• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğne ile hamile kalanlar

arwen42

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
89
44
8
29
20 Ocak’ta ovitrelle oldum. Sağ tarafta 20 mm bir yumurtam vardı 26 ocak yani bugün 6. Günümde sağ tarafımda batma gibi ağrı var. Normal mi? Kaçıncı gün tamamen negatife döner?

Yumurtan çatladığı için oluşuyor o ağrı diye biliyorum ama geçer yan etkileri oluyor. İğneyi vurulduktan 12 13 gün sonra iğne etkisini kaybediyor gebelik testi bu süreçte yaparsan pozitif görebilirsin o yüzden beklemek gerekiyor

merhaba ben ovitrella ile hamile kaldım iğne vurulduktan 11 gün sonra testim silik çıktı sonra 14günde hcg 88 çıktı şimdi 5 haftalık gebeyim

merhaba ben ovitrella ile hamile kaldım iğne vurulduktan 11 gün sonra testim silik çıktı sonra 14günde hcg 88 çıktı şimdi 5 haftalık gebeyimmerh
merhaba ben ovitrella ile hamile kaldım iğne vurulduktan 11 gün sonra testim silik çıktı sonra 14günde hcg 88 çıktı şimdi 5 haftalık gebeyim
Merhaba benım 7. Günüm iğneden sonra , 5. Gün test yapmıştım silik çizgi geldi çok erken ama dayanamadm şimdi 7. Gün bakdım negatif, bu değer düşüp çıkarmı iğneden sonra yoksa yükselmeye devammı eder biliyor musunuz

Merhaba benım 7. Günüm iğneden sonra , 5. Gün test yapmıştım silik çizgi geldi çok erken ama dayanamadm şimdi 7. Gün bakdım negatif, bu değer düşüp çıkarmı iğneden sonra yoksa yükselmeye devammı eder biliyor musunuz
pozitiften negatife dönmüşse iğnenin etkisinden pozitif olmuştur. 7 .gün çok erken bikaç gün sonra tekrar yap bence

Kızlar benimde bugün 6.günüm dün gece aşırı mide bulantım oldu ve hala devam ediyor. Sebebi ne acaba? 5 ay önce bir gebelik yaşadım ve kalbi durdu o zaman böyle belirtilerim olmamıştı hatta meme dışında hiç bir belirti yoktu.

Back
X