Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle 10-12 gün vücutta kalabilir o yüzden gebelik testlerini 2-3 gün ard arda yaparsanız ancak anlayabilirsinizEki Görüntüle 3713842 kkızlar merhabalar ovitrelle iğneden 10 gün sonra akşam üzeri test yapmıştım adetime de 2 gün var başına böyle gelen ve hamile olan varmı acaba yardımıcı olabilirmisiniz umutlanmalımıyımm![]()
İğneden kaynaklı bir günde gebelik oluşması mümkün depilBende ovitrelle vuruldum perşembe günü. 36 saat sonra iliski dedi doktor. Bizde o gün ve saatleri değerlendirdik. Bugün acile gitmem gerekti tansiyon ile ilgili bir sorunum oldu gebelik şüphesi var mi dedi olabilir dedim. tomografi ve mr için önce beta bakalim o zaman dedi doktor ve beta 49 çıktı. Çatlatma ignesinin 4.gününde 49 değer normal mi? Ne dersiniz?
Bugün mr için yeniden test verdik 37.4 çıktıİğneden kaynaklı bir günde gebelik oluşması mümkün depil
Kan sonucu düşmüş en net 16 gün sonra belli olurBugün mr için yeniden test verdik 37.4 çıktı
Bu gebelik olmadığı anlamına mı geliyor?
bakın yukarıda yazmışlar reglinize kaç gün varBugün mr için yeniden test verdik 37.4 çıktı
10 gün varbakın yukarıda yazmışlar reglinize kaç gün var
İğne kan değerini yükseltiyor ne umutsuz onun ne umutlu Allah sağlıkla nasip etsin bende bugün iğnemi aldım doktor cuma günü vuracak bakalım10 gün var
İğne kan değerini yükseltiyor ne umutsuz onun ne umutlu Allah sağlıkla nasip etsin bende bugün iğnemi aldım doktor cuma günü vuracak bakalım
İnşallah haberdar ederim . Bendeki şans şehir dışında olacağım ve eşim ciddi grip olduSizin için de güzel olsun sağlıkla hayırla olsun.
Sizde surecinizi haberdar edin hemen hemen aynı zamanlarımız çünkü
Igne reçete edip siz mi aldınız bide fiyatı ne kadar acabaİğne kan değerini yükseltiyor ne umutsuz onun ne umutlu Allah sağlıkla nasip etsin bende bugün iğnemi aldım doktor cuma günü vuracak bakalım
Doktor yazdı o kadar zor buldum ki yaşadığım şehirde siz önce doktora sorun hangi ilaç verecek ona göre eczane araştırın ben 1,676 tl aldımIgne reçete edip siz mi aldınız bide fiyatı ne kadar acaba![]()
Ayy geçen ay sperm testi verirken benim eşim hastaydı aynı şeyi bende yaşadım çok zor oluyor ya Allah şifa versinİnşallah haberdar ederim . Bendeki şans şehir dışında olacağım ve eşim ciddi grip olduşöyle bir yımrıklayasım var
![]()
Doktorum yazdı benimkiniIgne reçete edip siz mi aldınız bide fiyatı ne kadar acaba![]()
Amin amin cümlemizin ay sonuna güzel haberler alalım inşallah.şimdiden iyi bayramlar herkeseAyy geçen ay sperm testi verirken benim eşim hastaydı aynı şeyi bende yaşadım çok zor oluyor ya Allah şifa versin
Gönlünüze göre olsun
Diğer mesajınızı yeni gördüm.Bugün mr için yeniden test verdik 37.4 çıktı
İnşallahAmin amin cümlemizin ay sonuna güzel haberler alalım inşallah.şimdiden iyi bayramlar herkese![]()
Bu şekildeyse sonuç hamile denilmiyor maalesef. İğne etkisi 14 gün sonra çıkıyor.Bende ovitrelle vuruldum perşembe günü. 36 saat sonra iliski dedi doktor. Bizde o gün ve saatleri değerlendirdik. Bugün acile gitmem gerekti tansiyon ile ilgili bir sorunum oldu gebelik şüphesi var mi dedi olabilir dedim. tomografi ve mr için önce beta bakalim o zaman dedi doktor ve beta 49 çıktı. Çatlatma ignesinin 4.gününde 49 değer normal mi? Ne dersiniz?