İdrar testi yapmadim canım ama kan değerim çok düşük ,inşallah hamileyimdir,5 in altı negatif diye biliyorum ama adetim e 6 gün var değer yükselebilir miKan verdim evet, kac oldugunu bilmedim ki doktorum mesaj atdi negatif dige, maile gondermerini soylemistim gondermediler. Sora bilirim istersen canim. Sen idrar testi yaptin mi?
Ogrendim canim, benim de 2.39 cikmis adetime 2-3 gun kaldi. Doktorum dun negatif dedi bana. Ben de anlamiyorum bilen varsa yazsin lutfenİdrar testi yapmadim canım ama kan değerim çok düşük ,inşallah hamileyimdir,5 in altı negatif diye biliyorum ama adetim e 6 gün var değer yükselebilir mi
anladim canım teşekkür ederim bende umutlu değilimOgrendim canim, benim de 2.39 cikmis adetime 2-3 gun kaldi. Doktorum dun negatif dedi bana. Ben de anlamiyorum bilen varsa yazsin lutfen
Gunaydin))Günaydın Kızlar
İkiz mi yoksa :)) ikizlerde fazla artış oluyomuş sanırım ama olmayabilir deBenden de iyi günler mi olsun öğlen oldu :)
Benim b-hcg değerim cuma günü 100.7 çıkmıştı ya kızlar..
Pazar günü yani iki gün sonra yaptırdım 416.7 çıktı.
4 kat birden artmış..
Çok araştırdım genel olarak normal diyorlar ama oğlumda böyle olmamıştı..
Ya okuduklarımın çoğu tek gebelik çıkmış canım..İkiz mi yoksa :)) ikizlerde fazla artış oluyomuş sanırım ama olmayabilir de
Görceksin canım inşallah azcık kaldı. Artış olması iyidir hiçbir sorun olmaz. Artış az olsa kötüYa okuduklarımın çoğu tek gebelik çıkmış canım..
Çoğul çıkan az..
Kötü bi durum olmasın normal olsun da çoğul tekil sıkıntı değil..
Çok meraklanıyorum ya bi kalbini duyaydım kesesini göreydim :)
Evet..Görceksin canım inşallah azcık kaldı. Artış olması iyidir hiçbir sorun olmaz. Artış az olsa kötü
Iyı aksamlar kızlar.. bende bu gun catlatma ıgnesı oldum doktorum ıgneden 36 saat sonra ılıskıye gır dedı gecen ay da aynısını soylemıstı.. bende kararsız kaldım bu gece ılıskıye gırsem mı gırmesem bı bana yardımcı olabılen var mı ne yapacagımı bılmıyorum
Cok tesekkur ederım canım msjın ıcın gecen ay da ben klomen kullandım bu ay ıkıncı tedavım ınsallah bu ay tum anne olmak ısteyenlerın duası kabul olur.. kac yılık evlısın canım sencanım ben 44 saat sonra değerlendirebildim
çatlama 36 saat sonra oluyor ve dr spermler dinlensin diye o zaman yapın diyor çünkü çatlamadan sonra yaklaşık 24 saat canlı kalıcak zaten yumurta
daha erken çatlarmı bilinmez ama daha erken çatlayanı görmedim
Canım sen ne testı kullanıyosunselam hatunlar
bende iğneden sonra 6. gündeyim
hergün test yapıyorum :)
testiniz ne zaman negatife döndü?
Cok tesekkur ederım canım msjın ıcın gecen ay da ben klomen kullandım bu ay ıkıncı tedavım ınsallah bu ay tum anne olmak ısteyenlerın duası kabul olur.. kac yılık evlısın canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?