Doktorunun önerisine uy bence canim çünkü dediğin de önemli ama spermin kalitesi açısından ve catlama süresinden dolayi genelde ertesi gün öneriliyor.merhaba arkadaşlar. ben de yarın çatlatma iğnesi olacağım. iğnenin olduğu gün ilişki olmasında bir sakınca var mı? ne kadar bol sperm o kadar arttırır şansı diye düşünüyorum ama ne dersiniz?
anladım en güzeli pazar günü olması o zaman. teşekkür ederim.Doktorunun önerisine uy bence canim çünkü dediğin de önemli ama spermin kalitesi açısından ve catlama süresinden dolayi genelde ertesi gün öneriliyor.
Canim son durum nedir??
Başınız sağolsunKızlar
Bebeğimi kaybettim. Pazartesi günü 18 haftalıkken erken doğum yaptım kordon sarkması sebebi ile. Rabbim kimseye yaşatmasın
Allah razı olsun . AminBaşınız sağolsun
Çok üzüldüm
Rabbim sabır versin
Çok üzüldüm canim Allah sabir versin sabirla birlikte sağlıklı gebelikler versin yine inşallahKızlar
Bebeğimi kaybettim. Pazartesi günü 18 haftalıkken erken doğum yaptım kordon sarkması sebebi ile. Rabbim kimseye yaşatmasın
Çok üzüldüm, Allah sabır versin.Kızlar
CanımmmmKızlar
Amin canim amin herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbimSağolun kızlar Allah razı olsun . Çok zor. Rabbim bana ve ben gibi olanlara tekrarını geri kalanlara da hiç yaşatmasın inşallah . Vardır elbet bir bildiği en doğrusunu yine rabbim bilir
Sonuç nedi4 canim tekrar test yaptinmiCok.uzldum basin saolsun simdi okudum yeni uyeyim bnmde 11gunum test negatfti hayali czgi grdum ama zaten olsada ignedendr henuz insallah bu ay olir ypruldum allahim.hepimize yardim etsin bebislerimz olsun insallah
Simdi yaptm yine bisey goruyor gibiyim ama bilmiyorumki yaSonuç nedi4 canim tekrar test yaptinmi
Canım sen neler yapıyorsun. Tedavi ne durumdaAmin canim amin herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim
Yine buradan uzaklasmistim ama taki adetim yıne gecikti ateşim 36.8 cikti dil altından. Adet olcakmis gibi hissediyorum karnım belim ağrıyor. Ama yine hamile olmadığıma eminim .Canım sen neler yapıyorsun. Tedavi ne durumda
Hayırlısı olsun canım. Inan olduktan sonra kaybetmek daha zor. Rabbim kimseye yaşatmasın diyorum ama yinede herşeyin en doğrusunu bilen yine rabbimdirYine buradan uzaklasmistim ama taki adetim yıne gecikti ateşim 36.8 cikti dil altından. Adet olcakmis gibi hissediyorum karnım belim ağrıyor. Ama yine hamile olmadığıma eminim .
Canim kesinlikle çok haklısın Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.Hayırlısı olsun canım. Inan olduktan sonra kaybetmek daha zor. Rabbim kimseye yaşatmasın diyorum ama yinede herşeyin en doğrusunu bilen yine rabbimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?