Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle iğne sonrası Sonuç Ne zaman Aldınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BESD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
250
167
103
Merhaba
Ovitrelle iğne sonrası 14. günde mi sonuç aldınız yoksa beklenen regl tarihinde mi ? Benim yarın iğne sonrası 14.gün ama regl tarihim 7 Mayıs . Regl tarihine göre mi test yapmalıyım acaba??? 🤩

Merhaba
Ovitrelle iğne sonrası 14. günde mi sonuç aldınız yoksa beklenen regl tarihinde mi ? Benim yarın iğne sonrası 14.gün ama regl tarihim 7 Mayıs . Regl tarihine göre mi test yapmalıyım acaba??? 🤩
Ben 13.Gun test yaptım pozitifti canım kan testimde 37 idi ama bilemiyorum herkezde farklı olurmu sağlıklı bi hamileliğim oldu oğlum 3 yaşında şimdi 😊

Ben 13.Gun test yaptım pozitifti canım kan testimde 37 idi ama bilemiyorum herkezde farklı olurmu sağlıklı bi hamileliğim oldu oğlum 3 yaşında şimdi 😊
Maşallah 🧿 cevap için teşekkür ediyorum bu arada canım. Hayırlısı neyse öyle olur inşallah. Bu gün benimde 13. gündü ama test negatif yarında yapıcam negatif olursa reglimi bekleyeceğim eğer olmazsamda 7 Mayıs tekrarlarım testi bakalım ☺️ Belirtin olmuşmuydu. 3 yıl olmuş ama hatırlarmısın ❤️

Maşallah 🧿 cevap için teşekkür ediyorum bu arada canım. Hayırlısı neyse öyle olur inşallah. Bu gün benimde 13. gündü ama test negatif yarında yapıcam negatif olursa reglimi bekleyeceğim eğer olmazsamda 7 Mayıs tekrarlarım testi bakalım ☺️ Belirtin olmuşmuydu. 3 yıl olmuş ama hatırlarmısın ❤️
Kusura bakma canım ancak görebildim mesajını yok canım ben adetten çok önce öğrenmiştim sadece adet olucam gibi ağrılarım vardı asıl belirtilerim 6. 7. Haftada başladı insaAllah sende güzel hayırlı haberler alırsın 😊

Merhaba
Canım hamilesin tebrik ederim inşallah sağlıkla al bebişini kucağına 🤗 merak ettim konuyu Mayıs'ta açmışın ama o iğne ile mi hamile kaldın veya sonrasında mi nasıl oldu merak ettim bende dün iğne oldum da

Back
X