A aysssseee Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 68 12 8 26 28 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysssseee #1 Kızlar ovitrelle iğne vuruldum ama iğneyi kendim vurdum çalıştığım için içindeki sıvının çok azı dışarıda kaldı sıkıntı olur mu ya dert ettim kendime
Kızlar ovitrelle iğne vuruldum ama iğneyi kendim vurdum çalıştığım için içindeki sıvının çok azı dışarıda kaldı sıkıntı olur mu ya dert ettim kendime
E eflatungri Üye Kayıtlı Üye 29 Şubat 2024 90 18 8 27 29 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysssseee #2 Bende de öyle oldu basınctan dolayı sorun değil
Y yagmurluhavaaaa Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2024 106 41 18 24 14 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysssseee #3 aysssseee .!.: Kızlar ovitrelle iğne vuruldum ama iğneyi kendim vurdum çalıştığım için içindeki sıvının çok azı dışarıda kaldı sıkıntı olur mu ya dert ettim kendime Genişletmek için tıkla... İğneyi nereden tesarik ettiniz
aysssseee .!.: Kızlar ovitrelle iğne vuruldum ama iğneyi kendim vurdum çalıştığım için içindeki sıvının çok azı dışarıda kaldı sıkıntı olur mu ya dert ettim kendime Genişletmek için tıkla... İğneyi nereden tesarik ettiniz
A aysssseee Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 68 12 8 26 14 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysssseee #4 yagmurluhavaaaa .!.: İğneyi nereden tesarik ettiniz Genişletmek için tıkla... Eczaneden aldım ama bulmak cok zor oldu
yagmurluhavaaaa .!.: İğneyi nereden tesarik ettiniz Genişletmek için tıkla... Eczaneden aldım ama bulmak cok zor oldu