• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğne

• Konu Sahibi Konu Sahibi esoos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esoos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
1000040889.webp
kkızlar merhabalar ovitrelle iğneden 10 gün sonra akşam üzeri test yapmıştım adetime de 2 gün var başına böyle gelen ve hamile olan varmı acaba yardımıcı olabilirmisiniz umutlanmalımıyımm🥲

Eki Görüntüle 3713842 kkızlar merhabalar ovitrelle iğneden 10 gün sonra akşam üzeri test yapmıştım adetime de 2 gün var başına böyle gelen ve hamile olan varmı acaba yardımıcı olabilirmisiniz umutlanmalımıyımm🥲
Ovitrelle 10-12 gün vücutta kalabilir o yüzden gebelik testlerini 2-3 gün ard arda yaparsanız ancak anlayabilirsiniz🙏🏻
Koyulaşma varsa çizgide pozitif açılma varsa negatiftir

Bende ovitrelle vuruldum perşembe günü. 36 saat sonra iliski dedi doktor. Bizde o gün ve saatleri değerlendirdik. Bugün acile gitmem gerekti tansiyon ile ilgili bir sorunum oldu gebelik şüphesi var mi dedi olabilir dedim. tomografi ve mr için önce beta bakalim o zaman dedi doktor ve beta 49 çıktı. Çatlatma ignesinin 4.gününde 49 değer normal mi? Ne dersiniz?

Bende ovitrelle vuruldum perşembe günü. 36 saat sonra iliski dedi doktor. Bizde o gün ve saatleri değerlendirdik. Bugün acile gitmem gerekti tansiyon ile ilgili bir sorunum oldu gebelik şüphesi var mi dedi olabilir dedim. tomografi ve mr için önce beta bakalim o zaman dedi doktor ve beta 49 çıktı. Çatlatma ignesinin 4.gününde 49 değer normal mi? Ne dersiniz?
İğneden kaynaklı bir günde gebelik oluşması mümkün depil

Sizin için de güzel olsun sağlıkla hayırla olsun.
Sizde surecinizi haberdar edin hemen hemen aynı zamanlarımız çünkü

Sizin için de güzel olsun sağlıkla hayırla olsun.
Sizde surecinizi haberdar edin hemen hemen aynı zamanlarımız çünkü
İnşallah haberdar ederim . Bendeki şans şehir dışında olacağım ve eşim ciddi grip oldu 🤣 şöyle bir yımrıklayasım var 😄

İnşallah haberdar ederim . Bendeki şans şehir dışında olacağım ve eşim ciddi grip oldu 🤣 şöyle bir yımrıklayasım var 😄
Ayy geçen ay sperm testi verirken benim eşim hastaydı aynı şeyi bende yaşadım çok zor oluyor ya Allah şifa versin
Gönlünüze göre olsun

Ayy geçen ay sperm testi verirken benim eşim hastaydı aynı şeyi bende yaşadım çok zor oluyor ya Allah şifa versin
Gönlünüze göre olsun
Amin amin cümlemizin ay sonuna güzel haberler alalım inşallah.şimdiden iyi bayramlar herkese 🌺🌸

Bu şekildeyse sonuç hamile denilmiyor maalesef. İğne etkisi 14 gün sonra çıkıyor.

Back
X