A ay parla Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2025 264 83 13 39 7 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgba21 #41 meryytoo .!.: Kaç gün değerlendirdiniz acaba yumurtlama görünce Genişletmek için tıkla... Üç gün
Life Lover Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2025 522 252 18 7 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgba21 #42 Tgba21 .!.: Ovitrelle de ilk denemem olumsuz oldu pazartesi doktora gidicem adet oldum sizce ikinci kez tedavi verir mi doktor devam ettirir mi ? Genişletmek için tıkla... Tekrar doktora gittiniz mi?
Tgba21 .!.: Ovitrelle de ilk denemem olumsuz oldu pazartesi doktora gidicem adet oldum sizce ikinci kez tedavi verir mi doktor devam ettirir mi ? Genişletmek için tıkla... Tekrar doktora gittiniz mi?
B Butterfly193 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 2.755 1.062 63 7 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgba21 #43 Tgba21 .!.: Ovitrelle de ilk denemem olumsuz oldu pazartesi doktora gidicem adet oldum sizce ikinci kez tedavi verir mi doktor devam ettirir mi ? Genişletmek için tıkla... Bende aynı tedaviyle ikinci de hamile kaldım oğlum 10 aylık olucak Allah'ım tez zamanda nasip etsin inşallah
Tgba21 .!.: Ovitrelle de ilk denemem olumsuz oldu pazartesi doktora gidicem adet oldum sizce ikinci kez tedavi verir mi doktor devam ettirir mi ? Genişletmek için tıkla... Bende aynı tedaviyle ikinci de hamile kaldım oğlum 10 aylık olucak Allah'ım tez zamanda nasip etsin inşallah
T Tgba21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2025 98 14 3 24 7 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgba21 #44 Life Lover .!.: Tekrar doktora gittiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet bugün gittim kistim küçülmüş adetle birlikte şuan yeni bir tedavi vermiycem dedi kist olduğu için bir dahaki adetimin 3. Günü gel dedi o zmn tekrar basliycaz bir ay ara verdik
Life Lover .!.: Tekrar doktora gittiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet bugün gittim kistim küçülmüş adetle birlikte şuan yeni bir tedavi vermiycem dedi kist olduğu için bir dahaki adetimin 3. Günü gel dedi o zmn tekrar basliycaz bir ay ara verdik
T Tgba21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2025 98 14 3 24 7 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgba21 #45 Butterfly193 .!.: Bende aynı tedaviyle ikinci de hamile kaldım oğlum 10 aylık olucak Allah'ım tez zamanda nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amiiinnn inşallah
Butterfly193 .!.: Bende aynı tedaviyle ikinci de hamile kaldım oğlum 10 aylık olucak Allah'ım tez zamanda nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amiiinnn inşallah