ovitrelle hakkında yardımcı olurmusunuz banada ???

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
39
Bursa
selam arkadaşlar.
benimde 9 aydır bebeişim olmuyor.2 aydırda klomenle tedavi oluyorum.bu ay 4 tane yumurtam oldu.doktorum bugün ovitrelle çatlatma iğnesi verdi yarın öğlende yapmamı söyledi.
ama ben ilişki konusunda kararsızım forumda okudum herkesin değişik değişik önermiş doktor.banada pazar öğlen iğneni yap pazartesi geceside ilişki dedi.
sizce nasıl olmalı ???

arkadaşım hemen hemen 36 saat oluyo herhalde tam saatini yazmamışsın ama 36-40 saat arası iyi diyor doktorlar hesapla o saatler arasında olsun inşallah gönlüne göre olsun

canım iğneden sonra 36saat içinde çatlıyor yumoşlar.çoğumuz erken çatlamasını göz önünde bulundurarak 1 gün öncesi çalışma yapıyoruz.
sende bence bu gece çalış pazar öğlen iğneni ol ve doktorunun dediği gibi pazartesi gecesi iğne olduğun saatte yada 10 15dk öncesnde çalışmanı yap ve 2 saat falan yada sabaha kadar yat.sonra günaşırı devam et.en güzeli böyle olur hiç kafanda soru işareti kalmaz.

Son düzenleme:
canım şu riskli günlerde hergün dene.rabbim zaten nasip edecekse eder.sonuç itibariyle sperm vücuduna girdiğinde yumoşun çatlamamışsa bile,sperm insan vücudunda 48-72 saat durduğundan herhalukarda yakalar.tabiiii rabbimin iznbiyle.bu kadar çok takma kafana olacvaksa zaten olur

eşimle ayrı şehirlerde olduğumuzdan 30 saat sonra ilşki oldu.ve ertesi akşam.bende erkek bebek istiyorum.aslında 36 saati beklemem gerekiyomuş galiba burdan okuduklarıma göre hayırlısı artık

teşekkür ederim tatlım. bende öle düşündüm okuduklarımdan yola çıkarak.dün akşam oldu bide yarın olur gün aşırı devam :)
baya korktum yapamıcam sandım ğneyi ama incecik iğne anlamadım bile. bide o şırınganın içinde azıcık sıvı vardı normalde ölemi yoksa acaba bozuk filan değildir heralde.

allahım isteyen herkese nasip eder inş. arayıpta bulammak kötü bişeymiş aa istemem istemem diyodfuk yeni evliyken böle olacağını bilseydfim büyük konuşmazdım hiç. hayırlısı herşey rabbimden.

canım o kadarcık bişey iğne içinde az var zaten.
bende aynı durumdayım valla ilk zamanlar bebek bebek diyenlere ben asla düşünmüyorum derdim.3 4 sene sonra derdim.
ama 1seene sonra bebek isteğim arttı ama yaklaşık 2 sene olcak korunmayı bırakalı.bende çok büyük konuştum allahım affetsin bizleri.
bu arada canım mümkünse günde 1 bardak narsuyu içki rahmin kalınlaşsın bebek tutunsun.tabi progestan falan kullanmıyorsan.
çünkü klomenin bazı kişilerde rahmi inceltici etkisi varmış.

iyiki hatırlattın bende akloıdma bişi var s orcaktım diyorum. bana doktor progesteran iç demedi ama buralarda okuduklarımdan yola çıkarak çoğu kişi kullanıomuş 10 gün kadar filan. bende alsammı zararı olurmu yada sorayımmı doktora.işine karışıyomuş gibi oluyorum ikidebir soru sorunca bu ayda iğneyi ben istedim doktor gerek duymuodu ama işte doktorumuda değiştircem benim iteklememle sölüo bazı şeyleri.
aynen tatlım ilk 5 sene istemem çocuk diodum hatta 1 yıllık evliyken şüpheli ilişki oldu die hemen ertesi günü hapı alıp içtim hamile kalmıyayım die. allahım affetsin bzileri rabbim ne zaman isterse ozaman oluoyomuş. enkısa zamanda kucaklaımız dolar inş.

sen ne zaman oldun iğneni?

canım tabiki doktoruna sor o ilaç güzel bi ilaç ama bende kullanmadım.doktor vermedi gerek görmüyorum dedi ama benim içimde kaldı.
progestan gebelik için rahim duvarını kalınlaştırıyor döllenme olmazsa da adet zamanında geliyor.ama alamazsan nar suyuda onun etkisine sahipmiş.saraçoğlu sölüyor.
ben 2 kez klomen kullandım canım 1.de 2 yumoş 19mm ama bebiş yok.2.de 3yumoş ama bu seferde kist oldu bende bi kaç aydır kullanmıyorum ama bu ay adet olunca gidicem doktora istiycem umarım gerek kalmazzz.hakkımızda hayırlısı

aynen canım yarın arayıp sorayım bakalım bi ne dicek.
benimde bu 2. kullanışım. geçen ay bende 3 tane vardı yumoş bu ayda 4 tane geçen asy iğne vermedi ben bu ay istedim garanti olsun die geçen ay çatladı ama tutmadı.bakalım bugün iğnemi yaptım hayırlısıyla tutar inş. kist olsa bile o ayki adetle atıosun onu zaten.doktoru ihmal etme bi kaç doktora daha git olmazsa ben bu ayda olmazsa temmuza kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum.büyük ihtimalle aşılama denicez olmazsa eğer en az 3 yıl evli olmak şartı varmış rapor çıkartabilmek için bizimde temmuzda doluo ozaman kadar belkide allahım nasip ederde gerek kalmaz o koşturmcalara.

evet canım bende son kez kullanp haziranda aşılama isteyeceğim.benim adetle atılmadı kistim canım 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.
inşallah gerek kalmadan gelsin bebişlerrrrrr

slm canım bende bugün ovitrelle yaptırdım ama hemşire koldan yaptı bana. farketmez değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…