- 13 Aralık 2024
- 90
- 28
- 3
- 34
- Konu Sahibi 2025teanne
-
Görselleri paylaşır mısın cnm arkadaşlar ona göre yorumlar ama benim bildim 10 12 gün kadar senin 14 gün olmuş ve zaten test günün yarın bence testin pozitif bebis seninle inslh olmadı tekrar yaparsın bugün aynı test markasıylaİkinci testi yapalı yarım saat kadar oldu daha koyu. Kutuda 10 dk sonrasını dikkate almayın demiş ama koyulaşmış. Şuan ilk test ile aynı koyulukta. Kendime umut arıyorum.
Görselleri paylaşır mısın cnm arkadaşlar ona göre yorumlar ama benim bildim 10 12 gün kadar senin 14 gün olmuş ve zaten test günün yarın bence testin pozitif bebis seninle inslh olmadı tekrar yaparsın bugün aynı test markasıyla
bugün tekrar yapsam ilk idrarlı olmayacak sorun olur muGörselleri paylaşır mısın cnm arkadaşlar ona göre yorumlar ama benim bildim 10 12 gün kadar senin 14 gün olmuş ve zaten test günün yarın bence testin pozitif bebis seninle inslh olmadı tekrar yaparsın bugün aynı test markasıyla
Ilk dakikada cikmasi onemli koyu veya acik birsey farketmez sonra koyulasiyor zaten ona takilmayinbugün tekrar yapsam ilk idrarlı olmayacak sorun olur mu
Görselleri paylaşır mısın cnm arkadaşlar ona göre yorumlar ama benim bildim 10 12 gün kadar senin 14 gün olmuş ve zaten test günün yarın bence testin pozitif bebis seninle inslh olmadı tekrar yaparsın bugün aynı test markasıyla
Şimdi yine yaptım başka bir marka (awox) bakabilir misinizIlk dakikada cikmasi onemli koyu veya acik birsey farketmez sonra koyulasiyor zaten ona takilmayin
15 gun gecmis igneden bence hamilesiniz
Tebrikler hamilesinizŞimdi yine yaptım başka bir marka (awox) bakabilir misiniz
Yaaa tebrikleeeerŞimdi yine yaptım başka bir marka (awox) bakabilir misiniz
Tebriklerrr. Gayet güzel bi değerle hamilesiniz hem de benim de bundan dah az koyuydu 100 dü değerim. İnş sağlıkla ilerlerŞimdi yine yaptım başka bir marka (awox) bakabilir misiniz
Tebrikler hamilesiniz
Yaaa tebrikleeeer
Yaa gerçekten miiTebriklerrr. Gayet güzel bi değerle hamilesiniz hem de benim de bundan dah az koyuydu 100 dü değerim. İnş sağlıkla ilerler
Test sonucunu merakla bekliyorumYaa gerçekten miiinanamıyorum. Silik çıkınca dedim olmamış heralde Allah’ımm teşekkür ederim arkadaşlar
Sağlıkla gelsin kuzum hamilesin baya çıkmış ben burdayım diyorŞimdi yine yaptım başka bir marka (awox) bakabilir misiniz
Benimde böyleydi şimdi oglusum 7 aylik şükür Rabbıme sende sağlıkla kucağına al inslh rabbim isteyen herkese. Nasip etsinŞimdi yine yaptım başka bir marka (awox) bakabilir misiniz
Amiinn çokkk teşekkür ederimTest sonucunu merakla bekliyorumben de tüp bebek taze transferle hamile kaldım. Doğurdum 5 aylık şimdi. Allahım sana da nasip etsin
Amin inşallahBenimde böyleydi şimdi oglusum 7 aylik şükür Rabbıme sende sağlıkla kucağına al inslh rabbim isteyen herkese. Nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?