumurtalarım tembeldi sanırım ve prolaktin hormonum yüksekti. Önce prolaktini düşürdük sonra yumurtalar için iğne kullandım ve istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnesi vuruldum. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Amin cnm ins. Benimde ilk defa lh yuksek cikti. 14.27. Yumurtalklarm temiz ama ne anlama geliyor anlamadim. Klomen iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…