Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun. Belirtilerniz varmıydı?merhaba ben ovitrella ile hamile kaldım iğne vurulduktan 11 gün sonra testim silik çıktı sonra 14günde hcg 88 çıktı şimdi 5 haftalık gebeyim
merhaba ben ovitrella ile hamile kaldım iğne vurulduktan 11 gün sonra testim silik çıktı sonra 14günde hcg 88 çıktı şimdi 5 haftalık gebeyimmerh
Merhaba benım 7. Günüm iğneden sonra , 5. Gün test yapmıştım silik çizgi geldi çok erken ama dayanamadm şimdi 7. Gün bakdım negatif, bu değer düşüp çıkarmı iğneden sonra yoksa yükselmeye devammı eder biliyor musunuzmerhaba ben ovitrella ile hamile kaldım iğne vurulduktan 11 gün sonra testim silik çıktı sonra 14günde hcg 88 çıktı şimdi 5 haftalık gebeyim
pozitiften negatife dönmüşse iğnenin etkisinden pozitif olmuştur. 7 .gün çok erken bikaç gün sonra tekrar yap benceMerhaba benım 7. Günüm iğneden sonra , 5. Gün test yapmıştım silik çizgi geldi çok erken ama dayanamadm şimdi 7. Gün bakdım negatif, bu değer düşüp çıkarmı iğneden sonra yoksa yükselmeye devammı eder biliyor musunuz
aşırı kasık ağrım oldu ben adet olucam diye düşündüm meğer döllenmeden kaynaklıymış.Hayırlı olsun. Belirtilerniz varmıydı?
Yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu ? Birde o zaman testte çıkmış mıydıaşırı kasık ağrım oldu ben adet olucam diye düşündüm meğer döllenmeden kaynaklıymış.
Yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu ? Birde o zaman testte çıkmış mıydı
1 hafta sonra en fazla test yapmadım o süreçte 12 gün sonra silik çıktı 3gün sonra kanda kesinleştiYumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu ? Birde o zaman testte çıkmış mıydı
Maşallah sağlıcakla kucağınıza alın. Benimde iki gecedir adet olacakmisim gibi anlık geliyor sonra geri gidiyor. Reglime 3-4 gün var.1 hafta sonra en fazla test yapmadım o süreçte 12 gün sonra silik çıktı 3gün sonra kanda kesinleşti
darısı başınıza inşallah zaten gebelikle adet ağrısı biribirine çok benzer ayırt edilmez benim tek fark kasığımda daha keskin ağrı olmasıydıMaşallah sağlıcakla kucağınıza alın. Benimde iki gecedir adet olacakmisim gibi anlık geliyor sonra geri gidiyor. Reglime 3-4 gün var.