Ovitrelle hcg

2025teanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
90
28
3
34
Ovitrelle iğnesi oldum 11 haziranda. 18 haziranda taze 5.gün çift embriyo transferi oldum. 26 haziranda ev yapımı idrar testinde çıkar mı? Aradan 14 gün geçtiği için 26 sında test yaptım çift çizgi çıktı. Yine de 27sinde bugün yapayım dedim çizgi soluklaştı. Bu saatte yaptım ilk idrarla yapmak için. Dün çok umutlanmıştım ve bugün yerle bir oldum. 14 gün sonra bile hala sahte hcg çıkar mı ? Test günüm yarın yani transferden 10 gün sonra

Son düzenleme:
İkinci testi yapalı yarım saat kadar oldu daha koyu. Kutuda 10 dk sonrasını dikkate almayın demiş ama koyulaşmış. Şuan ilk test ile aynı koyulukta. Kendime umut arıyorum.

İkinci testi yapalı yarım saat kadar oldu daha koyu. Kutuda 10 dk sonrasını dikkate almayın demiş ama koyulaşmış. Şuan ilk test ile aynı koyulukta. Kendime umut arıyorum.
Görselleri paylaşır mısın cnm arkadaşlar ona göre yorumlar ama benim bildim 10 12 gün kadar senin 14 gün olmuş ve zaten test günün yarın bence testin pozitif bebis seninle inslh olmadı tekrar yaparsın bugün aynı test markasıyla

Görsel yanıltıcı olduğu için eklemedim çünkü ikisi de ilk dakikalardan daha koyu şu an
Görselleri paylaşır mısın cnm arkadaşlar ona göre yorumlar ama benim bildim 10 12 gün kadar senin 14 gün olmuş ve zaten test günün yarın bence testin pozitif bebis seninle inslh olmadı tekrar yaparsın bugün aynı test markasıyla

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    168,1 KB · Görüntüleme: 76
o anın hissiyle ikisini aynı kutuya koydum hangisi hangisi belli bile değil. Ama gerçekten bugün yaptığım düne göre belirgin derecede silikti. Bilmiyorum tevekkül etmeye çalışıyorum sadece

bugün tekrar yapsam ilk idrarlı olmayacak sorun olur mu

Ilk dakikada cikmasi onemli koyu veya acik birsey farketmez sonra koyulasiyor zaten ona takilmayin
15 gun gecmis igneden bence hamilesiniz
Şimdi yine yaptım başka bir marka (awox) bakabilir misiniz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 76
Back
X