Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum ya sürüyosa bile ne bileyim duymadım hiç. 10günde gidiyor hcg etkisi normalde mesela. Ben 3 ay arka arkaya olduğumda her ay negatifti sonucumSelam kızlarOvitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu ay ne yazık ki negatif
Doktor iğnenin etkisi 3 ay sürüyor 3 ay doktorla işin kalmadı tek yapman gereken eşinle birlikte olmak dedi. İğnenin etkisi 3 ay sürüyor mu sizce bana bi tuhaf geldi?
Aşılama mı yaptın ? İlk kez duyuyorum bunu. etkisi 36 saat deniliyor genelde. Bende sabah yaptım yarında Aşılamaya gideceğim.Selam kızlarOvitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu ay ne yazık ki negatif
Doktor iğnenin etkisi 3 ay sürüyor 3 ay doktorla işin kalmadı tek yapman gereken eşinle birlikte olmak dedi. İğnenin etkisi 3 ay sürüyor mu sizce bana bi tuhaf geldi?
Ben de hiç duymadım ama adam öyle dediSanmıyorum ya sürüyosa bile ne bileyim duymadım hiç. 10günde gidiyor hcg etkisi normalde mesela. Ben 3 ay arka arkaya olduğumda her ay negatifti sonucumdoktor böyle diyince komik geldi
Aşılama yapmadım klomen sonrası ovitrelle sadece bugün de 14. GünAşılama mı yaptın ? İlk kez duyuyorum bunu. etkisi 36 saat deniliyor genelde. Bende sabah yaptım yarında Aşılamaya gideceğim.
Değiştirin bence siz o doktoru böyle böyle oyalıyorlar sankiBen de hiç duymadım ama adam öyle dedi![]()
Evet boşu boşuna umutlandırdı beniDeğiştirin bence siz o doktoru böyle böyle oyalıyorlar sanki
Benim ilk doktorumda öyleydi birde izmirde prof kime sorsak öneriyordu falan. 3 çatlatma 2 aşılama hep negatif. Umursamadı pekte yaşınız genç olur kafasındaydı geçte olsa değiştirdikte ilk denemede tüp bebekle oldu şükürEvet boşu boşuna umutlandırdı beni![]()
3 ay MiiiiSelam kızlarOvitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu ay ne yazık ki negatif
Kan testi verdiniz miAşılama yapmadım klomen sonrası ovitrelle sadece bugün de 14. Gün
Kan testi verdiniz mi
11. Gün verdim 0,84 çıktıKan testi verdiniz mi
Gerçekten yazık ya bu doktoru da bana herkes öneriyordu 30 yıllık doktor vs. Ama böyle dedi bana kime sorsam yok öyle bir şey diyor. Allah analı babalı büyütsün bebiişiniziBenim ilk doktorumda öyleydi birde izmirde prof kime sorsak öneriyordu falan. 3 çatlatma 2 aşılama hep negatif. Umursamadı pekte yaşınız genç olur kafasındaydı geçte olsa değiştirdikte ilk denemede tüp bebekle oldu şükür
Saçma sapan yönlendirdi maalesefHicte surmuyor sacmalamis
Arka arkaya kac kez vurundum ovitrelle
Doktorunuzu degistirin sizi anlayan biri cok onemli bu donemdeSaçma sapan yönlendirdi maalesef
Ben de öyle düşünüyorum önümüzdeki ay inşallah nasip olur bana ve tüm isteyenlereDoktorunuzu degistirin sizi anlayan biri cok onemli bu donemde![]()
Catlatma ignesi oluyoruz ya tutmadiysa zaten o adetle birlikte yumurtalar gidiyorBen de öyle düşünüyorum önümüzdeki ay inşallah nasip olur bana ve tüm isteyenlere![]()
Amin çok teşekkür ederimGerçekten yazık ya bu doktoru da bana herkes öneriyordu 30 yıllık doktor vs. Ama böyle dedi bana kime sorsam yok öyle bir şey diyor. Allah analı babalı büyütsün bebiişinizi![]()
Anladım inşallah çok teşekkür ederimCatlatma ignesi oluyoruz ya tutmadiysa zaten o adetle birlikte yumurtalar gidiyor
Yeniden yumurtlamaya basliyoruz o yuzden oyle dusunme cok ustunde durmak istememis maalesef insallah hayirlisiyla hamile kalirsin