Ovitrelle iğne

• Konu Sahibi Konu Sahibi esoos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Elif bugün iğneyi oldum. 21 mm büyüme olmuş birinde diğeride ona yetişir dedi. İnşallah eşimde sıkıntı yoktur da bu ay gebelik olur
Benimle birlikte bir hasta daha gelmiş o gün iğneyi bulamamış sen nasıl buldun dedi baya şaşırdı hocam dedim hastane etrafından merkeze kadar yürüyerek tüm eczaneleri gezdim dedim oradaki hemşirelerde dua etti inşallah emeğinin karşılığını alırsın diye

Merhaba bizim sürecimiz aynı zamanlara denk geliyor benimde iğnemin bugün 7.günü
Gecen ay hsg çekildik sperm testi verdik sorun yok hiçbirinde. İnşallah bu ay olur bizimde.

Beta nün yüksek çıkması beni çok ümitlendirdi ama iğnenin etkisiymiş. Simdi bekliyorum bayram sonrası 23unde progesteron baktırmak için kan vereceğim o zaman beta baktirayim mi yoksa adeti gününü mü bekleyeyim
Selam Elif bugün iğneyi oldum. 21 mm büyüme olmuş birinde diğeride ona yetişir dedi. İnşallah eşimde sıkıntı yoktur da bu ay gebelik olur

Ad
Bence adet gününü bekle inşallah hamile kalırız bu ay

Bu aydan hiç umudum yok açıkçası iğneyi düşünüyorum tekrar bulabilir miyim diye acaba alsam mı yapsam

Ki benim normal zamanlarda progesteron 18 13 gibi çıkardı. Bu ay çatlatma ignesinden sonra niye 4.9 çıktı anlamadım

`