• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğnesi yapanlar

fro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2025
6
2
1
26
Ovitrelle iğnesi olduktan sonra 36 saat beklemek gerek deniyor doktor yarım saat sonra ilişkiye girebilirsiniz demişti bu durumu yaşayan varmı

Benim doktorum da iğneden bir gün önce ilişki dedi iğne günü ilişki önermedi ertesi gune onerdi... yani günaşırı seklinde.

Herkesin vücudu farklı süreci farklı doktorlarimizda farklı olduğu icin tedavi süreçleri de ister istemez farklı olabilir. ..
Ben vücudumu çok iyi tanıyorum 36 saatten sonra yumurtam çatladı.. ağrıları doyasıya hissettim. Her ay hissediyordum zaten Yumurtlama döneminde ama bu ay daha fazla ağrım oldu iğnelerin etkisinden. Zaten 36 saatten sonra ağrım başlamasıylada değerlendirdik

Benim hiç ağrım yok sadece sıcak basıyor kasıklarımda hafif ağrı var hafif şişlikte var
Ben yumurta catlarken hissediyorum ondan bahsettim😊 kasıklarda benim hafif bir ağrı gelip gidiyor şişliği bilmiyorum da. Bide göğüs uçlarıma dokunamiyorum acıyor hassaslar

bende pcoslu olarak klomen va çatlatma iğnesi sürecindeyin klomenin 5. adetin. 10 gününde yani bugün doktora gittim 15 mm ve 9mm yumurta gördü pazartesi olgunlaşır iğne için gel dedi, değerlendirmen gereken süreç güzel ilerliyor dedi, yaklaşık 4 yıllık evli olarak hiç hamile kalmadım umut ediyorum sadece olumlu düşünmeye çalışıyorum, anne olmayı hakeden ama olamayan bacılarıma da dua ediyorum.

Back
X